E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
saolun ilknurum gazlim opuyorumnanaktan
çok harcıyorum gereksiz hemde kenara atsam dünya para birktirmiştim ama ilknurum haklı bir konuda kredi kartını evde bırakıcam ki harcamayayım dimi ama
Kumbarama 2 tl atmıştım haftasonu ve yarın içinde 5 TL atıverdim hazır elimde varkene... zemuszemus
Merhaba, eşinizin son bir kaç aydır hisse senetleri işlemlerinde devamlılık arzeden şekilde para kaybetmesi zarar etmesi çok zor. Ama vob (vadeli işlemler borsası) işlemleri yapıyor olabilir. Son dönemde, borsaların düşeceğine inanan ve vob işlemi yapan herkes çok ama çok zarar etmiş durumda. Vob'da zarar ettikçe devamlı ek teminat gerekiyor ama 500 tl ama 1,000 tl....Yani devamlı surette hesabınıza para göndermeniz gerekiyor. Belki böyle birşey olabilir. ...
valla öyle,sadece''kıyafet alacaksan eğer maaşının yarısını alabilirsin ''dedi şakadan...ben de ciddi vşekilde''ayırdığım para benim tasarrufumdadır ''dedim....güldü..:roflol:
bilmiyorum ki ne düşünsem canım..maaşımın yarısını kendime ayıracağımı söyledim hiç paniklemedi...borsa korkutuyor beni...eşim borsac danışmanı olduğundan daha da çok korkuyorum,biliyorum diye bodoslama dalabilir çünkü...
ailesine yardım ihtimali daha çok geliyor aklıma ama ...
sağol canım ilgin içina.s.
Merhaba, eşinizin son bir kaç aydır hisse senetleri işlemlerinde devamlılık arzeden şekilde para kaybetmesi zarar etmesi çok zor. Ama vob (vadeli işlemler borsası) işlemleri yapıyor olabilir. Son dönemde, borsaların düşeceğine inanan ve vob işlemi yapan herkes çok ama çok zarar etmiş durumda. Vob'da zarar ettikçe devamlı ek teminat gerekiyor ama 500 tl ama 1,000 tl....Yani devamlı surette hesabınıza para göndermeniz gerekiyor. Belki böyle birşey olabilir. ..
çünkü yükseliş durdu gibi...eğer borsalar düşerken eşinizin neşesi artarsa bilin ki vob'dandır :))) sevgiler
hah şöyle gülüm al azcık önlemlerinisaolun ilknurum gazlim opuyorumnanaktan
çok harcıyorum gereksiz hemde kenara atsam dünya para birktirmiştim ama ilknurum haklı bir konuda kredi kartını evde bırakıcam ki harcamayayım dimi ama
kumbiriğin ağırlaşmış ya güzelim maşallahopuyorumnanaktanbenden bugün tık yok( bu aralar cok para harcıyorum ya aksam eve gec gittigimden yürüme sansım olmuyor mecbur dolmusa biniyrm e bide 2 ögün yemek...gerci yinede iyiyim gecen aplam elinden düsüyorumustu kumbaramı tutarken agır gelmiş :))))))))
tebrik ederim şekercimopuyorumnanaktanKumbarama 2 tl atmıştım haftasonu ve yarın içinde 5 TL atıverdim hazır elimde varkene... zemuszemus
4 tl attım bugün
olsun kardelenimayy ben 1 haftadr bişi atamıorm kızlar ya
bende 1 tane bıraktımben kapattırdım canım...en garantisi,yoksa harcıyodum bende ama artık yaşasın tasarruf...kaydirigubbakcemile5
ne güzel atmışsın gülüm neden içini çektinbende bugün 3 tl attım:sinifsinif:
bak konunun uzmanı çok güzel değerlendirme yapmış gazilimMerhaba, eşinizin son bir kaç aydır hisse senetleri işlemlerinde devamlılık arzeden şekilde para kaybetmesi zarar etmesi çok zor. Ama vob (vadeli işlemler borsası) işlemleri yapıyor olabilir. Son dönemde, borsaların düşeceğine inanan ve vob işlemi yapan herkes çok ama çok zarar etmiş durumda. Vob'da zarar ettikçe devamlı ek teminat gerekiyor ama 500 tl ama 1,000 tl....Yani devamlı surette hesabınıza para göndermeniz gerekiyor. Belki böyle birşey olabilir. ...
likit fon da az kazandırır ama kaybettirmez gülümişin komiği kendisi de korkaktır bu konularda...bu ay çift aldı,hesabında baktım para yok,nerde dedim,önce kem küm etti sonra fona koydum dedi,likit fonmuymuş neymiş ona yatırmış parayı:sm_confused:
maşallah leylam bravoben de 5lira atabildim bugun.
sağol tatlım benimiyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun hayırlı bereketli birikimler
likit fon da az kazandırır ama kaybettirmez gülüm
bizde likit fon tercih ediyoruz
göstersin hesapları bakem biCADIARZU
olsun cnm sende dün atamadıysan bugün atarsın 1-2 bişeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyi aksamlar ya ben bugun hicbisi atamadim canim slklliyor......En iyisi bulayim bi yerlerden bozuk para demi ama yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?