• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl kurtulucam :((

cnm bende bir hata yapıp papatyaya boyamıştım hiç beğenmemiştim sonra 2 gün bekledim hemen açık karamele boyamıştım ama 2 gün sabah akşam yıkadım sabunla iyice akıtmıştım boyayı hemen tuttu boya bişey olmaz sen renge karar verdikten sonra boya cnm sonra bol bol bakım yaparsın saçına maskeyle toparlanır :49:

İnşallah canım, zaten saçlarım kedi kuyruğu gibiydi şimdi iyice incelicek, dökülücek :43:

Hala karar veremedim ama yaa ufff küllü kumrala boyarsam nasıl bi renk olur ? Kestiremiyorum bilemiyom nasıl bi renk olur :59:

selam canım, ben de çarşamba günü siyah olan saç rengimi önce sildirip, bakır tonlarından birine boyatıp araya da ışıltı attırmıştım, o gün çok güzeldi rengi herkes bayıldı, iki gün sonra yıkadım saçım resmen turuncuya döndü bi türlü alışamadım. bugün sabah yeniden kuaföre gittim,dipleri yoğun çikolata kahveye boyadık uçlarada birkaç dakika friksiyon yaptı, naz elmasın saç renginin aynısı oldu.
7numaradan yukarısı tutmaz dedi kuaför, tabi benim saçımın boyası da akıtılmıştı belki senin saçında tutabilir.

selam canım, ben de çarşamba günü siyah olan saç rengimi önce sildirip, bakır tonlarından birine boyatıp araya da ışıltı attırmıştım, o gün çok güzeldi rengi herkes bayıldı, iki gün sonra yıkadım saçım resmen turuncuya döndü bi türlü alışamadım. bugün sabah yeniden kuaföre gittim,dipleri yoğun çikolata kahveye boyadık uçlarada birkaç dakika friksiyon yaptı, naz elmasın saç renginin aynısı oldu.
7numaradan yukarısı tutmaz dedi kuaför, tabi benim saçımın boyası da akıtılmıştı belki senin saçında tutabilir.

As.teşekkür ederim ilgin için.... Uçlara friksiyon yaptı derken nasıl yani canım ? :(
Kuaförde mi akıttılar saç boyasını?

Böyle bi renk mi oldu acaba canımcım

canım 1 ay kadar önce bende koyu kızıl- patlıcan moru olan saçımı koyu kumrala çevirdim. Ciddi bi yıpranmada olmadı. Nasıl yaptığımı anlatayım sanada fikir olur. Önce selective'n boya akıtıcıları var saçtan ondan alıp kullandım. ilk akmada kızıl ışıltılı açık kahve gibi bişey oldu. boyayacağım renk tutmaz diye bidaha kullandım en sonunda sarı gibi oldu hafif turuncumsu öle tipsiz bi renk.. :) sonra koyu küllü kumrala boyadım. o kızıllık gitti bayada güzel oldu. bi 15 gün önce yine aynı koyu küllü kumrala boyadım. suan renk tam oturdu. sıfır kızıl yansıma. çok güzel tepkiler alıyorum. eğer açmak istiyorsan tarif ettiğim yoldan gidebilirsin küllü tonlarda kızıllığı yokediyor :54:

canım 1 ay kadar önce bende koyu kızıl- patlıcan moru olan saçımı koyu kumrala çevirdim. Ciddi bi yıpranmada olmadı. Nasıl yaptığımı anlatayım sanada fikir olur. Önce selective'n boya akıtıcıları var saçtan ondan alıp kullandım. ilk akmada kızıl ışıltılı açık kahve gibi bişey oldu. boyayacağım renk tutmaz diye bidaha kullandım en sonunda sarı gibi oldu hafif turuncumsu öle tipsiz bi renk.. :) sonra koyu küllü kumrala boyadım. o kızıllık gitti bayada güzel oldu. bi 15 gün önce yine aynı koyu küllü kumrala boyadım. suan renk tam oturdu. sıfır kızıl yansıma. çok güzel tepkiler alıyorum. eğer açmak istiyorsan tarif ettiğim yoldan gidebilirsin küllü tonlarda kızıllığı yokediyor :54:

Teşekkür ediyorum canım ilgilendiğin için... ama benim saçımı sarıya kadar açmam imkansız :((

Küllü kumral hep istediğim renk. ama hiç olmuyo...sanırım hayalimde kalıcak :((

İyi yürekli, yardımsever arkadaşlarım :16:

Bugün kuaför malzemeleri satan dükkana gittim. Loreal küllü kumral istediğimi söyledim. Bu turunculuğu kapatmak istiyorum bi de size sorayım dedim. Küllü kumral kapatmaz dedi.. Uzun süre düşündüm durdum, kahveleri önerdi bana. Koyu istemediğimi söyledim. Küllü kumralı aldım çıkıyodum ki pişman olacağımı kapatmayacağını sölediler. Gel sen koyu karamel al, biz senin iyiliğini düşünüyoruz dediler...

