Nasil kapatabilirim:(

ne dıyecegımı bılemedım
sımdı karsımda gordugum elbıseyı vucudu tamamen sarmasından dolayı tesetturlu bırı gıyemez
tesetture uyarlayamayacagım halıyle

uzerıne boyle sıfon boleromu dıktırsen napsan
hayır yanı ona gore bı elbıse alsaydın dıyesım var

hıc bı sekılde ten goruntusunu kapatamazsın

e keşke ona göre bir elbise alsaydınız o zaman şimdi hem zaman hem para kaybı bu elbise..
bolero mu ne öyle birşey uydurun üstüne ön tarafı bağcıkla bağlanabilen birşey olsun ..
Valla tesettur elbiseler cok pahali geliyor benim butceme oyuzden alamadim
Yok ya bolero hic sevmiyorum
Of aldima pisman mi oluyorum acaba

abiye bır kumaştan bolero giysen olur bence ama oda baksan 20 tl falan vardır bu elbısenın tadılatı elbiseyı aldıgın fıyatı her turu aşar keşke almasaydın guzel bır tunık altına sıyah pantalon her turlu bu elbiseden daha güzel olurdu, tekstil işlerınden anyalan bır yakının varsa o belkı yapar bışıler

Bence elbiseyi geri verin. Zaten dümdüz bi şey. Detayı gögüs ve kollarda. Kapansa bir şeye benzemez. Ayrıca kolları halledemezsin. Ceket bolero vs zaten bi 20-50 tl. Onu vereceğine iyi bir elbise al. Buna da en az 50 vermişsindir. En oluru badi giymek malesef. Ama o da şık durmaz. Günlük giyinsen daha ıyı. Düz kapalı elbise alıp inci boncuk payet işleyebilirdiniz yaka ve omuzlara. Geçen bi tanıdıgım harika pudra pembe sade bı elbise almıştı kapalı 80 tl ye. Bu elbise ugraşılsa bile astarı yüzünü geçer bi şeye de benzemez.

Geri mi verim ama cok aradim pahali hersey bu 50 tl anca slabildim aslinda uzerimde cok sik duruyor gercekten begeniyorum geri vermek istemiyorum baska caree lazim.csnim.bana

Asiyor zaten canim 90 tl dedi adam yuh ya kumasida verebilirim ondan da iscilik ister en iyisi kendim biseler dusunmek dedim ama bilmiyorum..sirf palet bir bolero bulabilirmiyomki o da masraf

Şöyle olabilir.. Uzun kol çıtçıt li bady giyin göğüs altına ve omuzlara gold zincir veya başka bir şeyler le susleyebilir elbiseyi tamamen değiştire bilirsiniz

Şöyle olabilir.. Uzun kol çıtçıt li bady giyin göğüs altına ve omuzlara gold zincir veya başka bir şeyler le susleyebilir elbiseyi tamamen değiştire bilirsiniz
Canim benimde ilk aklima gelen uzun kollu badi giymek ama oldugumdan birazdaha kalin gosterir diye korkuyorum ki oyle olur buyuk ihtimalle zaten buara kilo aldim biraz bide onu giysem daha bi kalin durur bide ter icinde kalirim malum coook sicak nem var...gogis alti benim aldigim.abiye nin ki payetli detayi var bu resindekinden daha şik canim aslinda kafam karmakarisik ya az zamab kaldi bide

Canim bu kadindaki kadar yapismiyor bana kendi bedenimden bir beden buyugunu aldim.bilerek...o resimdeki gibi bise istesem yine baya tuzlu miktar soylerler.kendim evde bi care bulmaliyim ama nasil

Canim bu kadindaki kadar yapismiyor bana kendi bedenimden bir beden buyugunu aldim.bilerek...o resimdeki gibi bise istesem yine baya tuzlu miktar soylerler.kendim evde bi care bulmaliyim ama nasil
altına gıy fakir kol badi gıtsın
battı balık yan gıder
yaka kısmını esarbınla kamufle edersın kolunda kapanmıs olur

Küpürmü dantel mi ne deniliyor o tarz elbiselerde var. Dantel alsaniz siyah renginde olurmuki ? Bende pek anlamam bilen arkadaslar yorum yapsin dantel Falan olurmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…