E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskuzum ben buğün zenginimm
ama ne kadar atacağıma karar vermedim henüz
şu gün işini ayarlayım kalanı kumbiriğe
eşimin cebinden çıkan bozuklar akşamdan yerini aldılar tabiişakkıdı
alkisalkisalkisalkisalkisalkis damlaya damlaya göl olurrr ekimimben de 2 lira bozukluk buldum onu attım:))
tebrik ederim sılacım tam gaz yola devamız zemuszemusgünaydın fıstıklarrr..
bende sabah marketten kalan bozuklukları attım kumbaracıma.3lira
hoşgeldin cnm ben ve arkadaşlarım burayı kurduk böylesi daha iyi oldu sanırım bizler içinmeraba kızlar bende katılabilirmiyim aranıza sanırım diger topiktekiler buraya geciyr bende önceden orda biriktiriyordum ama 1 haftadır ugrayamadım anca dün bi baktım pek ses soluk yok orda bende buraya geciyim dedim ve bu sabah 8,5 attım
sincera bankada altın hesapdan falan bahsetmiş bilgisi olan varmı ben daha karar veremedim nasıl degerlendircegime altınmı alsam hesapmı actırsam kararsızım
olsun arada kaytarmak lazımmm cnm güle güle kullannaniknanikmerhaba kızlar delikafadulden
ben bugün çok kötü birşey yaptım ne olabilir tabiki alışverişşşşşşşşşşşşşÇok üzgünüm çoook
gitti paracıklarım halbuki okadarda biriktirmiştim dayanamıyorum makyaj malzemesi görünce sanki kullanıyorumda uff akıl verin bana nasıl kendimi engelleyebilirim :sinifsinif:
fon bencede en garanti olanı cnm bravo:1hug:pamucuğum hoşgeldinnn bende yenisiyim buranın ama çaktırma hihoyyyt
canım bankaya gittim bana fon almamı önerdi altında az da olsa risk varmış fon sürekli kazandırıyormuş bu yüzden ben fon yaptırdım tabi arada çeyrek almaya devam :sm_cool: :sm_cool:
orası play off oldu sanırım cnm:roflol:noldu yaa diğer topiğee burası daha canlıymışzemuszemusbende 8,5 tl attım bugün
tebrik ederim cnm az az atıcaz bi bakıcaz bi sürü paramız olmuş:sm_cool::sm_cool:Bugün 3 Tl attım opuyorumnanaktan
olsun şekerimben bugün hiç para atamadım :sinifsinif:
hayırlısı olsun leylam
amin inşallah
kaptın gene parayı şanslııı
Allah artırsın kuzum
sırnaşık şey napiyim her durumdan yararlanmamiz lazim demi?
bugun 4 lirayla gune nokta koydum vereliniortak
evet prensesim çok güzel vallabu da ilginc bi rkumbara kasa seklinde kizlar
olsun şahikam ya1,500 attımdünde 500 krş attım eh işte kaplumbağ hesabı yavaş yavaş
iyi geceler iyi uykular kk perileri
:roflol::roflol::roflol:
Şu üçgünlük dünyada atışmaya değer mi?
Sohpet bölümünden zellda,sulti_13,grazyl,antika13,dilekçildir,sakinedurma,komşununbitlikızı,facies,iLdeMmm,derya2702smeagol,Aselim,Uldemnisa vs bende vardım aranızda hatırladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?