• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kurtulacağım bu psikolojiden :(

Ask sana benzer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
3.436
1.866
53
Merhaba bu sitede yeniyim benim sıkıntım şu eşimi çok kıskanıyorum .Eşim artık rahatsız olmaya basladı .Ama ben bu kıskanclıgımı esimin yüzünden oldugunu düsünüyorum cünkü güvenimi kaybettirdi .Bir dugunu veya bir topluma girsek gözlerim hep esimin üstünde acaba baska kızlara bakıyor mu baktıgını farkettigim zamanda krize giriyorum.Ne yapacagımı bilmiyorum kendime nasıl engel olabilirim .??

Engel olmazsınız. Uzman desteği almalısınız , madem durumun farkındasınız.

Kimse sizin malınız değil, sahiplenmeyin. Sevin , benimseyin. Başka kızlarda gözü olsaydı onlarla evli olurdu,adam bunalmakta haklı.

Eğer güvenilmez biriyse zaten hayat geçmez, ama ben biraz sizin kuruntunuz diye düşünüyorum.

Kimse sizin malınız değil, sahiplenmeyin. Sevin , benimseyin. Başka kızlarda gözü olsaydı onlarla evli olurdu,adam bunalmakta haklı.

Eğer güvenilmez biriyse zaten hayat geçmez, ama ben biraz sizin kuruntunuz diye düşünüyorum.
Evet esimde benim kuruntum oldugunu söylüyor ama böyle olmamim sebebi biraz da esim yüzünden

Bende gitmeyi düsünüyorum cesaretimi toplarsam eger

Bilseniz ki şu an sizi yiyip bitiren ruh haliniz nasıl düzelecek, bugünden gidersiniz.

Kolaylıklar dilerim.

Back