Ve alıx avien 7.8 koyu karamel aldım.

Şimdi prensesler; bu renk olur mu sizce eklediğim fotodaki rengin üstüne ?
Tam bayram arefesindeyim çok korkuyorum yine kötü olacak diye :59:

Alıx avien nasıl bi boya sizce, koyu kumralı ?
Ve bişiy daha sorucam...saçımda ne kadar fazla bekletirsem renk o kadar koyulaşır mı, yoksa beklettikçe renk açıklaşır mı ? İçine %6 lık oksidan aldım.. iftardan sonra boyucam.

Fikirlerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız bi sevinirim bi sevinirim :75:

canım koyu kumralmı aldın karamelmi karamel aldıysan o renktede turunculuk var söyliyim.. kumral aldıysan küllüsünü almalıydın çünkü turuncu bakır yansımaları küllü renkler kapatır. Ben yaşadım bunu çekremdeki insanalrda yaşadı. koyu kumral baya koyu ama ya. 7.1 alabilirdin aslında yada 6.1 sen bilirsin genede saçını görsek çok daha iyi olurdu

canım koyu kumralmı aldın karamelmi karamel aldıysan o renktede turunculuk var söyliyim.. kumral aldıysan küllüsünü almalıydın çünkü turuncu bakır yansımaları küllü renkler kapatır. Ben yaşadım bunu çekremdeki insanalrda yaşadı. koyu kumral baya koyu ama ya. 7.1 alabilirdin aslında yada 6.1 sen bilirsin genede saçını görsek çok daha iyi olurdu

Canımcım koyu kumral değil koyu karamel aldım... ilk sayfada saç rengimle aynı olan bi foto paylaştım. telefonumdan fotoğraf çekince farklı çıkıyo diye :((

Canım küllü kumral alacaktım ben zaten ama kapatmaz dediler... bu işlemlerden anlayan 2 kişi kahve tonlarını önerdiler..sonra karamel çok iyi kapatır dediler.. aldım çıktım. artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :(((

rengin açık olması için daha az mı daha fazla mı bekletmem gerek canım ?
Bugün mecburen koyu karamele boyucam başka alternatifim yok artık :((( Çok üzgünüm ama bu saatten sonra nerden alıcam kumral boya :((
Peki küllü kumral loreal 7.1 ile boyasaydım nasıl bi renk olurdu, koyu karamel ile boyarsam nasıl bi renk olur ?

Kafam öyle karışık kiiii çıldırıcam :14::14::14:

Son düzenleme:
Canımcım koyu kumral değil koyu karamel aldım... ilk sayfada saç rengimle aynı olan bi foto paylaştım. telefonumdan fotoğraf çekince farklı çıkıyo diye :((

Canım küllü kumral alacaktım ben zaten ama kapatmaz dediler... bu işlemlerden anlayan 2 kişi kahve tonlarını önerdiler..sonra karamel çok iyi kapatır dediler.. aldım çıktım. artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :(((

rengin açık olması için daha az mı daha fazla mı bekletmem gerek canım ?
Bugün mecburen koyu karamele boyucam başka alternatifim yok artık :((( Çok üzgünüm ama bu saatten sonra nerden alıcam kumral boya :((
Peki küllü kumral loreal 7.1 ile boyasaydım nasıl bi renk olurdu, koyu karamel ile boyarsam nasıl bi renk olur ?

Kafam öyle karışık kiiii çıldırıcam :14::14::14:

canım boyadın mı bilmiyorum koyu kumral alırsan küllü kumral alırsan bakırlıklar kapanır turunculuklar falan. karamel güzel renk hem şimdi moda ama ondada turuncu yansımalar var. ama ben severim karameli uzun süre kullandım

eğer o tonda tuttuysa ben beğendim valla rengi :) senin gözün alışkın değil ya ondan kötü geldi sana belkide. makyaj falan yapsam güle olur bence. ama karamel tonlarındada turunculuk vardır. tabii bu resimdeki kadar değil. ama aktıkça daha baskın turuncu olur genede boya istersen canım bak bnm profil resmimdeki karamel mesela ben seviyorum bu tonları

rengi 1 haftada akıp oturuo ilk görntüsünden eser kalmıo eğer ki kuaförde boyattıysan kendn boyadysan bir şey diemem ama 2. bir boyamayı yapma bir hafta gecsn bariş yoksa uçlardan kopark döklmeler oluo bnm saçm öle oldu

ama bayramı çıkartamam diorsun bnce sabret topla saçını o zmn rengi parlamaz öyle boyama derim ben ama sacın yapısıylada alakalıdır

arkadaşım saçımı boyadıı iğrenç bişi olduu snirimden ağladım hemen ertesi gün kauför komşumuz koyu kahveye boyadı.. çok güzel oldu boya tuttu.. saçım yanmadı.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar, bitanesiniz :16:

Teaaaa nerelere gidip koeston küllü kumral aldım iyice kafayı yedim :1:

Şimdi elimde ALIX 7.8 KOYU KARAMEL ve KOLESTON 7.1 KÜLLÜ KUMRAL VAR...
Tam 3 çeşit boya aldım bi ton param gitti :(((
Şimdi sizce hangisini boyamalıyım ? Birazdan boyucam...

