- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
çok tebrik ederim şekercimkızlar bozuklukları eylül ortasından ber atıyorum işte dün sadece cüzdanımdan 35 lira gibi büyük bir para attım..kociş para verince bendekiler kumbarayaa...
veee dayanamdım saydım hiç beklemiyordum ama tam tamına kuruş eklentiyi saymadan 120 lira birikmiş...süper ya çok mutlu oldum...bana bir şevk geldi sormayın...
ben niçin biriktirdiğimi söyleyeyim...ev istiyoruz o ayrı zaten ama ben bu kumbaraya attıklarımı cumhuriyet yapıp kızımın geleceği için koruyacağım:)
süper canım ne güzel tatil masrafı yapmıyosun bi dahavala ben her sene bu aylarda para biriktirmeye başlıyorum biriktirdigim 2 milyar kadar oluyor tatile gidiyoruz kalanıda altın alıyorum tabi elime ne geçerse kumbaraya atıyorum.sositososito
hiçbir zaman az da olsa attıklarımızı küçümsemeyelim değilmikumbaralarınıza bereket benimminikelam ve honda071 imrendim size gıpda ettim benim okadar biriktirecek umudum yok inşallah bir iki aylık sıkıntıdan sonra birazcık olsun bir kenara koyabilirim şimdilik damlatıyoruz :) göl olmasada
sağol tatlım hepimize inşallahalkisalkisalkis
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın hayırlı sabahlar bol birikimler çıtırlar
canım sağollopuyorumnanaktangünaydınlar kızlar opuyorumnanaktan
yılmak yok gizemimBiriktiremiyorum artık yaaaa
Ağlıycammm offfffff kumbiriğim bomboş neredeyse arada 1-2 atıyorum
bende dün atamadım kuzum dışardaydık kuzulara kıyamıyo insan bende ceplerimdekileri harcadım dün heppdelikafaduldenTÜNAYDINLAR
dün atmadım aslında bozuk paralarımda vardı ama harcadım kuzularıma
bügün ceplerden çıkan 3,5tl vardı onu attım
dün hepimizin off günüymüş şekercimben de pazar para atmamıştım bu gün 3tl ben de attım
benimde kenarda bi 50 lik olur cüzdanımda kötü gün parasııaslında ev harcamaları için cüzdanımda tüm bir yüzlük var ay maaşa kadar idareli davranırsam kalanın üstüne konucam market alışverişimi yapmıştım, pazarıda yapmıştım inşallah çok kalır:)))
olsun sılam hiç yoktan iyidir canın sağolsun kuzummmerhaba kızlar..
bende dün atamadım kumbarama para..bugünde ço az attım..2lira
ne yapalım dimi allah berket versin ..
hepinize güzel birgün diliyorum..
iyi olur tabi canımtünaydın kızlarrr zemuszemus
para biriktirmeler nasıl gidiyor? ben bugün bankayla konuşmaya gidiyorum birikimleirmi bankaya yatırıcam ve her ay gram olarak altın almalarını istiycem
sizce nasıl olur kızlar
esim tr-deydi gecen hafta.
ben de dr.a gitmisdim,ultrasonda bebise bakti,esimi aradim ve bebisin resmi var bende gelince gostericem,ama bedavaya gostermem dedim :)))
30 lirayi aldik,attik kumbaramiza.
biliyorsunuz ben 3 aydir basladim.
bende cok sukur bayagi birikti.
hic dokunmadim.
her defasinda acip sayinca da daha azimleniyor insan...
Allah herkese yasatsin o duyguyu :))))
evet kuzum çok hoş sağolasınkizlar kasa seklinde kumbara yapmislar ilginc deilmi
cnm sağol amin hepimize inşallahilknurcu hoşbulduk canım herkesein kumbarasına bereket gelsin:lepi:
günaydın canımgünaydın kızlar hayırlı biriktirmeler kaydirigubbakcemile5
günaydın şahikam bol birikimleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
meraba kızlar bende katılabilirmiyim aranıza sanırım diger topiktekiler buraya geciyr bende önceden orda biriktiriyordum ama 1 haftadır ugrayamadım anca dün bi baktım pek ses soluk yok orda bende buraya geciyim dedim ve bu sabah 8,5 attım
sincera bankada altın hesapdan falan bahsetmiş bilgisi olan varmı ben daha karar veremedim nasıl degerlendircegime altınmı alsam hesapmı actırsam kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?