- 31 Aralık 2020
- 121
- 249
- 29
Ben yazarken sayfa güncellenmediği için gözükmedi yorumunuz sonradan gördüm. Ama yine komik geldi korunmak deyince hap zannedebildiğiniz için. Bence komik bir durum durup bir düşünüp kendinize gülün benceBen de şuan çok gülüyorum size.. keşke yorumları baştan aşağı okusaydınız.
Bana komik gelmedi açıkçası olabilir belki erkekler için de prezervatif dşnda farklı yöntemler vardr belki ben bilmiyorumdur bunu düşünmem gayet doğal. Mesela bi arkadasm erkeklerinde iğne olduklarını söyledi ilk defa duydum. Bilmediğim başka seylerde vardr belki diye düşündüm netice de evli de değilim yani bu gayet doğal.Bence durup düsünmesi gereken sizsinizBen yazarken sayfa güncellenmediği için gözükmedi yorumunuz sonradan gördüm. Ama yine komik geldi korunmak deyince hap zannedebildiğiniz için. Bence komik bir durum durup bir düşünüp kendinize gülün bence
Bir dönem erkeklere de iğne yapılmış ama kanset riskini arttırdığı için yasaklanmış. Çok kıymetliler aman kanser olmasınlarBana komik gelmedi açıkçası olabilir belki erkekler için de prezervatif dşnda farklı yöntemler vardr belki ben bilmiyorumdur bunu düşünmem gayet doğal. Mesela bi arkadasm erkeklerinde iğne olduklarını söyledi ilk defa duydum. Bilmediğim başka seylerde vardr belki diye düşündüm netice de evli de değilim yani bu gayet doğal.Bence durup düsünmesi gereken sizsiniz
Biz hep prezervatifle korunduk eşimle bi sorunda yaşamadık hiç bide çeşitlerin olması benim sevdiğim bişey okeyin prezervatiflerini alıyoruz genellikle kabartmalı çeşitleri zevk açısından da tatmin edici oluyo çünküMerhaba erkek arkadaşım var yaklaşık 6aydr qlarista kullanıyorum ama ilaç kullanmak zararlı deniyor sonrası için.İlaç kullanmayanlar siz nasıl korunuyorsunuz? Özellikle evli bayanlar cevap verebilir mi?
Evet okey prezervatifler iyi bizde onu kullanıyoruz uzun zamandır benimde nirvana favorimmBiz hep prezervatifle korunduk eşimle bi sorunda yaşamadık hiç bide çeşitlerin olması benim sevdiğim bişey okeyin prezervatiflerini alıyoruz genellikle kabartmalı çeşitleri zevk açısından da tatmin edici oluyo çünkü
Kayganlaştırıcı olanlar işe yarıyormu ben sık sık kuruluk yaşamaya başladım iyiyse bende alıyımPrezervatif benim en rahat olduğum yöntem açıkcası, genelde de okey alıyoruz kayganlaştırıcı olması benim çok işime geliyo
Evet bendede aynı sorun var ben çok memnunum dene iyi oluyo baya orgazma da yardımı oluyo benceKayganlaştırıcı olanlar işe yarıyormu ben sık sık kuruluk yaşamaya başladım iyiyse bende alıyım
erkek arkadasiylada yapiyor herkes ya biz niye yapmadik zamanin da hahahahhahMerhaba erkek arkadaşım var yaklaşık 6aydr qlarista kullanıyorum ama ilaç kullanmak zararlı deniyor sonrası için.İlaç kullanmayanlar siz nasıl korunuyorsunuz? Özellikle evli bayanlar cevap verebilir mi?