- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
yapmazsın cnm merak etme dayanışma çok herkes birbirine çok destek sağolsunlarkaydirigubbakcemile5
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
oh enişteden acısını çıkarmışsın maşallah
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tebrikler şekerciiimmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay duydun derinimm
fikirlerine ve sana ihtiyaç var topikte güzelimm
boşlama bizi unuttun kaç gündürrr amaazemuszemuszemuszemus
ay kzuzum vermedimmi pardon ya
al gülüm bahçesini vereyim sana
faizli olsun hemidee
özür özürsırnaşık şeysırnaşık şey
dün kumbarama para atamadımm..bugün ne olur bilmem yazar kızlar..
maşallah ecem tasarruf yollarını öğrenmişsinaltın artacakmıymış hemde 8 kat yani küçük altın ne kadar olacak ayy beynim durduu fisfisfiso zaman benim düğünde takılan altınlarımla ev bile alırız inşlhdelikafaduldenbu arada bugün 8 tl attımkaydirigubbakcemile2oturduğum yerde canım yaş pasta çekti eşim hemen gidip alayım aşkım dedi önce tamam dedim tam giyiniyordu vazgeçtim amann akşam akşam şeytan dürttü pastaya para vereceğime kumbarama atarım dedim kızdı eşim:roflol:sonrada güldü:roflol:kar kardır dimi ama:)
inşallah atarsın sılam sevgilerdün kumbarama para atamadımm..bugün ne olur bilmem yazar kızlar..
özledik ama canımunutmadım ilknurcum, bilgisayarım bozuktu giremedim o yüzdena.s.
az olsun hiç yoktan iyidir gülüm sevgiler
amaın bu neeee ! çok seviyorum çiçekleri ben her bayan sever mutlaka tabi ama . . .
benimki bi başka galiba . . .
teşekkürler ilknur . . .
dün 4 küsür atma planım vardı ama çorap aldım iş çıkışı kış kapıda malum :hulya: 1.05 atabildim bu nedenle bende . . .
olsun gülümmmGünaydın a.s.
Bugün sadece 2 TL atıyorum arkadaşlar...
hadi bakalım atmasanda dün güzel miktar atmışsın şahikamgünbaydın kızlar dün yazamadım şimdi yazıyorum kumbirişime dün 6 tl attam bugün atabilecekmiyim bakalım
devam devam çalışın kızlarrrkızlar biriktirmeye devammm....
ben açıp açıp sayıyorum arada kıssbugünlük 2,5 tl benden haftaya acacam bakalım ne cıkcak ne kadar biriktirmişim merak ediyorum
hayırlı pazarlar gülümmbende şimdi pazara gidiyorum bakalım ne kadar artırıcam gerçi sadece patates marul maydonoz almaya gidicem ama bakalım:hulya:
bulamasanda maşallah güzel ayırmışsın tatlımmcanlar ben bugün 19 tl attım bir lira daha bulaydım...
kızlar sizin için dün eşimle konuştum. eşim yatırım uzmanıdır, benden daha tecrübelidir. doların durumu ne olacak dedim. dolar yılbaşından sonra tekrar yükselecek 1,50 nin üstüne çıkacak. altın yükselip tekrar normal seviyesi olan 70 lere inecek dedi. iktisat teorilerine göre ,enflasyon ve dolar rezervlerine göre böyle olması gerekiyor dedi. bende zaten doların bu kadar düşük olmasını hayra alamet görmüyordum, geçen yıl bu zamanlarda yaşananlar tekrarlanacak gibi geliyor banada.
canım ben altın alcektim almasam mı ki:sm_confused:
maşallah ecem tasarruf yollarını öğrenmişsin
kim tutar seni kıs
paralar birikir ev bilene alırsın valla
hayırlı pazarlar gülümm
delikafaduldenbitanem ilknurum çok saol balımm benimopuyorumnanaktan pazara gittim 3 tl tuttu patates maydonoz marul aldım o kadar halımı yıkatmaya vermiştim apartmanda olduğum için balkonuma sığmıyor küçük halıları kendim yıkıyorum 9 tl ona vericem sabah gelir onu ayrdım kumbişede 8 tl kaldı bereket versin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?