• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl kilo alırım yardımmm!!

eymen seymen

Evli mutlu iki çocuklu☺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
101
40
13
38
Boyum 1.63 ve 49 kiloyum yüz üstü yattığımda sert yere oturduğumda resmen kemiklerim batiyor giydiğim yakışmıyor kendimle hiç barışık değilim iştahsizlik var ama kendimi zorlamak istiyorum çok zayıfsin diyenlerden usandım bana önerileri olan var mi nasıl kilo alabilirim yada beslenme listesi verebilecek olan bunun üzerine internetten yeterli açıklama bulamadım

Valla sen nasil alirsin bilmiyorum da ben ne zaman findik fistik ezmesini, nutellayi kacirsam bildigin yaglandigimi hissediyorum.

Kaçırma sinirim : haftada 1 kavanoz. 3 5 gunde biterse besiye cekiyorum. :D

Not. Bu post kesinlikle saglikli seyler icermemektedir.

Bi tane alerji şurubu var onu içiyosun paso yemek yiyip uyuyorsun ama ben fazla içemedim işe gitmekte zorlanıyordum sabah

Evet o kemik batmasi cok fena ya. Herkesin kendi kilo alim ve verim sekli ayri bisi diyemeyiz ki

Hocam ben size anlatayim
Şimdi sabah kahvaltisini şöyle bir balli kaymakli bol ekmekli yumurtalı yapacaksiniz. Surekli elinizde bir sey olacak surekli atistiracaksiniz ogun aralarinda. Ogle yemeginde şöyle misssss gibi etli yagli yemek :) aksam da boll salcali mis gibi makarna veya pirinc pilavi ve bol bol veyaz beyazekmek
Not: sağlıklı midir bilemem. Yatmadan 1 saat once filan da kalorisi yuksek şeyler yerseniz, cuk diye kilo olarak gelir size..
Nasi.istedim su an ozendim.anlatamam.. Agzim sulandi yaziyi sonlandırıyorum:))

Gel ben vereyim fazlasıyla mecvut :)

Zayıf değilsin saçmalama öncelikle.. Ben 163üm 49 kiloyum şu anda.. 43 kiloydum ünide.. Şu alerji şurubu ile 8 kilo almıştım. Sonra yine 3 kiloyu geri verdim. 48-49 arası değişiyor kilom.. He 50 olsam tam olacak da şu anda da gayet iyiyim. Ben de kilo almak için çok çileler çektim. Sana tavsiyem kalori hesabı yapman.. Denendi, onaylandı. Çevrendekilere aldanma, geçen sene sırf çevre baskısı ile kilo almıştım göbeğim çıktı minik de olsa.. Meğer benim bu kilom iyiymiş onu anladım. Tekrar spor ile bu kiloya geri döndüm.

Hocam ben size anlatayim
Şimdi sabah kahvaltisini şöyle bir balli kaymakli bol ekmekli yumurtalı yapacaksiniz. Surekli elinizde bir sey olacak surekli atistiracaksiniz ogun aralarinda. Ogle yemeginde şöyle misssss gibi etli yagli yemek :) aksam da boll salcali mis gibi makarna veya pirinc pilavi ve bol bol veyaz beyazekmek
Not: sağlıklı midir bilemem. Yatmadan 1 saat once filan da kalorisi yuksek şeyler yerseniz, cuk diye kilo olarak gelir size..
Nasi.istedim su an ozendim.anlatamam.. Agzim sulandi yaziyi sonlandırıyorum:))
Haftanın yarısı günde bazen iki öğünde olmak üzere makarna yiyorum. Ekmeksiz asla yemek yemem ama buna rağmen kilo almıyorum. Cips vs çok severim bol tüketirim. Almıyorum kilo..

Ayy ben 1.60a 37 kiloyum. Durduk yere iştahım kapanıyor çevremim acıyarak baktığını gördüm gerçekten sinir bozucu :( evlenince kilo alırsın dediler sırf bu yüzden evlendim :KK71:şimdide doğurunca alırsın diyorlar napsam doğursam mı?? :D

Ayy ben 1.60a 37 kiloyum. Durduk yere iştahım kapanıyor çevremim acıyarak baktığını gördüm gerçekten sinir bozucu :KK43: evlenince kilo alırsın dediler sırf bu yüzden evlendim :KK71:şimdide doğurunca alırsın diyorlar napsam doğursam mı?? :KK70:
Sizin kilo gerçekten çok düşük.. Tehlikeli yani, bence doktora görünürseniz şu mamalardan yazabilir size..

Bence zayıf değilsiniz, normalsiniz.

Yaş kaç?

Zaten metabolizma yavaşlama başlayacak, böyle kalmayacaksınız, süreci hiç hızlandırmayın.

Back