• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

ben de ekonomik durumuma büyük bi darbe indirdim siyah saçımdan kurtulmak için bi sürü para verdim kuaföre delikafadulden
biriktirmek bi yana ay sonunu zor getiricem bence
ama olsun zaten ay sonundan sonra biriktirmeye başlayacaktım ben de :1rolleyes:

oh güzelim maşallah pek güzel
bende pazara gittim ama maalesef pazardan
kuruş bile geri getiremiyorum ben ya
param kalsa bile çıkarken illaki bişey buluyorum almak için

Canım 10 tl arttırdım galiba,eşimle birlikte gittiğimde öyle herşeye döönüp dönüp bakamıyorum o çok çabuk sıkılıyor,bende fazla gezemiyorum artık ve param yanımda kalıyorzemuszemus

Herkese iyi uykular,hayırlı ,bol bereketli pazarlarkaydirigubbakcemile4........

iyigeceler10bp2.gif

günaydınnnnnnnn

hayırlı güzel mutlu pazarlar hepinize,

dün yazamadım dün 5lira koydum kenara..bugün daha şimdilik bişey yok..onuda ilerleyen saatlerde yazarım..

merhabalar herkese
ben de geldim, ben elişlerinden kazandığım 50 tl ile açılışı yapıyorum, bende pek bozukluk olmuyor okula giden 2 tane oğlum var onlara veriyorum, suya, ekmeğede bütün paraları bozdurmak istemiyorum çünkü bütün bütün koyuyorum kenara,

ben bu gün kumbaradaki bozukluklara baktım 8.5 çıktı onları tümledim 10 yaptım yani sadece 1.5 lira attım
olsun bütün paran olmuş artık kuımbirikte güzelim
bende bugun 13.5 attım zemuszemus

500 krş attım alkisalkisalkis
bereketli olsun gülüm bravo

ben bugün hiçbişi atamadım bide üstüne gittim deri ceket aldım dünyanın parasını verip mafoldumben
olsun şekerim bende atamadım bugün bişiycik ne yapalım yarına artık
ben de ekonomik durumuma büyük bi darbe indirdim siyah saçımdan kurtulmak için bi sürü para verdim kuaföre delikafadulden
biriktirmek bi yana ay sonunu zor getiricem bence
ama olsun zaten ay sonundan sonra biriktirmeye başlayacaktım ben de :1rolleyes:
sende bir değişiklik yapmışsın
oda keyif verir insana güzelim
güle güle kullan yeni saçını

Canım 10 tl arttırdım galiba,eşimle birlikte gittiğimde öyle herşeye döönüp dönüp bakamıyorum o çok çabuk sıkılıyor,bende fazla gezemiyorum artık ve param yanımda kalıyorzemuszemus

Herkese iyi uykular,hayırlı ,bol bereketli pazarlarkaydirigubbakcemile4........
oh ne güzel bi tasarruf yöntemi
ben tek gidiyorum ondan hepsini harcıyorum işte
günaydınnnnnnnn

hayırlı güzel mutlu pazarlar hepinize,

dün yazamadım dün 5lira koydum kenara..bugün daha şimdilik bişey yok..onuda ilerleyen saatlerde yazarım..
sağol s beden adayım benim
bereketli olsun canımm

merhabalar herkese
ben de geldim, ben elişlerinden kazandığım 50 tl ile açılışı yapıyorum, bende pek bozukluk olmuyor okula giden 2 tane oğlum var onlara veriyorum, suya, ekmeğede bütün paraları bozdurmak istemiyorum çünkü bütün bütün koyuyorum kenara,
Allah bağışlasın bende de 2 oğlan var
bozuklar harcanıyo bilirim
bende birşey almadan önce atıyorum para
yoksa bakıyoreum uçmuş gitmiş hepsiii

sevgiler canlarım öpüldünüzz

kızlar bozuklukları eylül ortasından ber atıyorum işte dün sadece cüzdanımdan 35 lira gibi büyük bir para attım..kociş para verince bendekiler kumbarayaa...
veee dayanamdım saydım hiç beklemiyordum ama tam tamına kuruş eklentiyi saymadan 120 lira birikmiş...süper ya çok mutlu oldum...bana bir şevk geldi sormayın...
ben niçin biriktirdiğimi söyleyeyim...ev istiyoruz o ayrı zaten ama ben bu kumbaraya attıklarımı cumhuriyet yapıp kızımın geleceği için koruyacağım:)

vala ben her sene bu aylarda para biriktirmeye başlıyorum biriktirdigim 2 milyar kadar oluyor tatile gidiyoruz kalanıda altın alıyorum tabi elime ne geçerse kumbaraya atıyorum.sositososito

kumbaralarınıza bereket benimminikelam ve honda071 imrendim size gıpda ettim benim okadar biriktirecek umudum yok inşallah bir iki aylık sıkıntıdan sonra birazcık olsun bir kenara koyabilirim şimdilik damlatıyoruz :) göl olmasada
iyigeceler08xj3ds5.gif

TÜNAYDINLAR
dün atmadım aslında bozuk paralarımda vardı ama harcadım kuzularıma
bügün ceplerden çıkan 3,5tl vardı onu attım

aslında ev harcamaları için cüzdanımda tüm bir yüzlük var ay maaşa kadar idareli davranırsam kalanın üstüne konucam market alışverişimi yapmıştım, pazarıda yapmıştım inşallah çok kalır:)))

merhaba kızlar..
bende dün atamadım kumbarama para..bugünde ço az attım..2lira

ne yapalım dimi allah berket versin ..

hepinize güzel birgün diliyorum..

Back