Yatak Odası Dekorasyonu nasil sizce?

2 tane resim görünüyor tatlım :)

ben diğerlerine bakamadım :KK70:

2. takım fazla modern gerçekten bana biraz abartı gibi geldi ..

siyah beyaz hoş oluyor ama nedense dolapta artık ben sürgülü seviyorum bu kapaklılar pek kullanışlı olmaz gibi ..

ama renk olarak bende siyah beyaz düşünüyorum..

eğer ev kendi evinse 1. yi al derim bende temmuzda evlenicem allah izin verirse.biz kendi evimizi aldık benim yatak başlığım 3 metre ama süper 1. ye benziyor 2. resim görünmüyor ama 1. güzel ayrıca benim doğum günümde eyerimsenibenvleniyorsun

eğer ev kendi evinse 1. yi al derim bende temmuzda evlenicem allah izin verirse.biz kendi evimizi aldık benim yatak başlığım 3 metre ama süper 1. ye benziyor 2. resim görünmüyor ama 1. güzel ayrıca benim doğum günümde eyerimsenibenvleniyorsun

aaaa ayni gun dogmusuz desene tatlim...kaydirigubbakcemile3 Dugun gunum dogum gunum...

canım 1. daha güzel ama yatak başı çok büyük gibi,geniş bir yatak odasında güzel durur ama küçük bi yatak odasında da mobilyaya yazık olur.

canım 1. daha güzel ama yatak başı çok büyük gibi,geniş bir yatak odasında güzel durur ama küçük bi yatak odasında da mobilyaya yazık olur.

1. ve 3. resim açılmadığı için göremedim.

2. resim de bence gayet güzel. ben seviyorum bu tarz mobilyaları. fakat karyolanın kenarları pek ergonomik görünmedi bana. sabah kalkarken ben kesin ayağıma bacağıma birşey yaparım o çıkıntılarda kaydirigubbakcemile3

1 de gusel 2 de guselmiş canım, 2.nin dolabıda sürgülü olursa cok daha gusel olur. Ama ben 1 i tercih ederdim kesinlikle.

X