Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

bende kendime boş krem kutusu şu büyüklerden yıkadım kumbara yaptım içine biriktiriyorum sanırım 160 tl felan oldu yaza kadar ne kadar birikirse artıkın önce saçlarıma güzell bi röfle yapıcam sonra yaza düğünler var malum şık olmak lazım kendime güzel ciciler alıcam ohh sefam olsun

Süper gidiyorsun
Sen bu hızla her düğüne ayrı kıyafet alırsın bayanssulusmile

Ne kadar güzel para biriktirebiliyorsunuz hayranım valla azminize yıllardan beri çalışıyorum kenarda kendime ait hiç param yok para biriktirme işi tutumlu olmaktan geçiyor herhalde

Ne kadar güzel para biriktirebiliyorsunuz hayranım valla azminize yıllardan beri çalışıyorum kenarda kendime ait hiç param yok para biriktirme işi tutumlu olmaktan geçiyor herhalde

Çokta tutumlu olmak gerekmiyor
Al bi kavanoz gel aramıza
Günde 3-5 kuruş ne geçerse eline atarsın
Sonra bi bakmışsın sende para biriktiriyorsun bayanssulusmile

oo maşallah herkes para biriktiriyor ne güzel:) şu ana kadar hiç para biriktirememiştim. hep gitti borç dert düğün vs..
ama geçen ay 6 aylık bebişim için gidip bir bireysel emeklilik yaptırdım. her ay 100 dolar ödeyeceğim. on yıllığına.. kredi kartımdan da ödenmesi talimatını verdim. kredi kartım da maaş hesabımdan otomatik ödeniyor :) yaptığım tek birikim bu. o da kendi adıma ama oğluşum için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…