• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Nasil siralamali zaman kisitli

prenssevgilisi

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
2.062
15
318
36
Almanya
Merhaba kizlar, askim suan askerde ve gelince kismet olursa sira sira tüm adimlari aticaz evlilge dogru...yalniz bir problemimiz var :(

ben almanyadayim ünideyim askim türkiyede o üniyi bitirdi...5yildir sevgiliyiz ve yilda hemen hemen her iki ay görüsüyoruz bizim zamanimiz kisitli oluncada ailelerle tanisma firsatini yakalayamadik ne ben tanistim ne o benimkilerle.....

simdi bu yilda :D zaman problemimiz var yine 15 gün icerisinde istemeyi falan halletmeliyiz....

ben kafamda söyle planladim hani bir gün tanismaya gelseler 3 gün sonra kiz isteme biraz yangindan mal kaciriyormus gibi oluyor ama baska sansimiz yok :( istemeden bir hafta sonrada nisan sizce cokmu acele olur ama böyle olmasada bir yil daha uzatmaliyiz planlarimizi :( bir fikir verin canlaaaar

canını hiç sıkma sorun olucak bır durum yok kı ortada 5 yıldır sevgılınmıs zaten aılenden kımse bılmıyor mu ?
eğer annen falan bılıyorsa sorun olmaz kı.
sonucda cok uzaksınız bırbırınıze.
bnm arkadasımda nısanlandı gecen ay ısteme nişan tanısma hepsı 10 gün içinde oldu :)

babasıda sız tanıyosunuz zaten bırbırınızı demıs cocugu bıraz sormuş soruşturmuş hiç sorun cıkarmadı aılesı :)

canını hiç sıkma sorun olucak bır durum yok kı ortada 5 yıldır sevgılınmıs zaten aılenden kımse bılmıyor mu ?
eğer annen falan bılıyorsa sorun olmaz kı.
sonucda cok uzaksınız bırbırınıze.
bnm arkadasımda nısanlandı gecen ay ısteme nişan tanısma hepsı 10 gün içinde oldu :)

babasıda sız tanıyosunuz zaten bırbırınızı demıs cocugu bıraz sormuş soruşturmuş hiç sorun cıkarmadı aılesı :)

cok sagol caniom demek arkadasindada 10 günde olduuu....ya herkes biliyor hani bizim aileler biliyor askim annesini kaybetti zaten kisa zaman önce :( o yüzdende biraz bosluktayizzz bakalim nasil olacak:31:

cok sagol caniom demek arkadasindada 10 günde olduuu....ya herkes biliyor hani bizim aileler biliyor askim annesini kaybetti zaten kisa zaman önce :( o yüzdende biraz bosluktayizzz bakalim nasil olacak:31:

canim konuyu acali baya olmus ancak tesadüfen buldum ve hortlaticam sanirim:))
bende almanyadanim canim nisanliyim. sende almanyadansin öyle okudum:) suanki durum ney bilmiyorum yani yazmissin ya,
noldu tanistimi aileler? söz nisan yapildimi canim?.. hayirlisi olsun canim ya.. sana ama bir tavsiye böyle planlamissin iyi güzel hos ta herzaman öyle olmuyor malesef canim..
bende zamaninda cok planladim ama zaman yönünden cok saskinliklara ugradik ister istemez ertelendi uzadi hesaplamadigimiz 6-7 ay girdi insallah istedigin gibi olur hersey canim ama bence cok plan yapma cünkü öyle olmassa hayal kirikligine ugramak cok kötü oluyor gercekten.. hayirlisi olsun canim:)

canim konuyu acali baya olmus ancak tesadüfen buldum ve hortlaticam sanirim:))
bende almanyadanim canim nisanliyim. sende almanyadansin öyle okudum:) suanki durum ney bilmiyorum yani yazmissin ya,
noldu tanistimi aileler? söz nisan yapildimi canim?.. hayirlisi olsun canim ya.. sana ama bir tavsiye böyle planlamissin iyi güzel hos ta herzaman öyle olmuyor malesef canim..
bende zamaninda cok planladim ama zaman yönünden cok saskinliklara ugradik ister istemez ertelendi uzadi hesaplamadigimiz 6-7 ay girdi insallah istedigin gibi olur hersey canim ama bence cok plan yapma cünkü öyle olmassa hayal kirikligine ugramak cok kötü oluyor gercekten.. hayirlisi olsun canim:)

canim dedigin dogruuu hersey istedigin gibi oolmuyor ama istedigimden dahada güzel oldu:nazar:

askim geldi 4 gün annemlerle tanisti iyice icli disli olunuldu

gitti 3 gün sonra babasiyla geldi falan filan isteme bile olunmadi dense yeridir 4. gün nisan oldu :32::32::32::32:
askim tek basina cikti annemin babamin karsisina :16:

canim dedigin dogruuu hersey istedigin gibi oolmuyor ama istedigimden dahada güzel oldu:nazar:

askim geldi 4 gün annemlerle tanisti iyice icli disli olunuldu

gitti 3 gün sonra babasiyla geldi falan filan isteme bile olunmadi dense yeridir 4. gün nisan oldu :32::32::32::32:
askim tek basina cikti annemin babamin karsisina :16:

abone eklememistim canim gec yaziyorum kusura bakma :26:
görünce yaziyim dedim, cok sevindim :) mutlu son olmus sevindim adiniza hic degilse planladigin gibi olmus hersey..

dügün nezaman canim??:)

Back
X