- 9 Ocak 2016
- 101
- 40
- 13
- 38
- Konu Sahibi eymen seymen
-
30 yaşındayim ama zayıfim ya internet te boy kilo yazınca bile bana sıska dediBence zayıf değilsiniz, normalsiniz.
Yaş kaç?
Zaten metabolizma yavaşlama başlayacak, böyle kalmayacaksınız, süreci hiç hızlandırmayın.
Cnm benim ben sana vereyim yaBoyum 1.63 ve 49 kiloyum yüz üstü yattığımda sert yere oturduğumda resmen kemiklerim batiyor giydiğim yakışmıyor kendimle hiç barışık değilim iştahsizlik var ama kendimi zorlamak istiyorum çok zayıfsin diyenlerden usandım bana önerileri olan var mi nasıl kilo alabilirim yada beslenme listesi verebilecek olan bunun üzerine internetten yeterli açıklama bulamadım
Tiroid sorunum yok da kansızlık var kan hapları kullanıyorum bakalım doktora gitmeye karar verdim kendi başına olmuyor yapamiyorum kadın dediğin azcik etli butlu olur canım ben sevmiyorum böyle tahta gibi :)Cnm önce bi dahiliye uzmanına git folik asit b 12 hemogram ferritin demir bagalama açlık tokluk kan şekeri bunlara bi baktir sonra ha bide troid hormonların belki hızlı çalışıyordur sonra sonucuna göre doktor seni Diyetisyene yönlendirir. Diyetisyen illaki kilo vermek için değil cnm inan alırsın . Ama sana tavsiyem kârının acken bide araştır istah açıcı ek bişeler almayi dene . Keşke bende kilo almak isyeseydim yeni de sanslisin sıkma canını zayıf olmak iyidir. ..
oncelıkle bır endokrınolojı uzmanına gıt kan tahlılı falan yaptır belkı zayıf olmanın yada ıstahsızlıgının nedenı bılmedıgın bır hastalık olabılır mesela tıroıd gıbı..Boyum 1.63 ve 49 kiloyum yüz üstü yattığımda sert yere oturduğumda resmen kemiklerim batiyor giydiğim yakışmıyor kendimle hiç barışık değilim iştahsizlik var ama kendimi zorlamak istiyorum çok zayıfsin diyenlerden usandım bana önerileri olan var mi nasıl kilo alabilirim yada beslenme listesi verebilecek olan bunun üzerine internetten yeterli açıklama bulamadım
İki çocuğa rağmen bu kadar zayıfsanız, tiroide baktırdınız mı hiç? Aşırı çalışıyor olabilir.Eşim de kilo almami istiyor yoksa bende bu kadar sorun etmezdim
Diyetisyene git o yardımcı olur ya da balık yağı vitamin gibi ilaçlar kullanBoyum 1.63 ve 49 kiloyum yüz üstü yattığımda sert yere oturduğumda resmen kemiklerim batiyor giydiğim yakışmıyor kendimle hiç barışık değilim iştahsizlik var ama kendimi zorlamak istiyorum çok zayıfsin diyenlerden usandım bana önerileri olan var mi nasıl kilo alabilirim yada beslenme listesi verebilecek olan bunun üzerine internetten yeterli açıklama bulamadım
Can'ım ben bu sorunu yaşadım hiç bir çaresi yok sanıyordum ama var :) megamex diye ek gida takviyesi kullandım 1 buçuk ayda tam 10 kilo aldım inanılmaz yemek yediriyor ve o yedikleriniz kilo olarak kalıyor ben çooook memnun kaldım tavsiye ederim sende kullan..Boyum 1.63 ve 49 kiloyum yüz üstü yattığımda sert yere oturduğumda resmen kemiklerim batiyor giydiğim yakışmıyor kendimle hiç barışık değilim iştahsizlik var ama kendimi zorlamak istiyorum çok zayıfsin diyenlerden usandım bana önerileri olan var mi nasıl kilo alabilirim yada beslenme listesi verebilecek olan bunun üzerine internetten yeterli açıklama bulamadım
Ben ekmeksiz yemek mümkün değil yiyemem ama yine de kilo alamıyorum. Hamur işi, abur cubur, cips çok yerim ama kilo yapmıyor.Allah im ne olur bende kilo almaya ugrassam diyecegimde o da sikintili bi durum en iyisi orta yollu olmak benimde boyum 1.69 kilom 61 fena degil ama gobegim var dogumdan sonra sanki daha bi yapili oldum canim sikiliyor diyetteyim su an ekmegi falan kestim 3 kilo verdim ama Hamilelikten once 58dim ekmek cok kilo aldiriyor bana onceden hic yemezdim hamilelikte doymama hissiyle ekmek yemeye alistim simdi yine biraktim uzun lafin kisasi sende ekmek ye belki faydasi olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?