Selam, ben 19 yaşında büyük bir aşkla evlenmiş ancak şu an 23 yaşında ve artık hayatına yalnız devam etme kararı almış olan biriyim. Sebep olarak aldatma veya şiddet tarzı bir durum yok, anlaşamıyoruz sadece. İkimizin ortak kararı olduğu için herhangi bir çekişme olmayacak gibiydi ama bir düğüm var çözmem gereken. Ben şu an yaşadığım şehre evlendiğim için geldim ve ailem, akrabam da yok burada. Onun annesi de babası da ayrı ayrı evlerde yaşıyor, durumları da iyi sayılır. Gidebileceği iki ayrı ev var yani. Ben asgari ücretle çalışırken o benim iki katım kadar maaş alıyor. Yani çok rahat kendine ev kiralayabilir, şu anki ev de kira zaten, ortak ödüyoruz. Düğüm ise şu ki; bu evden çıkması gereken kişi kim, kalması gereken kişi kim? Ona bu konuyu nasıl açmam gerek? Çirkinleşmek asla istemiyorum, maddi açıdan hiçbir talebim de yok zaten. Evden eşyalarını alıp gitmesi bana en doğrusu geliyor imkan bakımından. Ayrılma sebebinde mahkemece kusurlu görülecek kişinin o olduğunu da ekleyeyim. Ama konu buralara gelmesin istiyorum işte. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum...