- Konu Sahibi prenssevgilisi
Merhaba kizlar, askim suan askerde ve gelince kismet olursa sira sira tüm adimlari aticaz evlilge dogru...yalniz bir problemimiz var 
ben almanyadayim ünideyim askim türkiyede o üniyi bitirdi...5yildir sevgiliyiz ve yilda hemen hemen her iki ay görüsüyoruz bizim zamanimiz kisitli oluncada ailelerle tanisma firsatini yakalayamadik ne ben tanistim ne o benimkilerle.....
simdi bu yilda
zaman problemimiz var yine 15 gün icerisinde istemeyi falan halletmeliyiz....
ben kafamda söyle planladim hani bir gün tanismaya gelseler 3 gün sonra kiz isteme biraz yangindan mal kaciriyormus gibi oluyor ama baska sansimiz yok
istemeden bir hafta sonrada nisan sizce cokmu acele olur ama böyle olmasada bir yil daha uzatmaliyiz planlarimizi
bir fikir verin canlaaaar

ben almanyadayim ünideyim askim türkiyede o üniyi bitirdi...5yildir sevgiliyiz ve yilda hemen hemen her iki ay görüsüyoruz bizim zamanimiz kisitli oluncada ailelerle tanisma firsatini yakalayamadik ne ben tanistim ne o benimkilerle.....
simdi bu yilda

ben kafamda söyle planladim hani bir gün tanismaya gelseler 3 gün sonra kiz isteme biraz yangindan mal kaciriyormus gibi oluyor ama baska sansimiz yok