• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl kurtulucam :((

bu foto konuya açıklık getirdi :) saçın zaten açık bi renkmiş tatlım senin 7.1 yani küllü kumral tutacaktır. küllü olması o kızılımsı yansımaları alır. Sen kumrallardan devam et ama karıştırma ki kızıllıktan kurtul. o karameli satan satıcıyada burdan tesüflerimizi gönderelimm :)

Haha ben de gönderiyorum :9:

Şu an azıcık bi tutamda deniyorum canım.Senelerdir hep aklımdaki renk küllü kumraldı zaten :)) İnşallah güzel olur canım ya

hepiniz çooook iyisiniz :43:

Ayyyy tatlımmmm bayıldım saç rengine, nasıl sevaba girdin fotoğraf paylaşarak bi bilsen. Allah razı olsun :71:

Birazdan azıcık bi tutamda denicem inşallah seninki gibi tatlı bi renk olur... Ama benim boyam 7.1. :(( 7.1. nasıl olur sence ? Bi de canım acaba boyayı saçta beklettikçe renk daha mı açık oluyo, daha mı koyu oluyo ? Bunu da bi türlü anlamış değilim... :61:

Çok sağol canım valla. hepiniz sağolun :54:

Boyar boyamaz fotoğraf paylaşıcam.

bişey değil canım.:16: 7.1 yeterli olur tabi ki. ama muhtemelen 1 ay sonra tekrar boyaman gerekir küllüye ki, renk iyice otursun. turunculuklar tamamen kapansın

Merhaba arkadaşlar :71:

Saçlarımı bayramdan önce, arefe günü boyadım. Koleston 7.1 ile boyadım... Ama uclar kahverengi üstler hala çok turuncu :97:

Bi ay geçince yine boyucam. Hadi altlar neyse iyi de, dipler hala çok turunculu. Hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı :69:

canım aynı durumla 5 6 ay uğraştım ben de nerdeyse. sadece 6.1 ile boyadım dipleri yine turuncu yaptı senin gibi. o yüzden en son denediğim ve çok memnun kaldığım boyayı önerebilirim sana da. igora 6.1 ve igora 0.22 (mavi renk turunculuk azaltıcı diye de geçer). 0.22 den ben 5 cm kadar kattım genelde nohut kadar falan diyolar. saçlarım ilk yıkadığımda siyah gibi oldu baya koyu yapıyor yani ama üçüncü yıkamadan sonra tam 6.1 oldu turuncusuz. bi dahaki boyamana öneririm çok çekmiş biri olarak. başka denemelerle saçını yıpratma tatlım.

canım aynı durumla 5 6 ay uğraştım ben de nerdeyse. sadece 6.1 ile boyadım dipleri yine turuncu yaptı senin gibi. o yüzden en son denediğim ve çok memnun kaldığım boyayı önerebilirim sana da. igora 6.1 ve igora 0.22 (mavi renk turunculuk azaltıcı diye de geçer). 0.22 den ben 5 cm kadar kattım genelde nohut kadar falan diyolar. saçlarım ilk yıkadığımda siyah gibi oldu baya koyu yapıyor yani ama üçüncü yıkamadan sonra tam 6.1 oldu turuncusuz. bi dahaki boyamana öneririm çok çekmiş biri olarak. başka denemelerle saçını yıpratma tatlım.

Canım bu boyalar çok zor bulunuyo :((
Peki canım bu igora 6.1 çok koyu değil mi ? Ben orta kumral tonlarında olsun istiyorum. Açık küllü kumral ile 0.22 den azıcık kullansam nasıl olur sence ?

Bi daha ki boyamamı ayın 20 sinde filan yapıcam, okullar açılmadan önce. Bu üçüncü boyayışım olacak, mahvolmaz inş. :((
Boyamaya yakın yeni konu açıp saçlarımın halini fotolarla paylaşırım. O zaman da yardımcı olursun canım bana, teşekkür ediyorum :71:
Keşke foto da paylaşsan.
Diplerim hala turunculu uclar da böle turunculu kahveli bişiy. Hep benim şanssızlığım :59:

Bi de canımcım, ben bu turuncu azaltıcı 0.22 yi saçlarımı boyadıktan sonra nette gördüm :61:

Hiç bilmiyodum böle bi boya olduğunu, bileydim alır azcık karıştırır boyardım. Ama bi dahaki boyamamda kesinlikle kullanıcam :96:

canım ben 7.1 mi alsam diye baktım baya ama satan kız tam kapatmaz renk oturmaz dedi. kendi saç rengim de çok açık olmadığı için 6.1 aldım ama sen daha açık istiyosan ona da 0.22 katılabilir diye düşünüyorum ama yine de bi araştır istersen. şimdi beren saatin saç rengi gibi oldu tabi 4. yıkamam sonrası. ilk boyamamda baya koyu oldu hatta siyah mı oluyo diye korkmuştum sonra aktıkça rengi de açıldı güzel oldu bi de boyama sırasında hafif mavilikler olmuştu saçımda alnımda boyanın değdiği yerlerde, korkma o yüzden yıkadığında hepsi gidiyo hiç mavi kalmıyo, yıpratmak istemiyosan mutlaka profesyonel boyalardan kullan ben igoradan çok memnunum kuaför malzemeleri satan yerlerde oluyo genelde.

alminacım bi de fotoğraf demişsin yeni okudum, bugün yolculuk yapıcam akşam fırsat bulabilirsem mutlaka eklerim hem bi fikrin olmuş olur, mavi boya için de korkma ben iki kutu boyaya 10 cm kadar sıkmıştım, çok kolay akıyo yıkarken hep mavi aktığını görüceksin bakırlıkların yoğunsa problem olucağını sanmıyorum ama boyama sırasında sık sık boyayı karıştırmayı unutma, sen de bi ara foto eklersen daha rahat yorum yapabiliriz .)

alminacım bi de fotoğraf demişsin yeni okudum, bugün yolculuk yapıcam akşam fırsat bulabilirsem mutlaka eklerim hem bi fikrin olmuş olur, mavi boya için de korkma ben iki kutu boyaya 10 cm kadar sıkmıştım, çok kolay akıyo yıkarken hep mavi aktığını görüceksin bakırlıkların yoğunsa problem olucağını sanmıyorum ama boyama sırasında sık sık boyayı karıştırmayı unutma, sen de bi ara foto eklersen daha rahat yorum yapabiliriz .)

Söylediklerinin hepsini dikkate alıcam canım. Diğer boyamamda mutlaka igora 0.22 kullanıcam :71: Teşekkür ediyorum...

Boyamadan bi kaç gün önce saçımın son halinin fotolarını paylaşıp herkesten fikir alıcam canım. İyi ki varsınız :54:

Canım hani saçlarının fotoğrafını ekleyecektin, noldu ?

Back