- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.194
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Olur mu öyle şey. Ben dibindeki insanlara güvenemiyorum :) sanal olan insanlara hiç güvenmem.Herşey cıkabilir..bu sekilde tanısma olmaz uzak durun.
Hayır. Tam açıklayamadım. Whatsapptan bir erkek yazdı isminin bülent olduğunu söyledi. Ben de arayıp haddini bildirmek istedim. Eklediğim zaman başka bir numara çıktı. O numarayı açan kişi bir kadındı. Eklediğim için de bu kişi benim profil fotoğrafımı görmüş.Aradığınızda açan kişi kadınmış kadın mı çok güzelsiniz tanışalım dedi?
Anlamadım ben tam mevzuyu.
Kızıma aldigimiz numaraya bir adam wp dan yazıyormus.Kızım bana birkac mesajdan sonra göstermişti.Olur mu öyle şey. Ben dibindeki insanlara güvenemiyorum :) sanal olan insanlara hiç güvenmem.
Zaten konu o değil. Malum bir konu yüzünden bir komsum yıllar önce arandığı bir ankesörlü telefon yüzünden yargılandı. Ki kim olduğunu hatırlaması dahi imkansız. Bunlardan da korkan biriyim.
Kısının üzerine açılmış bir whatsapp numarasından haberdar olması gerekmez miWhatsapp numarası farklı olabiliyor
Tam bilmiyorum ama sim kartımı başka telefona taktığımda böyle bir şey olmuştu.Kısının üzerine açılmış bir whatsapp numarasından haberdar olması gerekmez mi
Merhaba
dün tanımadığım bir numara aradı akşama doğru. Açtığımda onur diye birini aradığını söyledi ve siz kimsiniz dedi. Fakat çok rahat konuşan bir kadındı. Ben de işletme amacıyla arandığımı düşündüm. Daha sonra bugün öğle saatlerinde küçük bir erkek çocuğunun fotoğrafı bulunan biri whatsapp dan merhaba diye mesaj attı. Kimsiniz dediğimde onur bey değil mi dedi. Dün de aynı kişi için arandım siz kimsiniz dedim. Isminin bülent olduğunu söyledi. Siz bayan mısınız dedi. Ben de numarayı ekleyip aradım fakat eklediğinde çıkan numara ile whatsapp takı numara farklıydı. Açan kişi bir kadın ve siz ne için arıyorsunuz diye sordum. Kendisinin aramadığını, numaramın kayıtlı olmadığını belirtti ben de konuşmanın görüntüsünü alıp atacağımı söyledim. Kadın hiç panik olmadı dolandırıcı olabilir vs dedi. Fakat kadının seni dün akşam beni arayan kişinin sesine benziyordu.
Daha sonra numarayı kaydettiğim için bu kişi fotoğrafımı görmüş ve çok güzelsiniz maşallah tanışalım gibi mesajlar attı. Ben de bir mesaj daha yazarsa savcılığa başvuracağımısöyledim ve sesini kesti.
Whatsapp numarası ile kaydedilen numara nasıl farklı olabilir ? Başınıza böyle bir durum geldi mi ? Benim için iki ihtimal var. Ya dolandırıcı ya da tanıyan işletmek isteyen birisi..
Iki gün üst üste arandım. Ben de keyiflenmiyorum bilmediğim numaralarla muhattap olmaya. :)birisi beni Onur diye arasa "yanlış numara" der kapatırım
yine birisi yazıp Onur olduğumu söylerse "hatalı oldu galiba, bu numara benim, Onur bey belki eski sahibidir numaranın" der engellerim olur biter
ekledim ben onu aradım vs vs çok gereksiz maceralar
bir de herkes onuru arıyorsa sizin numara yeniyse önceden onurundur numara
oğluma kendi adıma hat aldım
İŞKUR mesaj attı kısa çalışma ödeneğine kazandınız diye
muhasebecimizi aradık eski kayıtlarda numaralar karışmıştır dedi
bir kaç ay sonra bir mesaj daha geldi şu tarihte işe başladığınız için ödeneğinizi kesildi diye
muhtemelen numaranın eski sahibine atılmış mesaj
ama kimse arayıp sormadı kaç aydır o numarayı resmi kurum hariç :)))
Böyle numaralari ekleyip haddini bildirmeye uğraşmayın hiç üstünde durup düşünmeye bile değmez ..baktınız bı terslik var engelleyin gitsin bu kadarHayır. Tam açıklayamadım. Whatsapptan bir erkek yazdı isminin bülent olduğunu söyledi. Ben de arayıp haddini bildirmek istedim. Eklediğim zaman başka bir numara çıktı. O numarayı açan kişi bir kadındı. Eklediğim için de bu kişi benim profil fotoğrafımı görmüş.
Bu mümkün mü diyorum .
Whatsapp no farklı , telefon no farklı.
Iki gün üst üste arandım. Ben de keyiflenmiyorum bilmediğim numaralarla muhattap olmaya. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?