E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ay hadi sıkma canını tıkla linke oyna azcık
http://www.izlesene.com/video/muzik-goksel---dudaklarimda-arzu/1017319
bak güzel fikri canım olabilira.sa.sa.sben de bi ay boyunca hiiç bakmıcam bakalım ne kadar birikmiş kumbiriğin üzerine biriktirmeye başladığım tarihi de yazıp yapıştırdım
herkese bol birikimler a.s.
:dance::dance:
Kız işyerinde oynarsam deli derler:roflol:
bak güzel fikri canım olabilira.sa.sa.s
:dance::dance::dance::dance:
oyna kıs öğle tatilindeee:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın kızlarr zemuszemus
para biriktirmeye devam ama önce borçları kapatıcam opuyorumnanaktan
dediğiniz gibi çok daha mantıklı ben iş dışında hafta sonları özel derste veriyorum en azından o dersten aldığım parayı harcıycama borçlarıma yatırayım kısa zamanda kurtulayım dimi ama kaydirigubbakcemile2
görüşlerinizi bekliyorum tatlışlar
sabunum aramıza hoş geldin inan burda o kadar tatlı insanlar varki kendini evinde gibi hissedeceksin (en azından ben öyleyim)
Maşallah leylam
hayırlı birikimler
nasıl gidiyo iyisin değilmi
bi sorun şikayetin yok tatlımm:lepi:
Sağol ekimim
günaydın bol birikimlersositosositosositososito
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hoşgeldin cnm bol birikimin olacak tatlımm tabikiii:sm_cool::sm_cool:
:lepi::lepi:
Günaydın tatlım
göl olacak tabiki de şekercim
hayırlı olsun ilk paraların canımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
doğru bir karar kuzum bravoo
:asigim::asigim::asigim:
Sağol şekercim
böyle düşündüğünü bilmek güzel
ben bugün güzel bi miktarla başlıyorum 10 tl attım kızlaar:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Ya ben dün dayanamayıp baktım. Sadece 40 TL var ya.. Bu kadar atıyorum;ama hiç birikmiyor sanki:umursamaz:
:dance::teytey::smiley-cool:
hesapmı actırcaksın jazmincim bende biriktirdiklerimi nasıl degerlendircegime karar veremedm altınmı alıyım hesapmı actırıym diye gel gitlerdeyimSabuncum dayanamadım;ama artık bakmayacağım. Ay sonunda hepsini bütünletip hemen bankaya yatıracağım inşallahzemuszemus
teşekkürler ilknur . . .
10 lira delikafadulden atımlık güzel mebla . . .
heh şöyle kuzumSabuncum dayanamadım;ama artık bakmayacağım. Ay sonunda hepsini bütünletip hemen bankaya yatıracağım inşallahzemuszemus
hesapmı actırcaksın jazmincim bende biriktirdiklerimi nasıl degerlendircegime karar veremedm altınmı alıyım hesapmı actırıym diye gel gitlerdeyim
bu arada benden bugün 8,25 tl kaydirigubbakcemile2
hesapmı actırcaksın jazmincim bende biriktirdiklerimi nasıl degerlendircegime karar veremedm altınmı alıyım hesapmı actırıym diye gel gitlerdeyim
bu arada benden bugün 8,25 tl kaydirigubbakcemile2
sağol cnm bildirdiğin içn fikir olsun kızlaraCanım bizim eşimle ortak hesabımız var zaten. Bebek için ortak hesabımıza zaten para atmak istiyorduk. Seneye kadar ancak bebeğimiz için yatırım yaparız o hesapta. Altın yaptırtmayı düşünmüyorum. Çünkü altınlarım kasada zaten. Her ay 1 altın için de kasa açtırtmak zoruma geliyor canımcım. En güzeli hesapta tutmak.
Bu arada kızlar gazete de okudum. Altın fiyatı katlanacakmış iyice analistler söylemiş.kaydirigubbakcemile2
valla artacaksa almak mantıklıay sonu ben de altın alacaktım ay napsam almasam mı yüksekken alıp zarar edersem bir de
8 kat mı aratcakmış altın kızlar napsak acaba
Canım ben gazete de okudum... Yani yanlış bilgi vermek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?