• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil kapatabilirim:(

Küpürmü dantel mi ne deniliyor o tarz elbiselerde var. Dantel alsaniz siyah renginde olurmuki ? Bende pek anlamam bilen arkadaslar yorum yapsin dantel Falan olurmu diye
Evet dantel isletebilirim ustune ama ben isleyebilirmiyimki ya icine edecem galiba ben bu elbisenin:( terzilere cok sinirliyim bugun hic indirim yapmiyorlar direkt kadin 90 a kapatirim diyor ya isine gelirse dedi bide diger birkacida boyle davrandi

Evet dantel isletebilirim ustune ama ben isleyebilirmiyimki ya icine edecem galiba ben bu elbisenin:KK43: terzilere cok sinirliyim bugun hic indirim yapmiyorlar direkt kadin 90 a kapatirim diyor ya isine gelirse dedi bide diger birkacida boyle davrandi
Aslinda hazirlarida var ütüleyerek yapisiyor giysiye. Bi arastirin

Aaa evet hic aklima gelmemisti cok yasa bacim ama daha sonradan cikabiliyormu o yapisan seyler ..nerde bulabilrim.acaba
Cikmaz daha bildigim kadariyla. Bizim burda kumascilarda satiliyor almanya bizim burasi dedigim. Tr deyseniz onu bilmiyorum

Var canım benim yakın tanıdıklarımda da hatta, düğünlerde falan dar elbiseler giyiyorlar bazen normalde pardesü giyerler genelde :KK51:
Benimde bildihim butun kapali tanidiklarrim arkadaslarim balik.model abiye giyiyorlar canim dedigim gibi secim meselesi

Benimde bildihim butun kapali tanidiklarrim arkadaslarim balik.model abiye giyiyorlar canim dedigim gibi secim meselesi
Ha ben açık olduğum halde doğru bulmuyorum orası ayrı ama beni ilgilendirmez ;)
Bu arada arkadaşın dediği gibi kendin dantel yapıştırabilirsin sonra neden çıkarmak istiyorsun.

Ha ben açık olduğum halde doğru bulmuyorum orası ayrı ama beni ilgilendirmez :KK66:
Bu arada arkadaşın dediği gibi kendin dantel yapıştırabilirsin sonra neden çıkarmak istiyorsun.
Sonradan cikarmak istememin sebebi canim dugunden birgun sonra evde kina gecesi var kuzenin...kizlar arasi yapicaz asla erkek olmucak evde zaten ..ogun o sekilde giymek istiyorum saclarimi da yaptirip kendi aramizda bu sekilde yaoicaz ondan canim ama diger dugunde tamamen kapatmam lazim

images (1).webp
kizlar boyle bisey alicam son care ama cok sicaklamazmiyim simdiden afakanlar basti

üstüne bolero alın öyle giyin. göğüs kısmını da şalla örtersiniz

Şöyle bir badi alabilirsin veya böyle kesebilirsin nede olsa göğüsten aşağısı kapalı:KK66:

Eklentiler

• images (2).webp
    images (2).webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 58
Azıcık terzilik bilginiz olsa aslında bir şifon kumaş alıp yelek dikerdiniz kolu da neredeyse kapatacak turden Yarım saatlik iş ama neyse ya. Body giyersiniz halleder o üstü

Alttan ten rengi ya da siyah bir body giyersiniz olur biter bu kadar dert etmeyin.
Canim aslinda ben ten rengi bady i kesmeyi dusunuyodum.gogse kadar ama sonra dusundumki ten rengi gibi ya kollarim.acikmi sanarlar acaba diye vazgectim ama elbiseyi gosteren tul ayrinti onu da siyahla kapatinca hicbi anlami yok.sence ten rengi nasil

Back
X