nasıl kilo alırım yardımmm!!

İki çocuk yaptım sezeryan hamileliklerde hep 20 kilo aldım bi kilo bile kalmadi geriye 55 _57 olmak isterdim

Cnm benim ben sana vereyim ya

Cnm önce bi dahiliye uzmanına git folik asit b 12 hemogram ferritin demir bagalama açlık tokluk kan şekeri bunlara bi baktir sonra ha bide troid hormonların belki hızlı çalışıyordur sonra sonucuna göre doktor seni Diyetisyene yönlendirir. Diyetisyen illaki kilo vermek için değil cnm inan alırsın . Ama sana tavsiyem kârının acken bide araştır istah açıcı ek bişeler almayi dene . Keşke bende kilo almak isyeseydim yeni de sanslisin sıkma canını zayıf olmak iyidir. ..

Tiroid sorunum yok da kansızlık var kan hapları kullanıyorum bakalım doktora gitmeye karar verdim kendi başına olmuyor yapamiyorum kadın dediğin azcik etli butlu olur canım ben sevmiyorum böyle tahta gibi :)

kilo almak mı sağlıklı kilo almak mı istediğin?

eşimin de kilo alamama problemi var (Allahım ne güzel dert)
sadece spor yaparak kilo alıyor, ve spor yaparak aldığı için de yağ değil kas olarak alıyor.

düzenli olarak bir spor salonuna git, süt ve süt ürünleri tüketimini artır.

Banada herkes çok zayıfsın dıyordu ozamnlar 1,68 49 kiloydum.
Şuan 168 - 56 kiloyum
Hiçbirşey yapmadım . Yemekte fazla yemem ama Abur cubur fazla yıyorum sanırım :))

Öncelikle yemek yemeyi sevmeniz lazım.
Düzenli beslenin, sütlü tatlıları seviyorsanız tüketin hem hafif oluyor tıkamıyor
Protein ağırlıklı beslenin. Seveceğiniz şeyleri yapın
Mesela makarnayı hem aynı yemeyin bol soslu, garnitürlü,fırında olarak çeşitlerini deneyin.

Erken kalkman laxim, bundan senelerce bence cektim ne zamanki erken kalktim o zaman besiliye donmeye basladim, cunku gun uzun olacak ister istemez acikacaksin

oncelıkle bır endokrınolojı uzmanına gıt kan tahlılı falan yaptır belkı zayıf olmanın yada ıstahsızlıgının nedenı bılmedıgın bır hastalık olabılır mesela tıroıd gıbı..
sonra benım tavsıyem multıvıtamın al gunde bır adet, yemek yıyemezsen bıle meyva, yumurta ve sut urunlerı, özellıkle kırmızı et ve balığı haftada bır tuketmeye bak, kılo alacagım dıye ekmege-pılav ve makarnaya abanma sadece yag yaparsın daha kotu durusun olur...
ayrıca boyuna gore kılon da normal bence, ben gebelıkten once 1,68-1,70 boya 55 kılo ıdım..

Diyetisyene git o yardımcı olur ya da balık yağı vitamin gibi ilaçlar kullan

1 avuç fındık, 1 avuç ceviz ve 1 muzu blenderdan geçir. Tam yağlı sütün içine karıştır. Gece yatmadan bunu iç. İçine çikolata sosu da karıştırırsan süper olur. +Her gece 1 kilo kuruyemiş ye.

1.68 boy, 47-50 arasiydim su ara duzensiz beslendim 53 oldum. 50 kiloyu geçince kendimi beğeniyorum diyete girdim yine
Nasil 6 kilo aldigima gelince, haftasonlari tam gun egitimdeyim, sabah giderken bi simit aliyorum, oglen fast food yiyorum, gun icinde cisim gelmesin diye az su iciyorum (tuvaletler pek ic acici degil) eve gelene kadar saat 10 oluyor ekmek arasi bişeyler atistirip yatiyorum her haftasonu 1 kilo aldim

Can'ım ben bu sorunu yaşadım hiç bir çaresi yok sanıyordum ama var :) megamex diye ek gida takviyesi kullandım 1 buçuk ayda tam 10 kilo aldım inanılmaz yemek yediriyor ve o yedikleriniz kilo olarak kalıyor ben çooook memnun kaldım tavsiye ederim sende kullan..

Allah im ne olur bende kilo almaya ugrassam diyecegimde o da sikintili bi durum en iyisi orta yollu olmak benimde boyum 1.69 kilom 61 fena degil ama gobegim var dogumdan sonra sanki daha bi yapili oldum canim sikiliyor diyetteyim su an ekmegi falan kestim 3 kilo verdim ama Hamilelikten once 58dim ekmek cok kilo aldiriyor bana onceden hic yemezdim hamilelikte doymama hissiyle ekmek yemeye alistim simdi yine biraktim uzun lafin kisasi sende ekmek ye belki faydasi olur :))

Ben ekmeksiz yemek mümkün değil yiyemem ama yine de kilo alamıyorum. Hamur işi, abur cubur, cips çok yerim ama kilo yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…