- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
finans uzmanı arkadaşlarımızı topiğimize davet ediyoruz o zaman :)
slm herkese degişik bi konuyla başlık acmışsınız hoşuma gitti
bende sizler gibi az çok dememden hergün kenara bişiler atmaya çalışıyom inş böyle devam eder
eve buarada bugünki birikimim 20 ytl kasaya attım ilerde zorluklar için hergün en az 20 tl atmaya calışıyorum
Yıkılmadım ayaktayım zaten canımkaydirigubbakcemile3 Sanırım benim eşim tırtıklıyor aradalmaz: Ona da attırayım yoksa birikmez bu kumbara:kedi:
Aramıza hoşgeldin o zaman tatlım
bol birikimler huzurla sağlıkla inşallah
bu da hoşgeldin buketin tatlımm
yapmazsın cnm merak etme dayanışma çok herkes birbirine çok destek sağolsunlarkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan çok saol umarım sizin sayanizde dahada istek olur gereksiz harcamalar yapmam yerimseniben
yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibeninan canım yapmıyorsun burda okadar hevesleniyorsun ki para biriktirmeye örnek ben borçalrımı kapatıyorum Allahım sana şükürler olsun :Saruboceq:
oh enişteden acısını çıkarmışsın maşallahbenimki de tırtıklamıştı hatta ne tırtıklaması...resmen bütün bütün götürmüştü 100 tl..ama ben geri aldım tabii:roflol:hemde 2 tl fazlası ile
tebrikler şekerciiimmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar tünaydın bugün 7.600 attım...
ay duydun derinimmbirileri banamı seslendi kaydirigubbakcemile3
kızlar selam. ne kadar ilerlemiş bu konu böyle. bu arada kızlar dediğim gibi size altın artmaya devam ediyor........
ay kzuzum vermedimmi pardon ya
bana nie buket vermedin ilknur :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bende bu gün 3.65 atacağım . . .
cüzümdeki bozuk meblası . . . alkisalkisalkis
]Leylam nasılsın hoşgeldin maşallah sana diyelim kuzum sevgilerbende 5 lira attim
ben bugün atamadım öğlenleyin günlük ayırdığım paradan fazla harcadığım için :sinifsinif:
yarına kısmet artıkın
iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?