cnm. hayırlı olsun öncelikle çok güzel anlatmışsın.benim sana bir sorum olacaktı.bende hamile kalmak istediğim ay enfeksiyonla karşılaştım.tam geçti derken tekrar ediyor.bu hafta inş iyi bir dr buldum dr değiştircem.sendeki enfeksiyon tüplere bir zarar vermişmi.bunun için hsg çekildinmi yoksa dr gerek görmedimi.enfeksiyonlar tüplerde tıkanıklık yapıyormuş benimkide uzun sürdü diye endişeleniyorum.
merhaba
öncelikle hayırlı olsun bebişini inşallah sağlıkla kucağına alırsın bize de dua et olur mu canım? :)
benim de bir sorum olacak hem sana hem genele: ilişkiden sonra beline veya kalca altına yastık koyup bekledin mi? tuvalete falan ne kadar sonra gittin yada ayağa kalktın? biz yastık koyarak denedik ama yine de sanki çogu dısarı sızdı kayganlıktan dolayı.
Merhaba, buraya uzun süredir mesaj yazamıyordum. hamileliğimin ilk 4 ayı çok zor geçti inanılmaz mide bulnatıları ile boğuştum yeni yeni düzeliyorum.
bu hafta bir kızım olacağını öğrendim isteyen herkesin sağlıkla en kısa sürede bebeklerine kavuşmalarını diliyorum.
sizinle ilgili diyeceklerime gelince, öncelikle enfeksiyon gerçekten ciddi bir sorun ve çoğu zaman çok dirençli olabiliyor uygun ilaç ve tedaviyi bulmak zaman alıyor ben de kaç ay antibiyotik kullandım her ay geçer gibi oldu ama sonra artarak tekrar başladı sonunda enfeksiyon rahim ağzında yara denen erozyona sebep oldu. bunu da kriyoterapi denen yöntemle dondurarak tedavi ettiler ancak ondan sonra iyileşebildim. ama enfeksiyon hemen tüpleri tıkayacak diye birşey yok o noktaya gelmesi için çok uzun yıllarca enfeksiyonlu yaşamak tedavi ettirmemek gerekiyor. bana dondurma işlemini yaptıktan sonra kontrol zamanında herşeyin düzeldiğini söyledi doktorum. tüp filmine falan gerek görmedi. en güzeli doktor yönlendirmesiyle enfeksiyonu tedavi ettirmek. tüplerin falan hemen tıkanacağını ve tüp filmine gerek kalacağını hiç sanmıyorum. hatta umarım şimdiye iyileşmiş ve bebeğini bekliyorsundur. sevgiler... şunu tüm kadınların bilmesi gerektiğini düşünüyorum. ay içerisinde yumurtlama zamanına yakın dönemlerde gelen şeffaf yumurta akı kıvamındaki akıntı dışında bir akıntınız varsa mutlaka doktora gidip tedavi ettirin asla normal olduğunu düşünmeyin.
seni cok iyi anlıyorum bende 2 yıldır ugrasıyorum alllahtan ne bende ne esimde sorun yok 5 ay once hamile kaldım ama dusukle sonuclandı hamile haberi duydukca uzülüyorum gecenlerde gorumcemin haberini aldım 5. ye hamile ve uzuluyor ama ben dahada cookk:merhaba arkadaşlar, güzel hikayeler okumak gerçekten çok güzel. bende 3 senedir bebek istiyorum ama hala kalmadım. eşimin spermleri yavaş keçiboynuzu kürü yaptık 3 aydır, şimdi ara verdik.
bakalım hayırlısı. üroloğa gitmiyor eşim. aslında doktorum spermogram sonucuna göre oraya gönderdi ama benim kocam gitmiyor.
bir de benim adet kanamam 10 gün sürüyor ve bizde genelde 11. gün birlikte olmaya başlıyoruz. 9uncu ve 10uncu gün ara ara kahverengi akıntı yada kahverengi ip gibi parça geliyor. dolayısıyla bizde tam temizlenmedim diye ilişkiye girmiyoruz.
dinen de 10 gün beyaz akıntı gelene kadar temizlenmemiş olunuyor diye okudum. acaba 10 günden erken yumurtlama olabilir mi diye düşünüyorum.
rahat olmak gerekir aslında ama eşim doktora gitmediği için de hep kafamda sıkıntılar var. bir de benden küçük eltim korunmayı bıraktıkları gibi hemen hamile kaldı ve doğum bile yaptı. bu da tabi beni üzdü.
kafamdan hamileliği atayım diyorum ama olmuyor.
hayırlısı olsun inşallah. allah bebek isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?