Doğum kontrol hapı kullanıp gebe kalam tanıyorum en iyisi partneriniz prezervatif kulanmasi olacaktırMerhaba erkek arkadaşım var yaklaşık 6aydr qlarista kullanıyorum ama ilaç kullanmak zararlı deniyor sonrası için.İlaç kullanmayanlar siz nasıl korunuyorsunuz? Özellikle evli bayanlar cevap verebilir mi?
prezervatif + dışarı boşalmaMerhaba erkek arkadaşım var yaklaşık 6aydr qlarista kullanıyorum ama ilaç kullanmak zararlı deniyor sonrası için.İlaç kullanmayanlar siz nasıl korunuyorsunuz? Özellikle evli bayanlar cevap verebilir mi?
Ay ben ilaç kullanmak istemiyorum artkAynı dert bende de var
Ben şu anda ilaç kullanmıyorum ama başlasam mı diye düşünüyordum. Neden istemiyorsunuz artık?Ay ben ilaç kullanmak istemiyorum artk
Korkuyorum açkcası ilerde zaralı olabilir diye Anne olmayı çok isterimBen şu anda ilaç kullanmıyorum ama başlasam mı diye düşünüyordum. Neden istemiyorsunuz artık?
Prezervatif kullanMerhaba erkek arkadaşım var yaklaşık 6aydr qlarista kullanıyorum ama ilaç kullanmak zararlı deniyor sonrası için.İlaç kullanmayanlar siz nasıl korunuyorsunuz? Özellikle evli bayanlar cevap verebilir mi?
Doğrudur yumurtalıkları kurutuyor azaltıyor içmeyin hap fAlan iğne de yaptırmayın ya prezervatif yada geri çekilme yöntemini kullandım sevgilin dışarı bosalsinKorkuyorum açkcası ilerde zaralı olabilir diye Anne olmayı çok isterim
Doğum kontrol hapının yumurtaliklari kuruttugu falan yok. Tam tersi, çeşitlerine göre bazi haplar yumurta sağlığına yararlı, hatta yumurtalık kisti için de gitsen - cinsel olarak aktif olmadan bile doğum kontrol hapı verilebilir.Doğrudur yumurtalıkları kurutuyor azaltıyor içmeyin hap fAlan iğne de yaptırmayın ya prezervatif yada geri çekilme yöntemini kullandım sevgilin dışarı bosalsin
Evet doğru diyorsunuz arkadasim vardı adet düzensizliği vardi diye doğum kontrol hapı kullandı düzeldi ama ben duyulan birşeyi söyledim yani ablam bunu kendi yaşadı yıllarca hap içti kiloaldi sonra ilacı birakti hamile kalamadı 2 yıl boyunca uğraştı olmadı en son iki çocuğu arasında 7yaş var yani baya uzun süre kullandi ki zarar gordu bilemiyorum doktoru söylemiş yumurtalıkları kurumuş azalmış demiş artık başka nedenlerde var mı bilemiyorum zaten konu sahibi kendi de diyor hap kullanmak istemiyor m ilerde anne olmak için. Demekki onunda bir bildiği vsr geri çekilme yöntemini sevgilisi düzgün bir şekilde yapsa sıkıntı olmaz yani bende yeri geldiginde öyle ilişkiye giriyoruz sıkıntı çıkmadı o zamanlar .Doğum kontrol hapının yumurtaliklari kuruttugu falan yok. Tam tersi, çeşitlerine göre bazi haplar yumurta sağlığına yararlı, hatta yumurtalık kisti için de gitsen - cinsel olarak aktif olmadan bile doğum kontrol hapı verilebilir.
Benim yıllar önce bir kistim vardı, 3 aylık dkh kullandıktan sonra muayaneye gittim,kaybolmuştu.
Ayrıca dışarı boşalmak bir doğum kontrol yöntemi değildir.
Oyle yanlış bir öneri vermişsiniz ki, kız sizi dinlese bir sonraki konusu 'hamileyim, kürtaj yaptıracağım' olur herhalde.
