NASIL HAMİLE KALDIM,AZOSPERMİ,OLİGOSPERMİ,BELİRTİLER,SORULARINIZ

Çok şükür Cuma günü keseyi gördük önümüzdeki Cuma da inşallah kalp atışını duymaya çağırdı :) Darısı başınıza inşalllahhh❤
Çok şükür. Ben gibi seni merakla takip edenler var lütfen bizi süreçten mahrum bırakma Şimdi sıra gümbür gümbür bi kalp duymaya geldi Allah sağlıklı sıhhatli bir yavru olmasını nasip etsin inşallah

Merak etme canım bundan sonra bu konunun altında her doktora gittiğimde yazarım inşallah :) darısı bütün isteyenlere her gün eşimle dua ediyoruz olmayanlara da ver diye. Çocuk sahibi olmak isteyip de hamile kalan birini duyunca dünyalar benim oluyor hele ki bu tüp bebek bölümünde. Allahım sana da nasip etsin inşallah :) hayırlısıyla bende şu kalp atışını duyup sağlıkla kucağıma alsam başka bişey istemem :)

Amiiin Allah razı olsun canım benim kimin duası kabul olur bilinmez o yüzden bende isteyen herkese ve kendime bolca dua ediyorum hamile olanlara da sağlıkla kucaklarina alsınlar diye dua ediyorum inşallah herşey gönlümüzce olur. Ne zaman randevun? Duyacaksın inşallah endişe etme

Amin canım
Randevu Cuma günü. Ama eşim branş öğretmeni haftada iki gün gidiyor o da Perşembe Cuma. Kontroller sürekli Cuma’ya denk gelince okulda biraz sıkıntı oldu. O yüzden bizde kendi kafamıza göre Çarşamba gidicez. Gözükürse şansa. Olmazsa mecbur Cuma izin alacak eşim.

Bende dün 10 sene sonra tüp bebekle ikiz bebeği olan kuzenimin şimdi doğal yolla 2 aylık hamile olduğunu öğrendim bugün de bu konuyu okudum içime bir umut doğdu tekrar bazen bende hiç olmayacak gibi düşünüp umutsuzluğa kapılıyorum senin dediğin gibi güzel şeyler yazan birilerini arıyorum. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Aminnnn canım inşallah.
Yaşıyorsak umut var Allah’ın izniyle :) hiç canını sıkma, beklemediğin bir zamanda bi bakarsın bebeğin seninle :)

Aminnnn canım inşallah. ❤
Yaşıyorsak umut var Allah’ın izniyle :) hiç canını sıkma, beklemediğin bir zamanda bi bakarsın bebeğin seninle :)
Senin adına çok sevindim darısı başımıza kaç kese göründü peki 2 embriyo bırakılmış demiştin

canım hepsini okudum çok sevindim öncelikle bana umut olduğun için teşekkür ederim Hayırlısıyla dünyaya getir bebişini
Aynı durumu bende eşimde yaşıyorum 6 senedir bekledik varikosel ameliyatı denildi olduk
vitamin iğne ilaç herşeyi denedik maalesef hiç hamile kalmadım
Morfoloji % 1 hiç değişmedi sayı ve ileri hızda değişmedi % 90 oraninda hareketsizlik var
Ben hep olmayacak diye düşünüyorum
Ocak ayında ilk tüp bebek denememi gerçekleştireceğim
ama kafamda hep olumsuzluk var İnşallah olurda bugünleri unuturum sizin gibi umut olurum diyorum

Amin canım çok sağol darısı başına :)
Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.
Canım benim mutlaka keçiboynuzu kürünü dene, yaz internette bulursun. Bir de eşime doktor argifeltil-M diye bi ilaç verdi onunda çok etkisi oldu. Onu da bi doktora danış istersen. 300 küsürdü fiyatı tam hatırlamıyorum her yerde bulunmuyor. Bol bol havuç yedir. Bir de ağır kaldırmasın hiç. sigara ve alkol içiyorsa kesinlikle bırakmalı spermin en büyük düşmanı onlar. Allahın izniyle tüp bebekte ilk seferde sonuç alırsınız :) Allahım kucağını boş bırakmasın :)

Canım işi ağır ve sürekli ağır kaldırıyor sigara desen içiyor son zamandır bıraktırmaya çalıştım
senin dediğin gibi sıcak iyi gelmez sürekli terleyen bir yapıda

Canım işi ağır ve sürekli ağır kaldırıyor sigara desen içiyor son zamandır bıraktırmaya çalıştım
senin dediğin gibi sıcak iyi gelmez sürekli terleyen bir yapıda
Canım öyleyse akşamları işten gelince otururken altına buz torbası koy öyle otursun. Erkeklerle bebek gibi ilgilenmek lazım

Zaten hep denk gelmesini istemediğin zamana gelir önemli işler Inşallah yarın duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…