• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

dilek10020.jpg
günaydın kısçeler..

bu ilknur varya çok tatlı süper insan..onu tanıdığıma çok memnunum ..

bugün eşim 20lira bıraktı.ama daha dışarı çıkmadım..çıkmazsam 20lirayı atarım heralde kumbraya..ilerlyen saatlerde ne yaptığımı yazarım ..

hepinize güzel birgün diliyorumm..

dilek10027.jpg

Son düzenleme:
merhaba kızlar delikafadulden
ben bugün çok kötü birşey yaptım ne olabilir tabiki alışverişşşşşşşşşşşşşÇok üzgünüm çoook
gitti paracıklarım halbuki okadarda biriktirmiştim dayanamıyorum makyaj malzemesi görünce sanki kullanıyorumda uff akıl verin bana nasıl kendimi engelleyebilirim :sinifsinif:

merhabalar herkese,
Dün elimde olan bebek battaniyesini sattım 80 tl kumbaraya zemuszemuszemuszemuszemuszemus
sincera eğer kendine bir hedef koyarsan biriktirmen daha kolay olur, en azından ben öyle yapıyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

neyse :hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
işimize bakalım kızlar bizsırnaşık şey

evet ilknurum biz işimie bakalım gülüm, yarın ay başı nasıl olsa 5tl attım kumbişime...herkese hayırlı para biriktirmeler ve biriktirdiklerini sağlıkla, huzurla , mutlulukla harcamalar:))

kızlar canım çok sıkkın cüzdanımdaki son 50 ytl yi eşime verdim cumartesi... o yüzden hiçbirşey atamadım kumbaraya ayrıca ben mi yalnış düşünüyorum eşimin maaşına hiç dokunmuyorum, maaşımın bin tlsini eşime veriyorum ,bana 500 kalıyor ekderslerle en fazla...ama her ne hikmetse faturaları ben yatırıyorum, mutfak masrafını görüyorum...bunun üstüne eşime de son 50 tlmi verip ben parasız işe gidiyorum..
ne anladım ben bu işten
kusura bakmayın kızlar içimi döktüm...

para işlerini siz idare edin;eşinizde öğretmen mi?
benim eşimde öğretmen ay bası ve ek derslerde maaş ortaya konur;bankalar;kira vs..listelenir ödenir;bir miktar bana verir;cüzdanımda dursun diye(kalırsa tabi)bir miktarr kendine alır(ekmek sigara için)böyle hesap biter..

benim eşimde öğretmen ay bası ve ek derslerde maaş ortaya konur;bankalar;kira vs..listelenir ödenir;bir miktar bana verir;cüzdanımda dursun diye(kalırsa tabi)bir miktarr kendine alır(ekmek sigara için)böyle hesap biter..

sağol canım ilgilendiğin içina.s.
yok canım ya,üstüne üstük bankacı benim eşim...
size de tuhaf gelmedi mi bu durum...

bi de çift almıştı bu ay maaşını,var bi terslik ama neyse

Back