• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

kandil.jpg

burası tam benlikmiş daha önce görmüştüm ama okumaktan yazamadım ben kendimi bildim bilesi hep para biriktiririmbayanssulusmile şuan evliyim eşim her hafta 50 tl verir pazar parası ben ona hiç dokunmam cüzdanımdaki bozukları harcarım 50 tl yide cüzdanımın kullanılmayan gözüne atarım bazen eğer fazla 5 yada 10 lira varsa onuda hemen arka göze atarım ortalama 500 tl falan birikiyo her ay hemen bankaya atıyorum onuda param birikmiş oluyo:kahve:

bugün bulunduğum yerde pazar var pazara gittim eşim 60 tl vermişti cüzdanımdada vardı biraz para 2 kiişi olduğumuz ve çalıştığımız için 20 tl ile pazarı yaptım 60 tl bana kaldı Allah bereket versin hepizinkinede benimkinede inşallah

Bilen arkadaşlar bilir
Hafta sonu eşimin doktor kontrolleri için yoktuk
Ama ben o yoklukta bile 30 tane 1 lira biriktirdim
İlknurum müjde canım bu sefer hafta başlamadan 50 lira birikti :lepi:

Dün artıran olmamış galiba
Sağlık olsun bugün artırırsınız
Bende dün akşam 4 lira artırdım
Ama markette bütçemize koca bi delik açtım
Visalar sağolsun

kuzum yaa beni affet:utangac:
ben memlekette parayı harcadım sonrada unttum:((
kumbara lazım oldu buğün ohaoldumsmile
hem bozukluklar ortada harcandı, hemide kumbaram tıkırtıkır
buğün 10 TL atarak açtım
bereketi ALLAH tan

kuzum yaa beni affet:utangac:
ben memlekette parayı harcadım sonrada unttum:((
kumbara lazım oldu buğün ohaoldumsmile
hem bozukluklar ortada harcandı, hemide kumbaram tıkırtıkır
buğün 10 TL atarak açtım
bereketi ALLAH tan

Üzme tatlı canını para dediğin harcamak içindir kaydirigubbakcemile2

Kaç aydır ne güzel kızımın kumbarasına para atıyordum. Birikince altın alıyordum. 85 TL birikmişti açtım saydım götürdüm marketimize bütünleştirdim. Cebime koydum parayı. Hiç bakmamıştım. Bu akşam iş dönüşü alacaktım altını. Yatmadan evvel çantaları değiştirayim dedim cüzdana paramı yerleştirecekken bir baktım para yok. ıçiçe konmuştu öylece cebime koymuştum. Eve gelene kadar düşürmüşüm öylece sanırım :( öyle üzüldüm ki anlatamam... arasam nerde arayacağım gitti 85 tl. Çok üzüldüm ama yapacak birşey yok işte :(

Back