• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

altın artacakmıymış hemde 8 kat yani küçük altın ne kadar olacak ayy beynim durduu fisfisfiso zaman benim düğünde takılan altınlarımla ev bile alırız inşlhdelikafaduldenbu arada bugün 8 tl attımkaydirigubbakcemile2oturduğum yerde canım yaş pasta çekti eşim hemen gidip alayım aşkım dedi önce tamam dedim tam giyiniyordu vazgeçtim amann akşam akşam şeytan dürttü pastaya para vereceğime kumbarama atarım dedim kızdı eşim:roflol:sonrada güldü:roflol:kar kardır dimi ama:)

dün kumbarama para atamadımm..bugün ne olur bilmem yazar kızlar..

12179201927cw1.gif

yapmazsın cnm merak etme dayanışma çok herkes birbirine çok destek sağolsunlarkaydirigubbakcemile5

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

oh enişteden acısını çıkarmışsın maşallah
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tebrikler şekerciiimmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay duydun derinimm
fikirlerine ve sana ihtiyaç var topikte güzelimm
boşlama bizi unuttun kaç gündürrr amaazemuszemuszemuszemus

ay kzuzum vermedimmi pardon ya
al gülüm bahçesini vereyim sana
faizli olsun hemidee
özür özürsırnaşık şeysırnaşık şey
cicek%20bahcesi.jpg

amaın bu neeee ! çok seviyorum çiçekleri ben her bayan sever mutlaka tabi ama . . .
benimki bi başka galiba . . .
teşekkürler ilknur . . .

dün 4 küsür atma planım vardı ama çorap aldım iş çıkışı kış kapıda malum :hulya: 1.05 atabildim bu nedenle bende . . .

Allah cc bereket versin . . .

12179201927cw1.gif

günaydın canım inşAllah bu gün atarsın . . . sositososito

bende şimdi pazara gidiyorum bakalım ne kadar artırıcam gerçi sadece patates marul maydonoz almaya gidicem ama bakalım:hulya:

altın artacakmıymış hemde 8 kat yani küçük altın ne kadar olacak ayy beynim durduu fisfisfiso zaman benim düğünde takılan altınlarımla ev bile alırız inşlhdelikafaduldenbu arada bugün 8 tl attımkaydirigubbakcemile2oturduğum yerde canım yaş pasta çekti eşim hemen gidip alayım aşkım dedi önce tamam dedim tam giyiniyordu vazgeçtim amann akşam akşam şeytan dürttü pastaya para vereceğime kumbarama atarım dedim kızdı eşim:roflol:sonrada güldü:roflol:kar kardır dimi ama:)
maşallah ecem tasarruf yollarını öğrenmişsin
kim tutar seni kıs
paralar birikir ev bilene alırsın valla
inşallah atarsın sılam sevgiler

unutmadım ilknurcum, bilgisayarım bozuktu giremedim o yüzdena.s.
özledik ama canım
ondan yanii
sevgiler

amaın bu neeee ! çok seviyorum çiçekleri ben her bayan sever mutlaka tabi ama . . .
benimki bi başka galiba . . .
teşekkürler ilknur . . .

dün 4 küsür atma planım vardı ama çorap aldım iş çıkışı kış kapıda malum :hulya: 1.05 atabildim bu nedenle bende . . .
az olsun hiç yoktan iyidir gülüm sevgiler
çiçeklere savinmene sevindim bende tatlım

Günaydın a.s.

Bugün sadece 2 TL atıyorum arkadaşlar...
olsun gülümmm
attun ya ona bakalım değilmi

günbaydın kızlar dün yazamadım şimdi yazıyorum kumbirişime dün 6 tl attam bugün atabilecekmiyim bakalım
hadi bakalım atmasanda dün güzel miktar atmışsın şahikam
sevgiler

kızlar biriktirmeye devammm....
devam devam çalışın kızlarrr

bugünlük 2,5 tl benden haftaya acacam bakalım ne cıkcak ne kadar biriktirmişim merak ediyorum
ben açıp açıp sayıyorum arada kıss
seninki ne oldu bakalım haftaya
bende şimdi pazara gidiyorum bakalım ne kadar artırıcam gerçi sadece patates marul maydonoz almaya gidicem ama bakalım:hulya:
hayırlı pazarlar gülümm
canlar ben bugün 19 tl attım bir lira daha bulaydım...
bulamasanda maşallah güzel ayırmışsın tatlımm
herkese bol birikimler
ben sabah alışveriş yaptım 30 tl lik
ama 10 tl arttı
bişey olmazsa akşama atıcam hepsini kumbiriğe

kızlar sizin için dün eşimle konuştum. eşim yatırım uzmanıdır, benden daha tecrübelidir. doların durumu ne olacak dedim. dolar yılbaşından sonra tekrar yükselecek 1,50 nin üstüne çıkacak. altın yükselip tekrar normal seviyesi olan 70 lere inecek dedi. iktisat teorilerine göre ,enflasyon ve dolar rezervlerine göre böyle olması gerekiyor dedi. bende zaten doların bu kadar düşük olmasını hayra alamet görmüyordum, geçen yıl bu zamanlarda yaşananlar tekrarlanacak gibi geliyor banada.

kızlar sizin için dün eşimle konuştum. eşim yatırım uzmanıdır, benden daha tecrübelidir. doların durumu ne olacak dedim. dolar yılbaşından sonra tekrar yükselecek 1,50 nin üstüne çıkacak. altın yükselip tekrar normal seviyesi olan 70 lere inecek dedi. iktisat teorilerine göre ,enflasyon ve dolar rezervlerine göre böyle olması gerekiyor dedi. bende zaten doların bu kadar düşük olmasını hayra alamet görmüyordum, geçen yıl bu zamanlarda yaşananlar tekrarlanacak gibi geliyor banada.

canım ben altın alcektim almasam mı ki:sm_confused:

canım ben altın alcektim almasam mı ki:sm_confused:

altın yüksekken alınmazki biraz daha yükselsin ben elimdekileri satıp dolar alacağım dolar düşükken. sonrada dolar yükselince doları bozduracağım. bu arada banka hesaplarından döviz alım satımı yapmayın kur oranları oynuyor çünkü

maşallah ecem tasarruf yollarını öğrenmişsin
kim tutar seni kıs
paralar birikir ev bilene alırsın valla
hayırlı pazarlar gülümm

delikafaduldenbitanem ilknurum çok saol balımm benimopuyorumnanaktan pazara gittim 3 tl tuttu patates maydonoz marul aldım o kadar halımı yıkatmaya vermiştim apartmanda olduğum için balkonuma sığmıyor küçük halıları kendim yıkıyorum 9 tl ona vericem sabah gelir onu ayrdım kumbişede 8 tl kaldı bereket versin:Saruboceq:

Back