• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil kapatabilirim:(

Sanmıyorum yeterince dar alırsan katlanmaz bide kestiğin yeri dik veya dik lastik geçir tutsun bak bu daha iyi fikirmiş :KK53:
Hakkatten he daha iyi fikir yada sutyene de dikebilirim ama lastik daha pratik gerci guzel dikemem kabatik gorunur alttan

Yok ya ben atletsiz yazın bile çok rahat edemem.
Atlet niyetine giyersin terini emer hemde.
Hadi ya atleti ben kisin bile giyemiyorum canim boguluyorum gibi oluyor hele yazin heo stres icindeyim zaten inanilmaz terleyen biriyim bide bunu giyersem varya isim kotu ama dayanirim.yeterki guzel.olsun yakissin ee bayaniz hangimiz ister kotu goruntu:)

Hakkatten he daha iyi fikir yada sutyene de dikebilirim ama lastik daha pratik gerci guzel dikemem kabatik gorunur alttan
İşte ben bikaç fikir verdim sen halledersin düz lastikler var kalın gidip don lastiği alma tabi :70: makinası olan komşunda varsa 2dk lık iş ;)

İşte ben bikaç fikir verdim sen halledersin düz lastikler var kalın gidip don lastiği alma tabi :KK70: makinası olan komşunda varsa 2dk lık iş :KK66:
Valla saol fikirlerin icin
Don lasti geldiydi aklima ilk :d terzilikle sifir alakam oldugunu ordan anla:d komsularda makine falan yok elde dikecek galiba:d

Ya ten rengi olur ya siyah olur canım bence ikisi de olur ama açık giymiş diye laf ederler dersen siyah olsun .
Hem eğreti de durmaz ama yakın ton bir siyah bul derim elbisenin kendisinin gibi dursun.
Bir de kesme altıni asla katlanır toplanır burusur falan düzeltme imkaninda olmaz hiç zorlama bence atlet şeklinde giyin
Canim aslinda ben ten rengi bady i kesmeyi dusunuyodum.gogse kadar ama sonra dusundumki ten rengi gibi ya kollarim.acikmi sanarlar acaba diye vazgectim ama elbiseyi gosteren tul ayrinti onu da siyahla kapatinca hicbi anlami yok.sence ten rengi nasil

Ya ten rengi olur ya siyah olur canım bence ikisi de olur ama açık giymiş diye laf ederler dersen siyah olsun .
Hem eğreti de durmaz ama yakın ton bir siyah bul derim elbisenin kendisinin gibi dursun.
Bir de kesme altıni asla katlanır toplanır burusur falan düzeltme imkaninda olmaz hiç zorlama bence atlet şeklinde giyin
Katlanmamasi icin sutyene diksem yada lastik taksam da olabilir galiba canim atlet en iyiside ah su terleme isi

Sizin ki sağı kapatıp solu açmak alıyor ,zaten mutaassıp bir elbise değil kapalılar için ,kolları kapatmasanız da olur.Tepki vereceksiniz eminim ama kınamak için değil,olması gereken kapalı bir bayan için benim bildiğim dikkat çekmemesidir ve bunuda savunduğum için söylüyorum.

Evet o olabilir lastikten ziyade sutyene dikmek daha mantıklı.
Alttan giyilen şeyin katlanmasindan yuvarlanmasindan o kadar nefret ederim ki düşünmek bile rahatsız etti beni :)
Böylece hem açık yerler kapanır hemde çok terlemezsiniz umarım kolayca halledersiniz
Katlanmamasi icin sutyene diksem yada lastik taksam da olabilir galiba canim atlet en iyiside ah su terleme isi

Sizin ki sağı kapatıp solu açmak alıyor ,zaten mutaassıp bir elbise değil kapalılar için ,kolları kapatmasanız da olur.Tepki vereceksiniz eminim ama kınamak için değil,olması gereken kapalı bir bayan için benim bildiğim dikkat çekmemesidir ve bunuda savunduğum için söylüyorum.
Ben elbiseyi acma derdinde degilimki kapatma derdindeyim onun icin ugrasiyorum diger kisimlari beni ilgilendirir .terzilik yeteneginiz varsa buyrun yoruma yoksa gercekten dinlemek istemiyorum

Ben elbiseyi acma derdinde degilimki kapatma derdindeyim onun icin ugrasiyorum diger kisimlari beni ilgilendirir .terzilik yeteneginiz varsa buyrun yoruma yoksa gercekten dinlemek istemiyorum
modelistim o konuda sıkıntı yok:)zaten açık olacak bari elbiseyi bozma amaç o :)

Evet o olabilir lastikten ziyade sutyene dikmek daha mantıklı.
Alttan giyilen şeyin katlanmasindan yuvarlanmasindan o kadar nefret ederim ki düşünmek bile rahatsız etti beni :)
Böylece hem açık yerler kapanır hemde çok terlemezsiniz umarım kolayca halledersiniz
Benide rahatsiz etti simdiden:) ya slkl bir lastik yafa sutyene dikim.abla tamamdir..ama elbisenin hic bi ozelligi kalmicak :( gerimi versem ya:(

Back
X