• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl muhafaza ederim...

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.063
598
38
hanımlar konumun yeri bu değil bende biliyorum evet velhasıl öğrenmem gerek,bir kilo soyulmuş sarımsağı bozulmadan nasıl muhafaza ederim? ,üç dört ayda ancak tüketirim.

hanımlar konumun yeri bu değil bende biliyorum evet velhasıl öğrenmem gerek,bir kilo soyulmuş sarımsağı bozulmadan nasıl muhafaza ederim? ,üç dört ayda ancak tüketirim.
Ben cam kavanoza koyup üzerinş kapatacak kadar hakiki zeytinyağ ekliyorum dolapta saklıyorum

6 ayı bulmaz ama genelde hep yeşillendiler buzluğa bir kısmını illaki bırakacağım da dolaptaki kısmını nasıl muhafaza edebilirm ki?
Nasıl tüketiyorsunuz bilmiyorum ama hepsini buzluga koyabilirsiniz.
Kullanmadan 10 dk önce çıkarırsınız olur biter.
Hatta ben rende olarak kullandığım için genelde çözülmeden sert halinde rendeliyorum çok çok daha kolay oluyor ve ele bulaşmıyor.
Bir diğer yöntem olarak sarımsak turşusu yapabilirsiniz eğer seviyorsanız...

zeytinyağ dışında bir alternatifim var mı ? bu ara zeytinyağını çok kullandım kocam beni yağa basacak yakında:KK70:
Anneannemde soyar soyar kavanoza koyar ama 1 hafada tuketir ben daha uzun kalacagi icin zeytinyagi dedim. Vakumlu kucuk posetler falan belki olur. Youtube da videolar olabilir

sanırım bu seferde zeytinyağına basıcm ,teşekkürler;)

En guzeli buzluk. Cikarinca rendelenebiliyor. Yaga basip dolapta tutarsan rendeleyemiyorsun. Ve icinde bakteri uruyor. Buzluk garanti

Back
X