- 9 Ocak 2016
- 101
- 40
- 13
- 38
- Konu Sahibi eymen seymen
-
Bende iki çocuk var ne uyumasiBi tane alerji şurubu var onu içiyosun paso yemek yiyip uyuyorsun ama ben fazla içemedim işe gitmekte zorlanıyordum sabah
Eşim de kilo almami istiyor yoksa bende bu kadar sorun etmezdimbende 1.65 boy, 43 kiloyum ama takmıyorum
O zaman çocuklara içir sen otomatik olarak kilo alırsın benceBende iki çocuk var ne uyumasi
Haftanın yarısı günde bazen iki öğünde olmak üzere makarna yiyorum. Ekmeksiz asla yemek yemem ama buna rağmen kilo almıyorum. Cips vs çok severim bol tüketirim. Almıyorum kilo..Hocam ben size anlatayim
Şimdi sabah kahvaltisini şöyle bir balli kaymakli bol ekmekli yumurtalı yapacaksiniz. Surekli elinizde bir sey olacak surekli atistiracaksiniz ogun aralarinda. Ogle yemeginde şöyle misssss gibi etli yagli yemek :) aksam da boll salcali mis gibi makarna veya pirinc pilavi ve bol bol veyaz beyazekmek
Not: sağlıklı midir bilemem. Yatmadan 1 saat once filan da kalorisi yuksek şeyler yerseniz, cuk diye kilo olarak gelir size..
Nasi.istedim su an ozendim.anlatamam.. Agzim sulandi yaziyi sonlandırıyorum:))
Sizin kilo gerçekten çok düşük.. Tehlikeli yani, bence doktora görünürseniz şu mamalardan yazabilir size..Ayy ben 1.60a 37 kiloyum. Durduk yere iştahım kapanıyor çevremim acıyarak baktığını gördüm gerçekten sinir bozucuevlenince kilo alırsın dediler sırf bu yüzden evlendim şimdide doğurunca alırsın diyorlar napsam doğursam mı??
Senede 4 defa gidiyorum kan tahlilimi yaptırıyorum bişeyin yok bünyeden diyor zaten aile büyüklerimde de var kara kuru insanlarSizin kilo gerçekten çok düşük.. Tehlikeli yani, bence doktora görünürseniz şu mamalardan yazabilir size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?