NASIL KORUNULUR?

Ben de şuan çok gülüyorum size.. keşke yorumları baştan aşağı okusaydınız.
Ben yazarken sayfa güncellenmediği için gözükmedi yorumunuz sonradan gördüm. Ama yine komik geldi korunmak deyince hap zannedebildiğiniz için. Bence komik bir durum durup bir düşünüp kendinize gülün bence

Ben yazarken sayfa güncellenmediği için gözükmedi yorumunuz sonradan gördüm. Ama yine komik geldi korunmak deyince hap zannedebildiğiniz için. Bence komik bir durum durup bir düşünüp kendinize gülün bence
Bana komik gelmedi açıkçası olabilir belki erkekler için de prezervatif dşnda farklı yöntemler vardr belki ben bilmiyorumdur bunu düşünmem gayet doğal. Mesela bi arkadasm erkeklerinde iğne olduklarını söyledi ilk defa duydum. Bilmediğim başka seylerde vardr belki diye düşündüm netice de evli de değilim yani bu gayet doğal.Bence durup düsünmesi gereken sizsiniz

Bir dönem erkeklere de iğne yapılmış ama kanset riskini arttırdığı için yasaklanmış. Çok kıymetliler aman kanser olmasınlar
Konunuz açıldığından beri yazmamak için uğraşıyorum ama artık yazayım bari, doğum kontrol hapları öcü değildir, %99 koruyuculuğu vardır. Yumurtlama probleminiz yoksa kesinlikle korur. Ben 10 yıl civarı hapla korundum ve bu 10 yılın içinde kendi isteğimle 2 defa anne oldum, hiçbir sorun yaşamadım. Bekarken hap kullanmak istemiyorum derseniz anlarım ama hapların hormonları bozduğu masalına inanmayın, hapı bırakıp da hamile kalamayanların mutlaka altta yatan farklı sebepleri vardır, suçlu hap değildir.
Cinsekliği yeni keşfeden insanların prezervatifle korunmasından yana değilim ama hormonal yöntem kullanmak istemiyorsanız tek yolunuz bu, tek eşliyseler tabi

Merhaba erkek arkadaşım var yaklaşık 6aydr qlarista kullanıyorum ama ilaç kullanmak zararlı deniyor sonrası için.İlaç kullanmayanlar siz nasıl korunuyorsunuz? Özellikle evli bayanlar cevap verebilir mi?
Biz hep prezervatifle korunduk eşimle bi sorunda yaşamadık hiç bide çeşitlerin olması benim sevdiğim bişey okeyin prezervatiflerini alıyoruz genellikle kabartmalı çeşitleri zevk açısından da tatmin edici oluyo çünkü

Evet okey prezervatifler iyi bizde onu kullanıyoruz uzun zamandır benimde nirvana favorimm

Prezervatif benim en rahat olduğum yöntem açıkcası, genelde de okey alıyoruz kayganlaştırıcı olması benim çok işime geliyo

Prezervatif benim en rahat olduğum yöntem açıkcası, genelde de okey alıyoruz kayganlaştırıcı olması benim çok işime geliyo
Kayganlaştırıcı olanlar işe yarıyormu ben sık sık kuruluk yaşamaya başladım iyiyse bende alıyım

Merhaba erkek arkadaşım var yaklaşık 6aydr qlarista kullanıyorum ama ilaç kullanmak zararlı deniyor sonrası için.İlaç kullanmayanlar siz nasıl korunuyorsunuz? Özellikle evli bayanlar cevap verebilir mi?
erkek arkadasiylada yapiyor herkes ya biz niye yapmadik zamanin da hahahahhah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…