Yaşınız kaç?
Türk arkadaşlarınız yokmu?
Aşk ummadığın anda kapının çalar. .
sormadan içeri girer ..
Bir dis hekimiyle bu soruyu bagdastiramadim kusura bakmaokumus belli bir seviyenin uzerinde kadinsin canim sevgili dedigin nedir yani ille birini bulmak istiyorsan cevir caddeden birini dicem ayip olacak ama
Kendini kasma bu kadar su akar yolunu bulur tatlim
Yok yani kapi disari cikmayan ev kizi olsan tamam da meslek sahibi okumus insan boyle seylerin derdine dusmez ister tabii de dert etmez onu demek istedim sadeceYasim 24. Hep ummadigim anda kapimi calmasini bekledim, ama hic öyle olmadi. Ben caba göstermedigim sürece bu isin olmayacagini anladim..
Neden bagdastiramadin? Her insan ister. üstelik yurtdisinda daha da zor. Kültür farkli en en önemli sorun. Tesekkur ederim yine de.
Ben bunun mesleğiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.İnsan isterse profesör olsun kariyerini tamamlayınca artık hayatını tamamıyla oturtunca mutlaka bir yuva kurmak,bir sevgilisi olsun ister.O yüzden sizi çok iyi anlıyorum.Benim tavsiyem İskandinavya hayat standartı çok yüksek yerler.Eğer işinizden vakit bulabiliyorsanız sevdiğiniz bir aktivite edinin.Belki bir enstrüman çalın,belki de yüzme kursu bilemiyorum bunun kararını siz verirsiniz.Orada mutlaka arkadaş edinirsiniz.İşi ileri boyuta sarmak size kalmış.Umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.
Oralara gittin ve hâlâ türk erkeği mi arıyorsunelmaslarla dolu bir yerde çakıl taşı aramak gibi.
Kaçmışsın işte kurtar kendini türk erkeklerinden, bu fırsatı tepme
Arayan belasını da bulur mevlasini da demişler.
Sevgilinin öyle aramakla bulunacağını düşünmüyorum. Hele ki evliliğe gidecek bir flörtüm olsun kısmı çok tehlikeli. Flortler evliliğe gitsin diye başlamaz. Başlasa adı flört olmaz. Sonra sırf evlenmiş olmak için biriyle evlenir mutsuzluklardan mutsuzluk begenirsiniz.
Neden illa ki türk olmalı hayatınıza girecek insan?
Kültürler uyussun diye Türk istedim bugune kadar ve Türkiye'den bagimi koparmak istemiyorum. Yabanci ile evlenirsem biraz uzaklasirim gibime geliyor. Ve en önemlisi, ayrilmaktan cok korkuyorumyabancilarin iliskileri uzun sürmüyor. Bu takinti haline geldi
Oralara gittin ve hâlâ türk erkeği mi arıyorsunelmaslarla dolu bir yerde çakıl taşı aramak gibi.
Kaçmışsın işte kurtar kendini türk erkeklerinden, bu fırsatı tepme
İskandinavya'da Türk erkeği mi arıyorsun?!?!?!?!?
Onca Thor tipli herifin arasında türk kızları kezban diye sayıklayan, edepsiz, saygısız, arla zarla namusla kafayı bozmuş, kısa boylu, kıllı tipsiz erkek mi arıyorsun şimdi???!?
Benim tavsiyem arkadaş edinin sosyal çevre edinin. O zaman mutlaka birileriyle tanışırsınız kafanıza göre olur mu , hoşlanır mısınız orası ayrı mesele tabi. Daha çok dışarı çıkın, arkadaş edinmeye çaba gösterin gerisi gelir.
Ne yapacaksın Türk erkeğini ya, çok mu lazımlar sanki?
aynen vallahi ya. arkadaşım git eğlen keyfine bak. bul ordan romantik duygusal hassas bi erkek yaa. birazda biz gururlanalım. yabancı erkekler türk kızı istiyor diye.
ay kizlar cok komiksiniz vallahsayenizde icime sindi biraz bu yabanci erkek isi :) onlara yönelmeye karar verdim. Cok sagolun