Nasil kapatabilirim:(

Darlığının yanında tül kısmını örtmek için boşuna strese girmeyin. Eğer tesettürlüyseniz hoş izlenim bırakmayacaktır. Hiç masraf falan demeyin 50 tl de olsa bence teslim edin veya değiştirin, böyle elinde patlamasından iyidir. Koldaki tülün altına o bodyi nasıl yerleştireceksiniz. Hayali bile beni terletti, bence sizi de rahatsız eder, dakikalar geçmek bilmez. 50 tl'ye çok hoş şifon gömlek ve yelek bulabilirsiniz, altına da evden pantolon temin edersiniz. Hatta paranızı alabilirseniz gidin kumaş alın ve terziye verin

Benim uzerimde dar durmuyor dursada benim secimim

İnsanları terslemek yerine saygi duymak daha mantıklı bir davranış. Elbise konusuna gelirsek terzi elinden geçmesi gerekiyor çünkü tül üzerine yeteneğiniz yoksa çok zor kapatma işleme yaparsınız. Ya bolero alın ya da içine elbise kumaşına uygun uzun kollu yarım kayıkçı yaka badi alın . Baş ortunuz de üzerine gelecek sonuçta değil mi? Boğaz kısmı gorunmemis olur.

Eki Görüntüle 1867225 kizlar boyle bisey alicam son care ama cok sicaklamazmiyim simdiden afakanlar basti

Ay sıcaktan çatlarsın bununla..Sıcak işkencesi olur resmen.
Bi de içine o badiyi giyersen kötü durur,hiç hoş durmaz. Hoşluğu zaten tül detaylarında,onu yok edince ne kalacak; bu kesimde bir elbisede ortaya çıkan bel,kalça ve göğüs olacak sen de elbisenin bu duruşunu beğendin sanıyorum.
Vücut hatlarını oldukça ortaya çıkaran bir elbise giyebiliyorsan kolları da pekala tülden gözükebilir hiçbir fark yok.. Kasma yani..

Bende hatlar belli degil bol aldik ama kollar kapanirsa dumdiz siyah bi elbise olcak kafam karisik

Benim uzerimde dar durmuyor dursada benim secimim

Ben size emir vermiyorum fikir veriyorum, seçiminize karışan yok, elbiseyi değiştirmenizin daha mantıklı olduğunu düşündüm ve sıkıntının sadece kolunda olmadığını bilirseniz belki değiştirmeye daha sıcak bakarsınız diye söyledim ama dar değilse ve bunu sorun etmiyorsaniz benim için de sorun yok. Belki yazdınız ama ben ara sayfaları okuyacak kadar vakte sahip değilim. Daha uygun üslupla dile getirebilirdiniz, ben öyle yapıyorum ama madem öyle naparsanız yapın iyi günler.

Benim uslubumda bir sikinti yok..kisa ve net cevap verdim...elbisenin zaten dar olup kollarini yaptirmama bile gerek olmadigini soyleyeyince bende dar degil dedim

Kizlar azonce elbisemi bilekten danttelli uzun kollu ince siyaj badiyle denedim.gercekten cok hos oldu sicaklik konusunu bir iki saatline idare edicem galiba belki kollara payet detayi ekletebilirim biraz daha ayrinti katmak icin...hepinize cok tesekur ederim bana fikir verdiginiz vakit ayirdiginiz icin :)

Bence uzun kol cıt cıtlı badilerden giy içine onların yakası da kapalı sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…