Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

slm herkese degişik bi konuyla başlık acmışsınız hoşuma gitti
bende sizler gibi az çok dememden hergün kenara bişiler atmaya çalışıyom inş böyle devam eder

inan canım yapmıyorsun burda okadar hevesleniyorsun ki para biriktirmeye örnek ben borçalrımı kapatıyorum Allahım sana şükürler olsun :Saruboceq:

inan canım yapmıyorsun burda okadar hevesleniyorsun ki para biriktirmeye örnek ben borçalrımı kapatıyorum Allahım sana şükürler olsun :Saruboceq:

Yıkılmadım ayaktayım zaten canımkaydirigubbakcemile3 Sanırım benim eşim tırtıklıyor aradalmaz: Ona da attırayım yoksa birikmez bu kumbara:kedi:

benimki de tırtıklamıştı hatta ne tırtıklaması...resmen bütün bütün götürmüştü 100 tl..ama ben geri aldım tabii:roflol:hemde 2 tl fazlası ile

birileri banamı seslendi kaydirigubbakcemile3
kızlar selam. ne kadar ilerlemiş bu konu böyle. bu arada kızlar dediğim gibi size altın artmaya devam ediyor........

opuyorumnanaktan çok saol umarım sizin sayanizde dahada istek olur gereksiz harcamalar yapmam yerimseniben
yapmazsın cnm merak etme dayanışma çok herkes birbirine çok destek sağolsunlarkaydirigubbakcemile5

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

benimki de tırtıklamıştı hatta ne tırtıklaması...resmen bütün bütün götürmüştü 100 tl..ama ben geri aldım tabii:roflol:hemde 2 tl fazlası ile
oh enişteden acısını çıkarmışsın maşallah
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar tünaydın bugün 7.600 attım...
tebrikler şekerciiimmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

birileri banamı seslendi kaydirigubbakcemile3
kızlar selam. ne kadar ilerlemiş bu konu böyle. bu arada kızlar dediğim gibi size altın artmaya devam ediyor........
ay duydun derinimm
fikirlerine ve sana ihtiyaç var topikte güzelimm
boşlama bizi unuttun kaç gündürrr amaazemuszemuszemuszemus

bana nie buket vermedin ilknur :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bende bu gün 3.65 atacağım . . .
cüzümdeki bozuk meblası . . . alkisalkisalkis
ay kzuzum vermedimmi pardon ya
al gülüm bahçesini vereyim sana
faizli olsun hemidee
özür özürsırnaşık şeysırnaşık şey

ben bugün atamadım öğlenleyin günlük ayırdığım paradan fazla harcadığım için :sinifsinif:
yarına kısmet artıkın
iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

bende 5 lira attim
]Leylam nasılsın hoşgeldin maşallah sana diyelim kuzum sevgiler

ben bugün atamadım öğlenleyin günlük ayırdığım paradan fazla harcadığım için :sinifsinif:
yarına kısmet artıkın
iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

olsun şekercim yarına nasiptir inşallah
sana da iyi geceler balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…