• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl ki ?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Selam arkadaşlar. Instagramdan bir sayfadan kap aldım. Yalnız bir beden büyük geldi. Değişim yapmak istiyorum sayfaya da yazdım ama birşeyler yazmış ama anlamadım. Ne yapmam lazim? Aldığım kıyafeti geri mi kargo yapcam ya da kargo geldiğinde mi vercem ? Kusuruma bakmayın ilk defa internetten birşey aldım:(

Aldığınız kıyafetı tekarr kargo poşetıne koyup . Karsı tarafın adresını yazıp karşı ödemeli olarak gönderin .
Yalnız onların anlaşmalı oldugu kargo şirklerine verin.
Paranızı ya hesaba yuklerler yada verdiğiniz hesap no suna gonderırler.
Ya da 1 bden küçüğünü gönderirler

Aldığınız kıyafetı tekarr kargo poşetıne koyup . Karsı tarafın adresını yazıp karşı ödemeli olarak gönderin .
Yalnız onların anlaşmalı oldugu kargo şirklerine verin.
Paranızı ya hesaba yuklerler yada verdiğiniz hesap no suna gonderırler.
Ya da 1 bden küçüğünü gönderirler

Eklentiler

• Screenshot_20180117-155319.webp
    Screenshot_20180117-155319.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_20180117-155315.webp
    Screenshot_20180117-155315.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 103
  • 20180117_155353.webp
    20180117_155353.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 107
Selam arkadaşlar. Instagramdan bir sayfadan kap aldım. Yalnız bir beden büyük geldi. Değişim yapmak istiyorum sayfaya da yazdım ama birşeyler yazmış ama anlamadım. Ne yapmam lazim? Aldığım kıyafeti geri mi kargo yapcam ya da kargo geldiğinde mi vercem ? Kusuruma bakmayın ilk defa internetten birşey aldım:KK43:
instagramdan bir şey almak çok riskli

Diyorki bizim adresimize o adini yazdigi kargo ile gonderin biz urunun kucugunu gondeririz ama gonderme ve geri almada kargo ucretini siz odeyeceksiniz.

Kargoya gidip iade edeceğiniz ürünün kargo ücretini verip gelen adrese geri göndereceksiniz. Gayet açık yazmış kargo ücretleri size aittir diye. Onlar da yenisini gönderecek, siz yine kargo ücreti vereceksiniz. Pahalı oldu.

Gayet açıklayıcı yazmış aslında. Ürünü poşetine koyup kargoya vereceksiniz tekrar orda sürat kargo yazıyor ona vereceksiniz. Kargo ücretini siz vereceksiniz gönderirken de alırken de.

Back
X