Hayatta hiçbir şey istediğimiz gibi olmamışsa nasıl mutlu olunur? Eskiden küçük şeylerle mutlu olabiliyordum ama artık olamıyorum boşluğa düştüm sanki 35 yaşındayım eskiden daha güçlüydüm elimde ne varsa onunla mutlu olurdum bi şekilde çok hassas herşeyi kafaya takan biri olmama rağmen ama artık yapamıyorum aslında kötü bi yaşantım yok ama istediğim gibide olmadı hiç bişey. Mesela 4 yıllık üniversite okuyup iyi bi işim olmasını istemiştim olmadı ben 2 yıllık üni. Kazanabildim okuduğum bölümlede ilgili iş bulamadım çünkü yaşsdığım şehirde iş olanağı yok bu bölümle ilgili bilmiyordum ozaman abim yönlendirmişti bu bölümü övmüştü bana. Sonra bende normal bi işte çalışıyım dedim onuda beceremedim satış danışmanlığı ve hastanede hosteslik denedim olmadı çünkü insan ilişkilerim kötü çünkü safım ezildim ezik görüldüm insanlarla başedemedim. çalışma hayatından vazgeçtim kendi ayaklarının üstünde durmayı çok istememe rağmen halada özenirim. Aşk yaşamayı çok istedim herkes gibi 20 ysşındayken birini çok sevdim o beni sevmedi 26 yaşında beni çok sevdiği için eşimle evlendim yanında huzur ve güven duyuyordum sevgimde vardı ama aşk yok cinsel çekicilik değilde insan sevgisi gibi bişeydi benim ailem soğuk bi aile kötü değiller ama sevgi gösteren hissetiren kişiler değiller işte bu yüzden eşimle evlendim mutluydumda ilk seneler ama birşey eksikti cinsel çekim hiç hşssetmedim ona karşı ilişkidende hiç bişey hissetmedim zevk anlamında üstünü hep örttüm huzurluydum mutluydum ya şimdi yıllar geçti şimdi bu eksiklik canımı sıkıyo. İki çocuğum var onlarla mutlu olmaya çalışıyorum ama sanki kendim için yaşamıyorum onları büyütebilmek istiyorum tek dileğim bu onlar çocukken ölmemek onlar büyüyünce ölsemde olur sanki hiç bişey bana zevk vermiyorki.. hobi olarak resimle ilgileniyorum yeteneğim var çizdiklerim beğeniliyor ama bu bile zevk vermiyo zaten ev işinden çocuklardan çok sz zaman ayırabiliyorum geliştiremiyorum pek. Her şey boş geliyor zaten eskisi gibi küçük şeylerdrn mutlu olabilmek anın tadını çıkarmak istiyorum ama olmuyo sanki ben boşuna yaşıyo gibiyim çok garip bi his elimde değil 3 yıldır böyle hissediyorum nasıl geçer bu