Hakkatten he daha iyi fikir yada sutyene de dikebilirim ama lastik daha pratik gerci guzel dikemem kabatik gorunur alttanSanmıyorum yeterince dar alırsan katlanmaz bide kestiğin yeri dik veya dik lastik geçir tutsun bak bu daha iyi fikirmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkatten he daha iyi fikir yada sutyene de dikebilirim ama lastik daha pratik gerci guzel dikemem kabatik gorunur alttanSanmıyorum yeterince dar alırsan katlanmaz bide kestiğin yeri dik veya dik lastik geçir tutsun bak bu daha iyi fikirmiş![]()
Hadi ya atleti ben kisin bile giyemiyorum canim boguluyorum gibi oluyor hele yazin heo stres icindeyim zaten inanilmaz terleyen biriyim bide bunu giyersem varya isim kotu ama dayanirim.yeterki guzel.olsun yakissin ee bayaniz hangimiz ister kotu goruntu:)Yok ya ben atletsiz yazın bile çok rahat edemem.
Atlet niyetine giyersin terini emer hemde.
İşte ben bikaç fikir verdim sen halledersin düz lastikler var kalın gidip don lastiği alma tabiHakkatten he daha iyi fikir yada sutyene de dikebilirim ama lastik daha pratik gerci guzel dikemem kabatik gorunur alttan
Yok canim.asla dikemem:) bady galiba son careAzıcık terzilik bilginiz olsa aslında bir şifon kumaş alıp yelek dikerdiniz kolu da neredeyse kapatacak turden Yarım saatlik iş ama neyse ya. Body giyersiniz halleder o üstü
Valla saol fikirlerin icinİşte ben bikaç fikir verdim sen halledersin düz lastikler var kalın gidip don lastiği alma tabimakinası olan komşunda varsa 2dk lık iş
![]()
Canim aslinda ben ten rengi bady i kesmeyi dusunuyodum.gogse kadar ama sonra dusundumki ten rengi gibi ya kollarim.acikmi sanarlar acaba diye vazgectim ama elbiseyi gosteren tul ayrinti onu da siyahla kapatinca hicbi anlami yok.sence ten rengi nasil
Katlanmamasi icin sutyene diksem yada lastik taksam da olabilir galiba canim atlet en iyiside ah su terleme isiYa ten rengi olur ya siyah olur canım bence ikisi de olur ama açık giymiş diye laf ederler dersen siyah olsun .
Hem eğreti de durmaz ama yakın ton bir siyah bul derim elbisenin kendisinin gibi dursun.
Bir de kesme altıni asla katlanır toplanır burusur falan düzeltme imkaninda olmaz hiç zorlama bence atlet şeklinde giyin
Katlanmamasi icin sutyene diksem yada lastik taksam da olabilir galiba canim atlet en iyiside ah su terleme isi
Ben elbiseyi acma derdinde degilimki kapatma derdindeyim onun icin ugrasiyorum diger kisimlari beni ilgilendirir .terzilik yeteneginiz varsa buyrun yoruma yoksa gercekten dinlemek istemiyorumSizin ki sağı kapatıp solu açmak alıyor ,zaten mutaassıp bir elbise değil kapalılar için ,kolları kapatmasanız da olur.Tepki vereceksiniz eminim ama kınamak için değil,olması gereken kapalı bir bayan için benim bildiğim dikkat çekmemesidir ve bunuda savunduğum için söylüyorum.
Dikerim ya heralde ay bi haltlar yiyecem bakalim insalah tuttururumHadi dikemedin falan sütyenin alt yan kısımlarından açılmayacak çengelli iğneyle tutturben daha ne diyeyim
![]()
Canim saolansin resim icin falan ama pahalidir bu benim derdin evde masrafsiz biselrr yapmakhttp://www.bilgilerburada.com/wp-content/uploads/2015/06/kısa-paletli-ceket.jpg
ilk ceket gibi üzerine bişi alabilirsiniz. badiden daha serin olur. başka zamanda kullanabilirsiniz
modelistim o konuda sıkıntı yok:)zaten açık olacak bari elbiseyi bozma amaç o :)Ben elbiseyi acma derdinde degilimki kapatma derdindeyim onun icin ugrasiyorum diger kisimlari beni ilgilendirir .terzilik yeteneginiz varsa buyrun yoruma yoksa gercekten dinlemek istemiyorum
Benide rahatsiz etti simdiden:) ya slkl bir lastik yafa sutyene dikim.abla tamamdir..ama elbisenin hic bi ozelligi kalmicakEvet o olabilir lastikten ziyade sutyene dikmek daha mantıklı.
Alttan giyilen şeyin katlanmasindan yuvarlanmasindan o kadar nefret ederim ki düşünmek bile rahatsız etti beni :)
Böylece hem açık yerler kapanır hemde çok terlemezsiniz umarım kolayca halledersiniz
Zaten acik olucak derkenmodelistim o konuda sıkıntı yok:)zaten açık olacak bari elbiseyi bozma amaç o :)
Değiştir bacım verebiliyorsan elbise ekleme gibi olacakZaten acik olucak derken
Uykularim kacdi yaDeğiştir bacım verebiliyorsan elbise ekleme gibi olacak