Nasil sevgili bulurum?

Ben burdaki yorumlara katilmiyorum. Kendimde yurtdisindayim orda dogdum buyudum arkadaslarim hep yabanci oldu o cevreyi iyi bilirim. Bir iki flortum de oldu yabanci erkeklerle ileriye gitmedi hic. Herseyimiz farkliydi. Ben kendimi modern olarak tabir ederim aslinda "kezban" dediklerinizden degilim, ama örfüme adetime cok düskünümdür. Ilerde o kisiyle evlenmeyi hatta cocuk yapmayi düsünüyorsan yabanciyla hersey cok zor.
Sen yinede türk arkadaslar edinmeye calis. Eger yasadigin sehirde pek fazla türk yoksa baska bir sehirde vardir. Biri biriyle tanistirir. Hangi ülkede oldugunu bilmiyorum ama isvec ve danimarka'yi biliyorum orda baya türk var. Imkansiz bisey degil yani. Benim esim arkadasimin kuzeni oyle tanistik ve suan bir cocugumuz var. Cevremde yabanciyla, arapla falan evlenende var ama aralarinda cok sorun oluyor. Yetistirilme sekilleri, aile baglari, özgürlük anlayislari asla ayni olmuyor. Evlilige giden bir birliktelik istiyorsan iyi düsün derim.

dışarıya çık,soldan ilk köşeden dön...
5 buçuk adım at ,bir squats hareket i 2 takla ve 5 kere hura hura diye bağır ve ilk gelene göz süz
oldu bitti ben herkesi ağıma böyle düşürdüm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…