Arkadaşlar çoook teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Küllü kumral boya diyen arkadaşlarım peki tahmince nasıl bi renk tutar ?

canım bak benim saç rengim şöyle birşeydi. aşırı bakırlık vardı yani:
$8-34 a.webp

sonra loreal 8.1 boyadım üstüne. böyle oldu:
$weruıdfgdfg.webp

Yüzde yüz olmasa da bakırlık bayağı azaldı. 2. kez küllü boyasaydım tamamen kapanırdı.

sen karamel almakla hata yapmışsın. turunculuk gitmez. çünkü karamelde zaten turunculuk vardı. hangi akla hizmet o rengi verdiler sana hayret...bak canım. saat geç oldu ama, ya o boyayı değiştir, ya da içine küllü bir renk kat öyle boya...gerçi şimdiye kadar boyamışsındır. turunculuk yine vardır ama, üzerine karamel boyanınca inş gözüne hoş gelen bir renk olmuştur umarım...

AYNI ZAMANLARDA MESAJ ATMIŞIZ GÖRMEDİM MESAJINI. KESİNLİKLE KARAMEL SÜRME. KÜLLÜYLE BOYA CANIM.

Son düzenleme:
canım bak benim saç rengim şöyle birşeydi. aşırı bakırlık vardı yani:
Eki Görüntüle 248998

sonra loreal 8.1 boyadım üstüne. böyle oldu:
Eki Görüntüle 248999

Yüzde yüz olmasa da bakırlık bayağı azaldı. 2. kez küllü boyasaydım tamamen kapanırdı.

sen karamel almakla hata yapmışsın. turunculuk gitmez. çünkü karamelde zaten turunculuk vardı. hangi akla hizmet o rengi verdiler sana hayret...bak canım. saat geç oldu ama, ya o boyayı değiştir, ya da içine küllü bir renk kat öyle boya...gerçi şimdiye kadar boyamışsındır. turunculuk yine vardır ama, üzerine karamel boyanınca inş gözüne hoş gelen bir renk olmuştur umarım...

AYNI ZAMANLARDA MESAJ ATMIŞIZ GÖRMEDİM MESAJINI. KESİNLİKLE KARAMEL SÜRME. KÜLLÜYLE BOYA CANIM.

Ayyyy tatlımmmm bayıldım saç rengine, nasıl sevaba girdin fotoğraf paylaşarak bi bilsen. Allah razı olsun :71:

Birazdan azıcık bi tutamda denicem inşallah seninki gibi tatlı bi renk olur... Ama benim boyam 7.1. :(( 7.1. nasıl olur sence ? Bi de canım acaba boyayı saçta beklettikçe renk daha mı açık oluyo, daha mı koyu oluyo ? Bunu da bi türlü anlamış değilim... :61:

Çok sağol canım valla. hepiniz sağolun :54:

Boyar boyamaz fotoğraf paylaşıcam.

cnm ben sana demiştim galiba karamelden uzak dur diye elindeki karameli kumralla değiştirzaten saçın turuncu birde karamel yaparsan hiç kurtulamazsın küllü kumrala boya içine birazda açık kahve ekle daha hoş olur :7: cnm boyayı saçında çok bekletirsen koyu olur ve diplerden yanar fazla bekletmene gerek yok

Son düzenleme:
bu foto konuya açıklık getirdi :) saçın zaten açık bi renkmiş tatlım senin 7.1 yani küllü kumral tutacaktır. küllü olması o kızılımsı yansımaları alır. Sen kumrallardan devam et ama karıştırma ki kızıllıktan kurtul. o karameli satan satıcıyada burdan tesüflerimizi gönderelimm :)

cnm ben sana demiştim galiba karamelden uzak dur diye elindeki karameli kumralla değiştirzaten saçın turuncu birde karamel yaparsan hiç kurtulamazsın küllü kumrala boya içine birazda açık kahve ekle daha hoş olur :7: cnm boyayı saçında çok bekletirsen koyu olur ve diplerden yanar fazla bekletmene gerek yok

Evet canım demiştin, ben de hiç bilmediğim için kime uyacağımı şaşırdım valla hoş görün :17:

Canım elimde hiç kahve boya yok malesef. koleston 7.1 küllü kumral ve alix 7.8 koyu karamel var. hadi bismillah inşallah güzel olur :16:

Back
X