- 13 Eylül 2018
- 1.710
- 2.694
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Psikolojik danışman pahalı olabilir de psikiyatri ye gittin mi.. en azından ilaç yazıo.. mutluluk içimizde aslında.. önce bi kendimizi sevip sayalım.. kendine iyi bakınca mutlu oluyosunHepinize keyif dolu bir aksam dilerim
Konuya hemen bir psikologun ilk sorusunun cevabı ile giris yapayim
Cidden çok ama çok mutsuz bir ailede büyüdüm (Belkide topyekün ülke olarak mutsuz bir ailede dünyaya gelip mutsuz bir yaşamda büyüdük)
Aslinda cokta detaya gerek yok Şeker portakalini okumuş olanıniz varsa tamda ordaki gibi mutsuz birbirine mutsuzluktan sarmış bir aile ornegi
babamin isinden dolayı dışardan başımizdan aşagıya para yagiyormus gibi gorunsede cidden icerdwn babanın sorumsuzlugundan dolayi varlik icinde yoklukla geciren bir aileydik.
Okul egitim durumlari baya bi sıkintili sureclerden gecti o sureckerde arkadasim fakan olmadi hayata karisma olayim 19-20 yaslarinda oldu desem yalan soylemis olmam
O yuzden asosyallikten cekiniklikten elimi kolumu nereye koyacagini bilemeyen bir tiptim cok uzunca sure
Zatwn giyim kusam konularindada vasatın altindayim giyinmeyi bile ne olduysa oldugu kadariyla giyim tarzim oldukca duzdur ve en ufak bi degisiklige acik degilim sanki herkes bana bakacakta beni elestirecekmis gibi
Ortamlarda eglenebilen bir yapim yok
Dugun dernek gibi eglenilen ortamlarda bulanamam
Aslinda cok ama cok anlatacagim sey varda zamaninizdan cok almayayim.
Neyse toparlayayim konuyu herkes zatwn ne kadar durgun oldugundan eglenemedugimden dem vurur falan
Yakinim oldun olmasin herkesin benim hayatim uzerinde yorum yapma hakki vardir giyimimi degistirmeliymusim cok kendimden vazgecmis biriyim şöyle olmaliymisim böyle olmaliymisjm falan filan hepsine biraz biraz alistim neyse...
Gecenlerde yillardir gormedigim qma telefonla yada internetle baglantimin kopmadigi 15 yillik bir arkadasimin yanina gitmistim bana dedi ki cok mutsuz gorunuyorsun mutsuzlugun bildigin yuzune yansimis dedi
Sonra bi baktim cidden ben neredeyse gulmeyi unutmus gibiyim karamsarligjm yuz metre oteden belli olur fotograf cektirmek benim icin ölüm gibi birsey o cektigim fotograflardada yüzumde egreti bir gülumseme kizlar ben sahiden mutlu olmak istiyorum bu dunyada sayili nefesimiz varken ben kalan ömrümü boyle mutsuz gecirmek istemiyorum
Not:Bir cok kisi psikolojik danismanlik onerecek daha once bir kac kez farkli konularda denedim ama devamli surette istikrarli olamiyorum bu konuda cunku maddi olarak beni gercekten sarsiyor
Umarim zamanla duzelme gosterir gercekten elinizden ne geluyirsa yapin cabalayin cunku bu dünyadan eninde sonunda gidecegiz neden mutsuz gidelim5 ay önce psikolog ve sonrasinda psikiyatr tedaviye başladım
Mutsuzluktan gerçekten ölmek üzereyim
Yeşil reçeteli ilaçlar kullaniyorum
Dr um ilaçlarla düzelecek zamanla diyor ama duzelen bişey yok
Yürüyüş,aktivite,alışveriş,tatil gezme tozma vs.hiçbiri mutlu etmiyor beni
Sizi çok iyi anliyorum
Tavsiyem yok
Psikiyatriyi denedim sadece devlet hastanesinde var ve ne yazikki is durumundan dolayi duzenli bir sekilde gitmeye zamanim firsatim olmadigi için duzenli gidemedimPsikolojik danışman pahalı olabilir de psikiyatri ye gittin mi.. en azından ilaç yazıo.. mutluluk içimizde aslında.. önce bi kendimizi sevip sayalım.. kendine iyi bakınca mutlu oluyosun
Keske bende beni neyin mutlu ettigini bilseydimiçimden geleni yapınca mutlu oluyorum
mesela birazdan pikaçu nun açılış müziğini dinleyecem , sonra da shrek o benim dünyam
Pikaçunun açılış müziği miiçimden geleni yapınca mutlu oluyorum
mesela birazdan pikaçu nun açılış müziğini dinleyecem , sonra da shrek o benim dünyam
Denemeden bilemezsiniz.Keske bende beni neyin mutlu ettigini bilseydim
tabikiiPikaçunun açılış müziği mio nası bişi ? Merak ettim atar mısınız buraya
Okumustum onuDenemeden bilemezsiniz.
Doğan cüceloğlu- içimizdeki çocuk süper ötesi bir kitaptır.
Egzersizleri yaptınız mı ?Okumustum onu
Yinede tavsiyeniz icin tesekkur ederim belki tekrar okumakta fayda vardir
Simdi ne desem yalan olur cok uzun zaman oldu okuyali hatirlamiyirum yapip yapmadigimiEgzersizleri yaptınız mı ?
hislerime ve gözlemlerime göre yazıyorum , eğer egzersizleri yapmış olsaydınız orda iç çocukla konuşma yazıları var. ve buna başlarken iç çocuğunuzun başlarda konuşmadığını, sorularınıza his, görüntü, düşünce, fikir , anı olarak cevap almadığınızı yada alamadığınızı hatırlardınız. üzülürdünüz niye cevap alamıyorum , kendi iç çocuğum bana niye cevap vermiyor diye üzülürdünüz. bir diğeri de bu soruları ve cevapları yazarak yapmanız lazımdı . yazı hem kalıcı oluyor hem de ilerlemenizi görebiliyorsunuz.Simdi ne desem yalan olur cok uzun zaman oldu okuyali hatirlamiyirum yapip yapmadigimi
Hahahaha ya bu pokemonun intro müziğiymiştabikii
pikaçushrek ay nereye ördeğim
shrekte en çok kurabiyenin bağırmasını seviyorum çööreeeggaadaamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?