Nasıl kpss çalıştınız yardım

piremses1471

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
232
187
26
Tam kpss dönemi çok ciddi kararlar verdi, kaçarak evlendiğim eşim madde kullanmaya, şiddete ve beni aşağılamaya başlayınca çok sevdiğim aşık olduğum halde terkettim kpss önlisans çalışmam lazım sizce nasıl başlamalıyım motivasyonumu nasıl kazanmalıyız?

Önlisansta sanırım sadece genel kültür genel yetenek konuları var.Benim hocam diye bir kanal var kpss konuları anlatıyor ordan konuları dinleyip her dersten bir test kitabı bitirdikten sonra bol bol deneme çözersiniz

Dersaneye gitmeyeceksen benim hocam çok iyi oradan izle. Ama öncelikle hedefini koy. Bu yaşadığın şeyler seni hirslandirsin. Vazgeçeceğin zaman seni bunlar gaza getirir. Onun dışında kpss süreci 1-2 saat çalışmakla olacak iş değil bunu bilin. Kendinize program yapin ve hiç bir dersi sona bırakmayın. Çünkü sınavda hangisinin kolay çıkacağını bilemezsin. Konu bitince testini mutlaka çöz. Son olarak en iyi tavsiyem ise Türkçem iyi deyip genelde insanlar paragraf çözmez ve zaman kaybeder. Her gün mutlaka 1 test paragraf çözün. Bu size hız kazandıracak. Her derse başlarken besmele çekip inşirah suresi okuyun çok kısa zaten. Allah yardımcın olsun

En güzel motivasyon boşanmış olmak. Bir diğeri de yeni hayat kurma hayali. Bende çok işe yaramıştı... güzel ve sıkı bir program yaparak işe başlayın 2-3 saat çalışmayla hiçbir sınav kazanılmaz düzenli ve çok çalışarak da hiçbir sonavı kaybetme ihtimaliniz yok.

Son düzenleme:
Valla ben oglen baslardim calismaya aksama kadar çalışırdım. Hiç bir konuyu atlamadim. Hepsini anlamaya calistim mutlaka. Benim girdigim sene gundeme dair sorular da çıkmıştı haberleri de takip etmeni öneririm. Ben kendi alanımda 2. oldum bu çalışmayla. yogun bir tempoyla calistim. Konulari belli araliklarla tekrar ettim surekli. Gunde 2 saatle olmaz açıkça söylemek gerekirse. Ama zor seyler yasamissin sakin vazgeçme hedefinden. Mutlaka iyi puan alip atanmaya bak.

Cok guzel anlatan hocalar var onları dınleyıp her vıdeo sonrasına o konuyla alakalı soru cozebılırsın. Bende onlısansa gırecem gecen kıs almıstım kıtaplarımı fılan ama hıc calısmadım sımdı basladım 3 hafta fılan oluyorum netlerım yukseldı unuttugum seylerı tekrar hatırladım ıyı oluyor tavsıye ederım. Bastan ve cok yalın anlatım yapıyorlar taktıklerde verıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…