Konu sahibi; madem evli değilsin asla tek yönteme güvenme. Çünkü düzenli hap da kullansan saatleri kaçırdığinda etkisi azalıyor,ayrica KK'da hapla korunup ishal oldugi ay hamile kalanlar çok kişi var- hap emilmeden vücuttan çıktığı için.. ayrıca bazı hapların koruyuculuğu çok yok. Diane 35 mesela, doğum kontrol hapı olarak satılıyor ama paketinde oral kompreseftif degidlir yazıyor, yani doğum kontrolü için yeterli değildir. Sizin kullandığınız hap da böyleyse bir sürprizle karşılaşabilirsiniz
Prezervatif de tam koruma sağlamaz...zaten ülkemizde cinsel eğitim o kadar yerlerde ki, insanlar içine girip çıkıp, son aşamada kondom takıyorlar, sonra da 'korunurken hamile kaldik' diyorlar
Böyle bir sürprizle karsilasmamak için hem sevgilinizden korunmasını isteyin, hem de siz ayrıca korunun.
Risk almaya ne gerek var?
Teşekkürler yorum icin ama sevgiliniz korunsun derken onu anlayamadım:/ erkeklerde korunabiliyor muDoğum kontrol hapının yumurtaliklari kuruttugu falan yok. Tam tersi, çeşitlerine göre bazi haplar yumurta sağlığına yararlı, hatta yumurtalık kisti için de gitsen - cinsel olarak aktif olmadan bile doğum kontrol hapı verilebilir.
Benim yıllar önce bir kistim vardı, 3 aylık dkh kullandıktan sonra muayaneye gittim,kaybolmuştu.
Ayrıca dışarı boşalmak bir doğum kontrol yöntemi değildir.
Oyle yanlış bir öneri vermişsiniz ki, kız sizi dinlese bir sonraki konusu 'hamileyim, kürtaj yaptıracağım' olur herhalde.
Konu sahibi; madem evli değilsin asla tek yönteme güvenme. Çünkü düzenli hap da kullansan saatleri kaçırdığinda etkisi azalıyor,ayrica KK'da hapla korunup ishal oldugi ay hamile kalanlar çok kişi var- hap emilmeden vücuttan çıktığı için.. ayrıca bazı hapların koruyuculuğu çok yok. Diane 35 mesela, doğum kontrol hapı olarak satılıyor ama paketinde oral kompreseftif degidlir yazıyor, yani doğum kontrolü için yeterli değildir. Sizin kullandığınız hap da böyleyse bir sürprizle karşılaşabilirsiniz
Prezervatif de tam koruma sağlamaz...zaten ülkemizde cinsel eğitim o kadar yerlerde ki, insanlar içine girip çıkıp, son aşamada kondom takıyorlar, sonra da 'korunurken hamile kaldik' diyorlar
Böyle bir sürprizle karsilasmamak için hem sevgilinizden korunmasını isteyin, hem de siz ayrıca korunun.
Risk almaya ne gerek var?
Nasıl yani??? Kondom diye bir şeyin varlığından habersiz misiniz?Teşekkürler yorum icin ama sevgiliniz korunsun derken onu anlayamadım:/ erkeklerde korunabiliyor mu
Kastettiğiniz o muydu:) korunsun diyince ilaç falan diye düşünmüştümNasıl yani??? Kondom diye bir şeyin varlığından habersiz misiniz?
Prezervatifle korunuyorlar. Hayli yaygın. Bim’de bile var.Teşekkürler yorum icin ama sevgiliniz korunsun derken onu anlayamadım:/ erkeklerde korunabiliyor mu
Hadi canım yok artıkPrezervatifle korunuyorlar. Hayli yaygın. Bim’de bile var.
Ayy çok güldüm. Daha kondom bilmeyenler büyümüşte sevgilileri ile ilişki yaşayacakmışNasıl yani??? Kondom diye bir şeyin varlığından habersiz misiniz?
Ben de şuan çok gülüyorum size.. keşke yorumları baştan aşağı okusaydınız.Ayy çok güldüm. Daha kondom bilmeyenler büyümüşte sevgilileri ile ilişki yaşayacakmış