Nasıl ifade edebilirim

Serifenr

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
28
3
6
25
İyi geceler dostlar bugun benim doğum günüm yeni girmiş oluuyoruz yani eşimin telefonundan ne hediye aldığını öğrendim ve hayal kırıklığına uğradım hediyelere çok önem veren birisi değilim olmasa da olur benim için güzel bir muhabbetle güzel bir tebessüm bile yeterli bir dal çiçek bile çok mutlu eder ben eşime öncesinden özel günlerde beraber biraz dolanıp gelsek bile çok mutlu olurum demiştim yani dışarı çıkarmasını bekledim şahsen ama aldığı hediye bi dönme dolap gibi birşey ve üstünde saçma sapan resimler var yüzümün çirkin çıktığı tüm resimleri koymuş küçük kızımızın okey oynarken ki resmi koymuş ve kendi kardeşinin resmini koymuş ne alaka ya okadar üzüldüm ki keşke hiç almasaydı bana Özel bişey olmasını çok isterdim

Söylediğiniz hediyeyi anladım biliyorum nasıl bir hediye olduğunu. Lakin erkekler böyledir hediyeden pek anlamaz ama ben sizin yerinizde olsam çabayı severdim

Kız konunu okuyunca çok güldüm ya kusura bakma kardeşinin fotoğrafı ne alaka?

Söylediğiniz hediyeyi anladım biliyorum nasıl bir hediye olduğunu. Lakin erkekler böyledir hediyeden pek anlamaz ama ben sizin yerinizde olsam çabayı severdim
Evet çabasını çok sevdim 5 yıllık evliyiz bu aldığı ikinci hediye seçtiği ürünü beğendim ama keşke daha güzel fotolar olsaydı kızımızın çok güzel bizim çok güzel resimlerimiz var okey oynarken resim epey tuhaf geldi ve kendi kardeşinin resmini koyması:/

Resimlerden anlayan biri değil pek galiba ama kardeşinin resmî yanlışlıkla olabilir

Estağfurullah bende gülsemmi üzülsemmi bilemedim kırk yılda bi hediye alan birisi hediye beklemedim tabiki de olan bu olunca geldiğinde ne desem acaba
Sakın bi şey deme bak ondan sonra hediye almamak için bahanesi olur. Ama Allah adı verdim neden kardeşinin fotoğrafını koymuş sorar mısın? Gerçekten çok merak ettim

Kardeşinin fotoğrafına kadar okeydim o ne alaka sizlerde var miydiniz yanında yoksa tek o mu var

Eşimde bana almıstı onu Şaka olsun diye fiiiii tarihinde ikimize yaptıgım karikaturde vardi o kucuk cercevelerin icinde...Ve bu bir itiraftir..Rengi coook kotuydu yaaa o dönen seyin

Ama ben "vaaaaaay dedim...Sen nasıl böyle birseyi dusunebildin...Çok guzel dedim" O da bayilmis buna...Neyse sarıldım falan..Tabi ki de kırmadım...Benim icin sonucta ugrasmıs Tahtadandı benim ki en son dağıldı yap bunu dedim yapamadi eskimis cöp olmus dedi...

Dunyalık gecici bir mal yuzunden onun kalbini, onun ruhunu,onun bana verdigi ve verecegı degerleri yıkmadigim icin mutluyum ama...

Bence sizde sevinin ve boynuna sarılın..Bir dahaki hediyenizide birgun begendiginiz seyi soylersiniz o da onu alır...

Kardeşinin fotoğrafına kadar okeydim o ne alaka sizlerde var miydiniz yanında yoksa tek o mu var
Yok hayır tek o kardeşi vefat etti anlıyorum onun adına üzülüyorum bende özlüyorum çok değer veriyorum onun bu duygusuna ama onu mesela ayrı bir portre yapup assa bişey demezdim ama doğum günüm için bir hediyede öbür fotolarka beraber olması üzdü sadece yada daha güzel bir şekilde de koyabilirdi

Sakın bi şey deme bak ondan sonra hediye almamak için bahanesi olur. Ama Allah adı verdim neden kardeşinin fotoğrafını koymuş sorar mısın? Gerçekten çok merak ettim
Yani zaten almayan birisi artık bişey dememeyi düşünüyorum ilerde derim belki kendime özel olan şeyler daha çok hoşuma gider diye

Ne güzel gülerek okuyodum konuyu bütün neşem kaçtı şu anda

Ya çok sevindim sizin adınıza kırmadığınoz çok iyi olmuş yani renk olsa tek gerçekten bende kırmam yada öylesine bir hediye olsa ailemiz diye kast ederek alsa çok mutlu olurdum ama böyle olunca biraz üzüldüm birşey demem artık sevindiğimi göstermeue çalışırım kırmak istemem

Aaa yani tabi size özelde olabilirdi ama masanızın üstünde tüm sevdiklerini bir arada görmek istediği için de böyle düşünmüş olabilir bence bir tepki göstermeyin

Aaa yani tabi size özelde olabilirdi ama masanızın üstünde tüm sevdiklerini bir arada görmek istediği için de böyle düşünmüş olabilir bence bir tepki göstermeyin
Evet olabilir o şekilde düşünmemiştim ben bir an gmailde çiçek sepetini görünce fazla heyecanlandım o şekilde düşünmek aklıma gelmedi daha iyi bir şekilde karşılıycam ilerde ben kendime özel birşey yaptırırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…