Çocuk Hastalıkları nasil onlerim yardimm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Vildan_NL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
187
2
96
Hollanda
arkadaslar dun oglumu banyo yaptirdim bugun gece burnu tikandi hirliyor hasta olacak diye cok korkuyorum nasil onlerim hasta olmasini yardim edin.

Ihlamur verebilirsiniz.
Kuşburnu ve papatya çayı iyi gelecektir.
Yalnız korkmayın her burun tıkanıklığı hasta olacağı anlamına gelmez.
Burnunu açık tutmaya çalışın. Burun aspiratörü kullanın.
Güneşe çıkarın bol bol.
Ve en önemlisi bebeğinizi öpmeyin öptürmeyin.
Unutmayın bebekler soğukla, terlemeyle hasta olmaz.
Virüs ve mikrop kapıp hasta olurlar.

cayi deneyecem oglum cok cabuk hasta oluyor ondan korkuyorum.
opturmesen kiskaniyor diyorlar inan yoruldum artik uyarmaktan.
gunes yok bu hafta havalar cok soguk yagmurlu.
bilgileriniz icin cok tsk ederim sagolun

ısteyen istediğini desin canım. Bebeğinden önemli değil. ınsanlar hep konuşurlar takma. Öperler çocuk hasta olur bu seferde sen bakamıyorsun derler.
O yüzden kimseden çekinme ve söyle. Henüz çok küçük ve bağışıklığı zayıf, eminim sizde hasta olmasını istemezsiniz falan filan de işte.
Dediğim gibi 2.5 yaşında kızım bu zamana kadar annesi olarak ben bile 10 kez öpmemişimdir. Ve herkesi uyardım. Anlamayanı kırdım. Kimse kızımdan önemli değil.
Mesela üzerinde öpme beni sadece kokla yazan önlükler tşörtler aldım işe yaradı.
Şu an kimse öpmez mesela herkes anladı artık doğruyu.

banyo sırasında ve sonrasında 1 saat kadar cereynada filan kalmasın ...hafif soğuk algınlığı belirtilerinde ıhlamur iyi gelir öksürükte olursa 1 dilim elma ile kaynatıp verebilrisiniz..birde bağışıklığı bebeklerin 6 .ayda oturmaya başlıyor hijyen önemli ama aşırıya kaçmayın..bebeğinizi beslemeden önce alt açış larında önce ve sonra mutlaka ellerinizi yıkayın..ona en yakın sizsiniz ..öptürme konusunda doğru herkese öptürmeyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…