- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
- 363
- Konu Sahibi KralicheKaterina
bende bugun 13.5 attım zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh güzelim maşallah pek güzel
bende pazara gittim ama maalesef pazardan
kuruş bile geri getiremiyorum ben ya
param kalsa bile çıkarken illaki bişey buluyorum almak için
olsun bütün paran olmuş artık kuımbirikte güzelimben bu gün kumbaradaki bozukluklara baktım 8.5 çıktı onları tümledim 10 yaptım yani sadece 1.5 lira attım
bende bugun 13.5 attım zemuszemus
bereketli olsun gülüm bravo500 krş attım alkisalkisalkis
olsun şekerim bende atamadım bugün bişiycik ne yapalım yarına artıkben bugün hiçbişi atamadım bide üstüne gittim deri ceket aldım dünyanın parasını verip mafoldumben
sende bir değişiklik yapmışsınben de ekonomik durumuma büyük bi darbe indirdim siyah saçımdan kurtulmak için bi sürü para verdim kuaföre delikafadulden
biriktirmek bi yana ay sonunu zor getiricem bence
ama olsun zaten ay sonundan sonra biriktirmeye başlayacaktım ben de :1rolleyes:
oh ne güzel bi tasarruf yöntemiCanım 10 tl arttırdım galiba,eşimle birlikte gittiğimde öyle herşeye döönüp dönüp bakamıyorum o çok çabuk sıkılıyor,bende fazla gezemiyorum artık ve param yanımda kalıyorzemuszemus
Herkese iyi uykular,hayırlı ,bol bereketli pazarlar........
sağol s beden adayım benimgünaydınnnnnnnn
hayırlı güzel mutlu pazarlar hepinize,
dün yazamadım dün 5lira koydum kenara..bugün daha şimdilik bişey yok..onuda ilerleyen saatlerde yazarım..
Allah bağışlasın bende de 2 oğlan varmerhabalar herkese
ben de geldim, ben elişlerinden kazandığım 50 tl ile açılışı yapıyorum, bende pek bozukluk olmuyor okula giden 2 tane oğlum var onlara veriyorum, suya, ekmeğede bütün paraları bozdurmak istemiyorum çünkü bütün bütün koyuyorum kenara,