gittim konuştum tmm dedi mesai bitiminde gidicem bi ton açalım dedi bende nasıl olur dedim kalabalık oldugu için göstremedi ...
nee..
nasıl ya.
koyultacak..ne açması.
kuaförü değiştirin acilen.
ne diyor bu ya...
hah.
tamam o zaman.
şaşırdım bendekaydirigubbakcemile3
bu nasıl bu kadar koyulaşır mı ne dersiniz mafoldumben
Bak bu ton çok güzel..
Süper ..
Bu kadar koyulaşır mı valla bak bunu bilemicem yani dediğim gibi ben de arada tonuyla oynatıyorum ama bu kadar fark olmuyor..
Sanırım bu farklı bir renk..
Sen istersen bu rengin çıktısıını al renkli, göster ben böyle bir ton istiyorum de..
Ne yapması gerektiğini bilir, sana söyler sanırım..
Sonuçta biz ne desek de, o bildiği gibi bir işlme yapacak..
Saçlar güzel sen güzel ee makyaj nerde sarı boyanmak ister
olur neden olmasın.evde kendin de boya alıp boyayabilirsin.saçın açık renk istediğin renk tutar.ama boyanın rengi hakkında karar vermen gerek bu sefer de.ne renk istiyorsun söylersen yardım edebilirim.
olur neden olmasın.evde kendin de boya alıp boyayabilirsin.saçın açık renk istediğin renk tutar.ama boyanın rengi hakkında karar vermen gerek bu sefer de.ne renk istiyorsun söylersen yardım edebilirim.
Güle güle kullanın ama bana da sanki kumral tonlar size daha yakışırmış gibi geldi..
Loreal Recital Preference - 8.3 Koyu Sarı Dore bunu bi arat google dan.senin gösterdiğin renge çok benzettim ben.ama senin yerinde olsam biraz daha koyu renklere bakardım.kahve köpüğü ya da açık karamel gibi en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?