- Konu Sahibi KralicheKaterina
- #2.341
ay canım ya çok üzüldüm sağlık olsun
başka diyecek bişey yok
yenisine sağlık
başka diyecek bişey yok
yenisine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayda 50 -100 ne kalırsa kenara koymak istiyorum ama ne şekilde biriktireceğimi bilemiyorum
Selam sahrud72. Bende para biriktirmek için çırpınanalardanım. Kısaca hikayemi anlayayım. Evleneli 2,5 sene oldu. Kirada oturduk ilk başlarda. Ev açısından şansımız olmadı o evden çıktık başka eve ordanda ev asahibi çıkardı. Bizde dedik böyle olmayacak bari kayınvalidemlere geçelim en azından birikim yaparız kendi evimizi alırız. Şimdi çırpınıyorum diyorum birikim yapmak için çünkü eşim araba aldı. 12 milyara ve 6 milyarını kredi çekti ayda 600 ödüyo. ve ev için birikim yapamıyorum( ya çok üzülüyorum depresyona girmek üzereyim. Bebeğim var 5 aylık. bende çalışıyorum eşimde. kendi evime çıkmak istiyorum. Düzenim alt üst oldu eşyalarım orda burda. Kıyafetlerim hurçlar içinde oraya geçerken eşim 2 sene içinde ev alırız diyodu ama alınmayacak diye çok korkuyorum bu şekilde orda senelerce oturamam....
merabalar tutumlu bayanlar
benimde kumbaram var bi kagıt para bi bozukluk için
bozuklukları arada bütünletiyorum direk kagıt para kumbarama atıyrm
arada 20 tl falanda öyle atıyrm içine kagıtların
artık degerlendiriyim istiyorum ama bankayamı yatırsam yoksa altınmı alsam kararsızım
yaklasık 900 1000 arası bişiiler falan var
siz nasıl degerlendiriyosunuz bütünletince
banada bi fikir verinopuyorumnanaktan
Maşallah sende pek tutumlusun :lepi:
Topic sahibi ben ve bazı arkadaşlar B Tipi Likit fon taraftarıyız
Hem istediğin zaman üzerine ekleyebiliyorsun
Hem çok acil ihtiyaç olduğunda zarara uğramadan çekebiliyorsun
Bide hazine bonosu var
Aylık vadeli hesapları şahsen pek tavsiye etmem
Çünkü belirli günlerde işlem yapabiliyorsun
Altında karlı bi yatırım ama bu devirde saklaması pek güvenli değil
Hırsız denilen musibet çelik kasa bile açabiliyor
Bankalar her zaman güvenlidir
Benden bu kadar araştır düşün taşın karar senin
Ayrıca bereketli birikimler dilerim
öyleyimdir cocuklukdan kalma alıskanlık seninki gibi kaydirigubbakcemile2
B tipi likit fon hakkında bilgi verebilirimisin
bu konularda hiç bilgim yokta bilmiyorumkismile
yaa burası cook sıcak cok guzel sohbet ve super bı ortam var insanın para bırıktırecegı olmasa bıle bırıktırır valla :) ben de geldım aranıza ben ılerıye donuk para bırıktırmek istıorum ve pazartesı gunude işe baslıorum ama benımde bozuk para kumbaram var ondada bırktırıorum :)