nasıl kilo alırım yardımmm!!

şu saatte beş on tane çukulata yerdim ayyyy ne güzel olurdu (((((

Çok teşekkür ederim ilgili tavsiyelerin için arkadaşım en yakın zamanda bi doktora gitmek doğrusu

ben de denicem bunu. 3 4 kilo alsam süper olcam ama bi dk yaa makarna yiyorum gece. hem de ketçaplı mayonezli?????
Dene ben çok yedim hala yiyorum seviyorum çünkü
Yoksa ben kilo aldım evlendim doğum yaptım filan iyiyim şimdi

Çok teşekkür ederim ilgili tavsiyelerin için arkadaşım en yakın zamanda bi doktora gitmek doğrusu
Rica ederim, kendimden örnek vermem gerekirse ben de çok zayıf olmama rağmen ailevi hiperkolesterolemim çıkmıştı, kolesterol değerlerim sağlıklı beslenmeme rağmen çok yüksekti, ben bunun üstüne o zararlı besinlerden yeseydim kilo almak için şu an ne halde olurdum bilmiyorum. Bir bilene danışmak ve kontrol altında olmak en iyisi.

ben diane35 kullanıyodum. sonra unuttum bi gün 2 hapı üst üste aldım hastalandım mide bulantısı kusma vs oldu. kan tahlilimde kolesterol çok yüksek çıktı. ama işte dianeden mi yüksek çıktı yoksa normalde mi yüksek bilmiyorum. eskiden yüksek değildi. dr 1 ay sonra tekrar tahlil yaptır dedi. sürenin geçmesini bekliyorum

o dediğimi yapıyorum ama kilo yok. azcık alsam çok güzel olcak :/
Cipste yiyo musun
İyi bişey değil gerçi meraktan sordum
Ben 3 öğün yerdim bağımlılık yapıyo sanırım
Azalttım sonradan
Ama ciddi yağ içerdiği için o da kilo yapıyodur

Cipste yiyo musun
İyi bişey değil gerçi meraktan sordum
Ben 3 öğün yerdim bağımlılık yapıyo sanırım
Azalttım sonradan
Ama ciddi yağ içerdiği için o da kilo yapıyodur
hayır yemiyorum. sevmiyorum tadını

SANA TAVSİYEM GECE YATMADAN ÖNCE SÜT BEBE BİSKÜVİSİ BAL YADA PEKMEZ KARIŞTIR VE İÇ.BEN BU SAYEDE AYDA 5 KİLO ALMIŞTIM CANIM HER YEMEK SONRASI YAPABİLİRSEN DAHA ETKİLİ OLUR. DENEMENİ TAVSİYE EDERİM)

Benimde boyum 1.62, 50 kiloydum ve gercekten bnmde giydigim yakismiyordu. Gece makarnalarina başladım bol yag tuzla haslayip yatmadan yiyordum bi ayda 5 kilo aldim ve su an herkesfark etti kilo almami cok güzel bi sey. Yani tatlim yatmadan yemek yemek iştahsızaan zor ama sossuz makarna yeniyor mide bulandirmiyor. Deneyebilirsin

Neden abartma ihtiyacı duyayim arkadaşım herkesin bünyesi vücut yapısı farklı ben sert bir yere oturduğumda ya da yüz üstü yattığım da kemiklerim batiyor kilo alasim var çünkü böyle çirkinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…