Nasıl hamile kaldım süreç nasıldı

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
Merhaba kızlar size belki yardımcı olur diye bunları yazma ihtiyacı hissettim.
Ilk denememizde hamile kaldım. Şu an 5 haftalık hamileyim. Keseyi bugün gördük.
Ilk olarak şöyle bir yol izledim. Yumurtlama tespit edici test sipariş ettim internetten. Yumurtlama tarihimde ilişki yaşadık ve 5 dk falan hiç bozmadan bekledik orgazmdan sonra. Yani hemen ayrılmadık. Ve sabaha kadar hiç kalkmadan uyudum ben öyle.
Bir hafta sonra müthiş kasık ağrılarından şüphelendim ve kan testi yaptım. 8,82 çıktı ilk değer. Iki gün sonra 6.73 e düştü. Kimyasal sanıp çok üzüldüm. Endişelendim bir sorunum olmasından. Iki gün sonra bir sorunum olur diye korkudan doktora gittim ama hamile olmadığıma hatta kimyasal olduğuna eminim. Testde değerim 33,41 çıktı. Şok oldum. O iki puanlık düşüş normalmiş. Doktor öyle dedi. Iki gün sonra 102 olmuştu sanırım. Ve üç gün sonrada 492. Son testden 5 gün sonrada yani bugün keseyi gördük. Allah isteyen herkese versin. Kimseyi evlat diye inletmesin. Biraz yardımcı olduysam ne mutlu bana

Peki ne kadar süredir deniyordunuz? Bende bu yolu izliyorum. İlişkiden sonra 2 saate yakın yataktan kalkmıyorum. Tıpkı senin gibi 5 dk kadar ayrılmıyoruz. Ben bunu sn bir aydır deniyordum ama 3 gün önce yine adet gördüm. Yaklaşık 4 aydır deniyoruz.

Canım bu ilk deneyişimizdi. Korunuyorduk biz. Peki ovulasyon takibi yapıyormusun testle

hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza buarada son değeriniz kaçtı

Rabbim tamamina erdirsin insallah bi sorum olacak Yumurtlama tespit edici test dediginiz ovulasyon testimi yoksa ayri biseymi bizde uc aydir deniyoruz

Hayırlı olsun canım bebişin. Aramıza hoş geldin. Sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı doğum diliyorum.... :)

Canım bu ilk deneyişimizdi. Korunuyorduk biz. Peki ovulasyon takibi yapıyormusun testle
Yumurta takibi yapıyorum ama test ile değil. Zamanını hesaplıyorum. O dönemde çok akıntım oluyor anlıyorum. O şekilde yani. Testide denerim artık.

Yumurta takibi yapıyorum ama test ile değil. Zamanını hesaplıyorum. O dönemde çok akıntım oluyor anlıyorum. O şekilde yani. Testide denerim artık.

ben akıntı takibi yapamıyorum siz nasıl takip edebiliyorsunuz? tahminimce benim 21-22si gibi adet olmam gerekiyor ama akıntm bi geçen hafta oldu bide dün başlayan sadece gnde 1 ya da 2 kez gelen çok afedersiniz sarımsı kokusuz bi akıntım daha oldu bugün sabahda oldu hani ilişki sonrası gelen gibi bişi de değil

Bu iki adet zamanının ortası oluyor. Örneğin ben 28günde bir adet görüyorum adet başlangıcından itibaren 14gün sayıyorum o dönemde akıntım tavan yapıyor. Yani 21inde adet göreceksen yumurtlama zamanın ocak 3-4 olur o dönemde kendine dikkat edince akıntın çok olduğunu farkedersin

Kızlar merhaba. Benim adet dönemim 21 gün sürüyor yumurta takibi çok fazla yapamıyorum ama temiz gezdiğim süre boyunca gün aşırı bebek için uğraşıyoruz. Bende ilişkiden sonra en az bir saat kalkmamaya çalışıyorum hatta belime yastık koyup öyle yatıyorum ama 2 aydır başarılı olamadık. Bu ay kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim hatta birazda dolgunluk hiç geçmedi. Adetime 2 gün var test yapmaya korkuyorum. Sizce test yapsam sonucu ne kadar sağlıklı olur??

canım hayırlısı olsun inşeallah bu testler kişiden kişiye değişiyor kiminni önceden çıkıyor kiminin adet geçtikten bir süre sona çıkıyor istersen bekle 2 güncük kalmış en garantide kan testi yap kurtul :) inşeallah hamişsindir

canımm bilmediğimden soruyorum. merak ettim kan testini evde kendin ne ile yapıyorsun.

bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah

beklemek o kadar zor ki eşimde şimdiden başladı sen iki canlısın dikkat et demeye inşallah Allahım herkesin gönlündekini hayırlısıyla verir.

zaten bi de böyle denicem olmazsa artık direk ovulasyon testi alcam en garantisi o! doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra toparlanması vücudun zor oluyor ama 3 ay oldu artık toparlamıştır diye umuyorum. hakkımzda hayırlısı =)

İnşallah dediğin gibidir. Ben hiç kullanmadım doğum kontrol hapı. Zaten vajinusmus idim. Ekim ayında düzeldi. 3 aydır normal ilişki yaşıyoruz. Bakalım ne olacak henüz olmadı. Hayırlısı olsun dediğin gibi.

hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza buarada son değeriniz kaçtı
Son değerimi bilmiyorum keseyi görünce bakmadık ama en son bakıldığında yani keseden beş gün önce baktığımızda 492 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…