Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

ben de bi ay boyunca hiiç bakmıcam bakalım ne kadar birikmiş kumbiriğin üzerine biriktirmeye başladığım tarihi de yazıp yapıştırdım
herkese bol birikimler a.s.
bak güzel fikri canım olabilira.sa.sa.s
:dance::dance:

Kız işyerinde oynarsam deli derler:roflol:

:dance::dance::dance::dance:
oyna kıs öğle tatilindeee:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

borçlarından kurtulduğunda kuş gibi hissedeceksin eminim . . .
inşAllah nasib olur bu duyguyu tadarsın .

sabunum aramıza hoş geldin inan burda o kadar tatlı insanlar varki kendini evinde gibi hissedeceksin (en azından ben öyleyim)

hoşbuldum sincera . . . :hulya:

teşekkürler ilknur . . .

ben bugün güzel bi miktarla başlıyorum 10 tl attım kızlaar:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

10 lira delikafadulden atımlık güzel mebla . . .

Ya ben dün dayanamayıp baktım. Sadece 40 TL var ya.. Bu kadar atıyorum;ama hiç birikmiyor sanki:umursamaz:

canım bakmama fikri gerçekten çok isabetli baktığımızda kumbişteki parayla hemen bi planlar yapabiliriz :1ninca: en iyisi belirlediğimiz bi tarihe kadar bakmamak vereliniortak

:dance::teytey::smiley-cool:

:teytey:

Sabuncum dayanamadım;ama artık bakmayacağım. Ay sonunda hepsini bütünletip hemen bankaya yatıracağım inşallahzemuszemus

Sabuncum dayanamadım;ama artık bakmayacağım. Ay sonunda hepsini bütünletip hemen bankaya yatıracağım inşallahzemuszemus
hesapmı actırcaksın jazmincim bende biriktirdiklerimi nasıl degerlendircegime karar veremedm altınmı alıyım hesapmı actırıym diye gel gitlerdeyim
bu arada benden bugün 8,25 tl kaydirigubbakcemile2

heh şöyle kuzum
ne dedim ben stres panik yok sakin sakinnzemuszemuszemuszemus
hesapmı actırcaksın jazmincim bende biriktirdiklerimi nasıl degerlendircegime karar veremedm altınmı alıyım hesapmı actırıym diye gel gitlerdeyim

altın al kuzum bence
bravo sende güzel ayırmışsın kuzum bugünn
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Canım bizim eşimle ortak hesabımız var zaten. Bebek için ortak hesabımıza zaten para atmak istiyorduk. Seneye kadar ancak bebeğimiz için yatırım yaparız o hesapta. Altın yaptırtmayı düşünmüyorum. Çünkü altınlarım kasada zaten. Her ay 1 altın için de kasa açtırtmak zoruma geliyor canımcım. En güzeli hesapta tutmak.

Bu arada kızlar gazete de okudum. Altın fiyatı katlanacakmış iyice analistler söylemiş.kaydirigubbakcemile2

sağol cnm bildirdiğin içn fikir olsun kızlara

ay sonu ben de altın alacaktım ay napsam almasam mı yüksekken alıp zarar edersem bir de
valla artacaksa almak mantıklı
iyice araştırmak lazım

Rica ederim ne demek ilknurcum. Tabii ki bu analistlerin iddiası 8 kat artacakmış... Ama ben riske girmek istemiyorum açıkcası. En güzeli TL'den biriktirmek:))

ALTIN SEKıZ KAT ARTACAK

Turk, altın ile Dow Jones Sanayi endeksi arasında bulunan tarihi bağ nedeniyle altın fiyatlarının sekiz kat artacağı öngörüsünde bulundu. Turk, Dow Jones’un 1980 yılından beri 10 kat artış sağladığını da sözlerine ekledi.

Turk, altın ve bu yıl yüzde 14 değer kazanarak 10 bin seviyesine çıkan Dow Jones endeksinin Büyük Buhran ve 1980’lerin başında yaklaşık aynı düzeyde bulunduğunu söylerken, 21 Ocak 1980 tarihinde altının vadeli işlem fiyatının 873 dolara çıktığını, Dow Jones Endeksi’nin ise 946 dolara indiğini hatırlattı.

Turk, “Dolar sürekli olarak değer kaybediyor ve enflasyon etkisinde kalıyor” dedi ve şu ifadeleri ekledi,"2013 yılı itibariyle altın 8 bin dolar, Dow [Jones] ise 8 bin puan seviyesinde olacak.”

Alıntıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…