nasıl ikna ederim?

sağolun.
pekçok kez diyet verildi ama hiçbirini yapmadı. tek yaptığı arada sırada yürümek. o kadar ter kaybına rağmen su içmiyor.

amin.
en yakın komşusu ve babası yaşanmış örnek ama başına gelmez sanıyor herhalde.

en sevdiği şeyler yemesin dediklerin.
bir kg süte yarım kg şeker koyup sütlaç yapıyor. düşünün.
ben 1 kg süte yarım su bardağı şeker koyuyorum. tadı yok diye yemiyor.

Benimki de bir hoşaf yapar, hani serinlemek için içersin ya, arkadan hemen susatıyor. Reçel mi hoşaf mı belli değil.

böbreğimi vermem dedim diye alınması garip.

bu hafta yediklerine dikkat etmediği için üst üste acile gitti. sabaha kadar tansiyonunu zar zor düşürdüler ama ne yedim ki diyor.
sen canımı sıkıyorsun ondan diyor.

evet bir de çift taraflı bel fıtığı var.
her gün neredeyse koltuk kanepe yeri değişiyor.

Benimki de bir hoşaf yapar, hani serinlemek için içersin ya, arkadan hemen susatıyor. Reçel mi hoşaf mı belli değil.
aynen ya.
o kadar şekerli oluyor ki sanki baklava yiyorum.

yok vala diil şekerim.. hatta en azından neye alındığını bildiğine şükret. ben boyle durumlarda bide denklem falan çözerim, niye kızdı ki bu şimdi diye..
Allah yardımcın olsun canım

Çok geçmiş olsun.. anneniz gibi bende su içmeyen birisiyim.. bazen günler geçiyor bi bakmışım hiç su içmemişim..
ancak bugün zayıflamak için denediğim yöntem bana su içmeyi zevkli hale getirdi. Madem zayıflaması da gerekiyor sizde denetin derim. Bir sürahi suya 1 adet limon doğrayıp o suyu gün boyunca içiyorum. şekersiz Limonata gibi bir tadı oluyor , deneyin derim.

Kendı saglıgına bakmamak dıkkat etmemek ıcın evladının organını ısteyen anneyı asla ıkna edemezsınız
Bence ustune dusmeyın
Sızın alınıp kırılmanız gerekken kendını naza cekmesıde ayrıca bı konu
Allah sabır versın sıze
Gecmıs olsun bu arada

teşekkürler..
sağolun.

Annben dini mevzulari seviyir mu ?

Bazi yaslilarimiz su gunah bu gunah diyince elini ayagina o islerden ceker onun gibi ,musriflik gunahmis vs gibi ,
Sizde onunla ustune gidin ,
Fazla yemek kilo almak ,beden sagligina dikkat etmek gunah de vs ,
Yok bununla olmuyorsa psikologa gotur ,pat diye bobrek verirsin bana demesi cok normal degil,
Benim anneminde bobrek yetmezligi var ben veririm dedim ,ilerde sorun olursa kabuk etmedi

Annenin ruh haline bir örnek daha...
Bu da senin sınavın zahir benim annem de şeker hastası ben ona gözünün önüne bak diyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…