NASIL HAMİLE KALDIM,AZOSPERMİ,OLİGOSPERMİ,BELİRTİLER,SORULARINIZ

Gözünüz aydın insalah bebeğinzi sağlıkla kucağınıza almıssınızdır. Bende azopserm eşiyim. Şu izmirde olan macun hazırlayan bayanı banada söyler misiniz? Mesaj atamadım özelden. Ve eşinizin azosperm sebebi ne olabilir bunu biliyor musunuz

Herkese merhaba. Umarim her ne derdine care arayan varsa sifasini bulmustur ben de umutsuzluk gecirdigim bir donemden gectim ve herkes gibi olumlu hikaye aradim hep. Belki ben de birilerine moral olurum
2 bucuk yillik evliyim ve son 6 aydir cocuk dusunuyorduk. Duzenli jinekolojik muayenesine giden biriyim bu zamana kadar hic bir sorunum yoktu. Birkac ay denemeden sonra acaba neden olmuyor diye daha detayli bir muayeneye gittim. Doktorum esimin de sperm sonuclarini gormek istedigini soyledi. Benim testlerimde hic sorun yoktu hatta rahim harika bir yapida ama esinin sonuclari kotu bu degerlerle aşılama bile yapamayiz once tedavi sonra tup bebek dedi. Tabi dunya basimiza yikilmis gibi hissettik. Esim ozellikle duygularini cok belli eden biri degil ama cok cok uzuldugunu anlayabiliyorum, kendini sucluyor tabi. Ozellikle bebegi en cok o istiyordu.
Hemen uroloji doktoruna gitti daha detayli testler yapildi. Hem sperm sayisi az, hem ileri hareket cok az, hem de morfoloji bozuktu. 3 ay ilac tedavisi gormesi gerekiyordu. 3 ayin sonunda yeniden test yapilacak ve gerekiyorsa 3 ay daha tedavi gorecekti. Sperm vucutta 70 gunde olusuyormus, asil detavi icin 6 ay gerekliymis. Esimin morali cok bozuk ama benim hep bi umudum vardi. Tup bebek sureclerini arastiriyor doktor hastane bulmaya calisiyordum. Evet tup bebek sureci zorlu bir surec herkes ister hersey normal olsun ama bizim nasibimiz buymus demekki bu da bir cozum diye bakiyordum hic korkmuyor esime de hep bu sekilde moral vermeye calisiyordum.
Esim ilaclara basladi ben ilk ay adet oldum, ikinci ay adet doneminde inanilmaz kasik agrisi yasadim. Birden bire bicak sokuyorlarmis gibi oluyor sonra geciyordu. Bir de surekli uykum geliyor ogle aralarinda aksam yemekten sonra surekli uyuyorum. Tabi bunlar aslinda hamilelik belirtisi ama ben tup bebek olacak nasilsa diye hic hamile olabilecegimi tahmin etmedim. Adet gunum geldi cok agrim var ama hicbir belirti yok. Esimi de umutlandirmak istemiyorum ona adet oluyorum dedim. O ise gitti ben test yaptim ve cift cizgi inanilmaz mutlu oldum napicagimi bilemedim hemen doktora randevu aldim. 2 3 gun hasta olurum korkusuyla esime soyleyemedim. Sonra ona supriz yapip testi gosterdim. 10 senedir hayatimda ve hic agladigini gormedim. Test sonucunu gorunce sevincten 10dk agladi onun da ilk soyledigi sey normal yolla olacagini hic beklemiyordum oldu. Cok sukur suan 6 haftalik hamileyim bu hafta belli belirsiz bir kalp atisi duyduk.
Hersey gercekten moral ve takinti haline getirmemek gerekiyor. Allahim dileyen bekleyen herkese saglikli bir sekilde nasil etsin insallah

Merhaba hayırlı olsun rabbim sizlere bagışlasın eşiniz hangi ilaçları kullandı faydasını gördü

Merhaba hayırlı olsun rabbim sizlere bagışlasın eşiniz hangi ilaçları kullandı faydasını gördü
Merhaba, cok tesekkurler Allah isteyen herkese nasip etsin gunde 2 kez Proxeed Plus, 1 kez Imprly, 1 kez Krilom Omega 3. Doktor ayrica keciboynuzu onermisti ama duzenli kullanmadik

Mesajınızı yeni mi görüyorum eski mi bilemedim. Bana mesaj atar mısınız numarayı yazayim

Kizlar nasılsınız, nasil gidiyor. Dualarım sizlerle.

nanim selamın aleyküm çok eski bir konu ama İzmir'de macun yaptığınız bayanın numarası duruyor mu sizde

Merhaba umarım yazdığımı görürsünüz öncelikle çok mutlu oldum
İzmirde yaptırdığınız kür numarasını alabilrmiyim ve izmirde nerede yaptırdınuz ?

Sanki bizim yaşadıklarımızı anlatmışsınız tıpa tıp aynı her zaman ayakta dimdik durdum Rabbime çok güvendim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur dedim 5 sene sonra ilk tüp bebekte bir kızım oldu ve opudan 3 gün önce 0 olan sperm opu günü 21 tane çıktı asla kimse umudundan vaz geçmesin elbet bir gün o karanlık yolları Allah'ım aydınlığa kavuşturur

merhaba bende macun yaptırdığınız bayanın numarasını istiyorum özelden yazamadım. yardımcı olur musunuz?

Ya ben okudukca ağladım, sizinse bebeginiz Kucağınızda Allahtan saglik dışında baska ne istenir ki rabbjm.bana da nasip etsin bu duyguyu inşallah

Merhaba dün beta hcg 231 cıktı doktora gittim son adet 18 temmuz buna göre 5 haftalık dedi ama keseyi falan göremedi bugün beta hcg yi tekrarladı sadece 1 gün gecmesine rağmen 401 cıktı Progesteron ise 6.43 çıktı sizce nasıl acaba geç döllenme mi?

Yazılanlari okudukça hem ağladım hemde umutlandım,biz de aynı yollardan geçiyoruz eşimde tese ile sperm bulundu fakat bir tane embriyomz var onun bize tutunmasi için dua edin lütfen

Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah peki bu macunları yaptırdığınız kişinin numarasını veririm demissiniz benalabilir miyim acaba

Okurken gözlerim dolu dolu oldu.canim benim Rabb'im bebegini sana bağışlasın inşallah.benim eşim de sperm hareketsizliği var. İzmir'de kür yapiyor dediğin kadına bizde ulaşmak istiyoruz . Rica edersem varsa numarasını alabilir miyim

öncelikle selamın aleyküm bir kaç sorum olcak sizlere 1 yılık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum 28 günden 28 güne regl olan birisiyim bu ay reglim 24 gün gecikmeyle oldu ve ilk defa gecikme yaşadım bugün doktor kontrolünden geçtim adetimin 4 . Günü olduğun için hormon testleri yapıldı test sonucumu sizlere de iletmek istedim
Prolaktin = 9.67
TSH = 3.389
Lüteinizan ( LH ) 3.18
Estradiol= 171
Follikül Stimülan = 3.69
Beta HCG = 2
Test sonucum bu şekildedir bu sonuca göre ben gebe kalabilirmiyim

İzmirde bi kadından bahsetmişsiniz banada numarasınınverseniz bende izmirdeyim ve givenilir kaeışımlara ihtiyacım var eşim ve benim için lütfen

Merhaba doğal macun yapan bayanın numarasını verebilirmisiniz

Selamlar eşimde azospermi,acaba izmirdeki hanımefendinin numarasını benimle paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…