• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl olur sizce?

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
363
İstanbul
Merhaba kızlar,

Gelin buketim konusunda krem ve renkli olanlar arasında kararsız kaldım. İkisini de çok seviyorum. Gelin ayakkabılarımı aldım, beyaz renkte.

Ben İstanbul'da yaşıyorum, ama düğünüm Nevşehir'de olacak. Nevşehir küçük bir yer ve fotoğrafçılıkla uğraşan biri olarak orada benim istediğime uygun şekilde fotoğraf çekebilecek birini bulacağımı sanmıyorum. Bu yüzden, düğünden döndükten sonra istanbulda beğendiğim bir hikaye fotoğrafçısıyla gelin-damat çekimi yaptıracağım.

Yani iki kere gelinlik giyeceğim.

Bu yüzden diyorum ki, düğünde canlı krem rengi çiçekle beyaz ayakkabılarımı giysem, fotoğraf çekimi için de yapay renkli bir buketle renkli ayakkabılar giysem, nasıl olur sizce?

Yoksa fotoğraflarda hatıra kalanı sizce düğünde olan mı olmalı?

Yoksa fotoğraflarda hatıra kalanı sizce düğünde olan mı olmalı?

bence bu dusuncen dogru ve gelin cicegini iki yerde de aynisini kullan. Fotografcilikla ugrasiyosan sen daha iyi biliyosun ki gelinlikle krem veya beyaz renkli buketler resimde kayboluyor. Ben kendi buketimi kirmizi kucuk guller ve yesil yaprakli bi buket yapmayi dusunuyorum. Hatta ayakkabilarda kirmizi olabilir. :61:

Kisacasi bence Nevsehir de olacak dugunde de renkli bi demet gelin cicegi yaptir.

bence renkli olsun ben de evlenirsem renkli alırım kesin
ya bi de nevşehirde peribacalarında filan çektirsene resim hatta fotoğrafçıyı da ayarla istanbuldan filan özel olarak gelsin bence :)

bence renkli olsun ben de evlenirsem renkli alırım kesin
ya bi de nevşehirde peribacalarında filan çektirsene resim hatta fotoğrafçıyı da ayarla istanbuldan filan özel olarak gelsin bence :)

fotoğrafçıyı getirtirsem onun ve muhtemel ekibinin yol ve konaklama masraflarını karşılamam gerekiyor. böyle bir bütçem de yok malesef. yoksa mutlaka o şekilde yapar ve gelin damat çekimi değil düğün hikayesi çekimi yapardım...

wuhuu ekip mi
sen çok profesyonel bişi mi düşünüyosun ki
hani bi kişinin yol ve konaklama masrafı çok olmazdı bence de ondan dedim
pek de anlamam bu işlerden gerçi :)

wuhuu ekip mi
sen çok profesyonel bişi mi düşünüyosun ki
hani bi kişinin yol ve konaklama masrafı çok olmazdı bence de ondan dedim
pek de anlamam bu işlerden gerçi :)

yok ya, çok pro bişi olmasına gerek yok. ortalama fiyatları olan bir iki fotoğrafçıyla görüştüm, ışık ayarlamak için ekipten bahsettiler, 1-2 kişi de olsa.

Back