• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl hamile kaldım süreç nasıldı

Kızlar merhaba. Benim adet dönemim 21 gün sürüyor yumurta takibi çok fazla yapamıyorum ama temiz gezdiğim süre boyunca gün aşırı bebek için uğraşıyoruz. Bende ilişkiden sonra en az bir saat kalkmamaya çalışıyorum hatta belime yastık koyup öyle yatıyorum ama 2 aydır başarılı olamadık. Bu ay kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim hatta birazda dolgunluk hiç geçmedi. Adetime 2 gün var test yapmaya korkuyorum. Sizce test yapsam sonucu ne kadar sağlıklı olur??
Ben adete 7 gün kala kanda öğrendim hiç durma kan testi yaptır rahatla

canımm bilmediğimden soruyorum. merak ettim kan testini evde kendin ne ile yapıyorsun.

bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Yok yok hep hastanede yapıldı testler yanlış mı dile getirdim acaba yhastanede yapıldı yanlış anlaşılma olmuş

Kızlar merhaba. Benim adet dönemim 21 gün sürüyor yumurta takibi çok fazla yapamıyorum ama temiz gezdiğim süre boyunca gün aşırı bebek için uğraşıyoruz. Bende ilişkiden sonra en az bir saat kalkmamaya çalışıyorum hatta belime yastık koyup öyle yatıyorum ama 2 aydır başarılı olamadık. Bu ay kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim hatta birazda dolgunluk hiç geçmedi. Adetime 2 gün var test yapmaya korkuyorum. Sizce test yapsam sonucu ne kadar sağlıklı olur??
Belirtilerimiz tıpa tıp aynıydı bu arada

Peki ne kadar süredir deniyordunuz? Bende bu yolu izliyorum. İlişkiden sonra 2 saate yakın yataktan kalkmıyorum. Tıpkı senin gibi 5 dk kadar ayrılmıyoruz. Ben bunu sn bir aydır deniyordum ama 3 gün önce yine adet gördüm. Yaklaşık 4 aydır deniyoruz.[/QUOT
Cnm bnde senin gibi yapiodum 6 aydir deniyoruz. Bizde 5 dk oylece beklerdik. 2 saat yataktan cikmazdim. Ama aonra banyo falan yapardim. Meger o da dogru degilmis. Sicak su da akiyomus tutacagi varsa bile. Bu ay bende iliskiden aonra sabaha kadar uyudum kalkmadim hic. Bakalim...

Merhaba kızlar size belki yardımcı olur diye bunları yazma ihtiyacı hissettim.
Ilk denememizde hamile kaldım. Şu an 5 haftalık hamileyim. Keseyi bugün gördük.
Ilk olarak şöyle bir yol izledim. Yumurtlama tespit edici test sipariş ettim internetten. Yumurtlama tarihimde ilişki yaşadık ve 5 dk falan hiç bozmadan bekledik orgazmdan sonra. Yani hemen ayrılmadık. Ve sabaha kadar hiç kalkmadan uyudum ben öyle.
Bir hafta sonra müthiş kasık ağrılarından şüphelendim ve kan testi yaptım. 8,82 çıktı ilk değer. Iki gün sonra 6.73 e düştü. Kimyasal sanıp çok üzüldüm. Endişelendim bir sorunum olmasından. Iki gün sonra bir sorunum olur diye korkudan doktora gittim ama hamile olmadığıma hatta kimyasal olduğuna eminim. Testde değerim 33,41 çıktı. Şok oldum. O iki puanlık düşüş normalmiş. Doktor öyle dedi. Iki gün sonra 102 olmuştu sanırım. Ve üç gün sonrada 492. Son testden 5 gün sonrada yani bugün keseyi gördük. Allah isteyen herkese versin. Kimseyi evlat diye inletmesin. Biraz yardımcı olduysam ne mutlu bana
Tebrik ederim tatlim

Back