cnm bende bir hata yapıp papatyaya boyamıştım hiç beğenmemiştim sonra 2 gün bekledim hemen açık karamele boyamıştım ama 2 gün sabah akşam yıkadım sabunla iyice akıtmıştım boyayı hemen tuttu boya bişey olmaz sen renge karar verdikten sonra boya cnm sonra bol bol bakım yaparsın saçına maskeyle toparlanır
selam canım, ben de çarşamba günü siyah olan saç rengimi önce sildirip, bakır tonlarından birine boyatıp araya da ışıltı attırmıştım, o gün çok güzeldi rengi herkes bayıldı, iki gün sonra yıkadım saçım resmen turuncuya döndü bi türlü alışamadım. bugün sabah yeniden kuaföre gittim,dipleri yoğun çikolata kahveye boyadık uçlarada birkaç dakika friksiyon yaptı, naz elmasın saç renginin aynısı oldu.
7numaradan yukarısı tutmaz dedi kuaför, tabi benim saçımın boyası da akıtılmıştı belki senin saçında tutabilir.
canım 1 ay kadar önce bende koyu kızıl- patlıcan moru olan saçımı koyu kumrala çevirdim. Ciddi bi yıpranmada olmadı. Nasıl yaptığımı anlatayım sanada fikir olur. Önce selective'n boya akıtıcıları var saçtan ondan alıp kullandım. ilk akmada kızıl ışıltılı açık kahve gibi bişey oldu. boyayacağım renk tutmaz diye bidaha kullandım en sonunda sarı gibi oldu hafif turuncumsu öle tipsiz bi renk.. :) sonra koyu küllü kumrala boyadım. o kızıllık gitti bayada güzel oldu. bi 15 gün önce yine aynı koyu küllü kumrala boyadım. suan renk tam oturdu. sıfır kızıl yansıma. çok güzel tepkiler alıyorum. eğer açmak istiyorsan tarif ettiğim yoldan gidebilirsin küllü tonlarda kızıllığı yokediyor
canım koyu kumralmı aldın karamelmi karamel aldıysan o renktede turunculuk var söyliyim.. kumral aldıysan küllüsünü almalıydın çünkü turuncu bakır yansımaları küllü renkler kapatır. Ben yaşadım bunu çekremdeki insanalrda yaşadı. koyu kumral baya koyu ama ya. 7.1 alabilirdin aslında yada 6.1 sen bilirsin genede saçını görsek çok daha iyi olurdu
Canımcım koyu kumral değil koyu karamel aldım... ilk sayfada saç rengimle aynı olan bi foto paylaştım. telefonumdan fotoğraf çekince farklı çıkıyo diye(
Canım küllü kumral alacaktım ben zaten ama kapatmaz dediler... bu işlemlerden anlayan 2 kişi kahve tonlarını önerdiler..sonra karamel çok iyi kapatır dediler.. aldım çıktım. artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım((
rengin açık olması için daha az mı daha fazla mı bekletmem gerek canım ?
Bugün mecburen koyu karamele boyucam başka alternatifim yok artık(( Çok üzgünüm ama bu saatten sonra nerden alıcam kumral boya (
Peki küllü kumral loreal 7.1 ile boyasaydım nasıl bi renk olurdu, koyu karamel ile boyarsam nasıl bi renk olur ?
Kafam öyle karışık kiiii çıldırıcam
Arkadaşlar çoook teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Küllü kumral boya diyen arkadaşlarım peki tahmince nasıl bi renk tutar ?
canım bak benim saç rengim şöyle birşeydi. aşırı bakırlık vardı yani:
Eki Görüntüle 248998
sonra loreal 8.1 boyadım üstüne. böyle oldu:
Eki Görüntüle 248999
Yüzde yüz olmasa da bakırlık bayağı azaldı. 2. kez küllü boyasaydım tamamen kapanırdı.
sen karamel almakla hata yapmışsın. turunculuk gitmez. çünkü karamelde zaten turunculuk vardı. hangi akla hizmet o rengi verdiler sana hayret...bak canım. saat geç oldu ama, ya o boyayı değiştir, ya da içine küllü bir renk kat öyle boya...gerçi şimdiye kadar boyamışsındır. turunculuk yine vardır ama, üzerine karamel boyanınca inş gözüne hoş gelen bir renk olmuştur umarım...
AYNI ZAMANLARDA MESAJ ATMIŞIZ GÖRMEDİM MESAJINI. KESİNLİKLE KARAMEL SÜRME. KÜLLÜYLE BOYA CANIM.
cnm ben sana demiştim galiba karamelden uzak dur diye elindeki karameli kumralla değiştirzaten saçın turuncu birde karamel yaparsan hiç kurtulamazsın küllü kumrala boya içine birazda açık kahve ekle daha hoş olurcnm boyayı saçında çok bekletirsen koyu olur ve diplerden yanar fazla bekletmene gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?