- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Amiin kuzucum inşallah Umarım duymuşsundurrAy duyayım da hiç önemli değil artık, darısı basına inşallahhh❤ Şimdi gidiyoruz dua edin kızlar inşallah duyarız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin kuzucum inşallah Umarım duymuşsundurrAy duyayım da hiç önemli değil artık, darısı basına inşallahhh❤ Şimdi gidiyoruz dua edin kızlar inşallah duyarız :)
Malesef canım duyamadık bugün yolk kesesi olusmaya başlamış haftaya çarşamba gel dedi. Duyamıycagımızı tahmın ediyorduk eşimle ama canımız sıkıldı yine de . Hayırlısı olsun bakalım :)Amiin kuzucum inşallah Umarım duymuşsundurr
Zamanından erken gitmiştiniz zaten o yüzden canını sıkma bak olması gerektiği gibi ilerliyor herşey. Stres bebeğini de etkiler bu yüzden kendini rahatlat Allahın izniyle çok güzel günler göreceksiniz.Malesef canım duyamadık bugün yolk kesesi olusmaya başlamış haftaya çarşamba gel dedi. Duyamıycagımızı tahmın ediyorduk eşimle ama canımız sıkıldı yine de . Hayırlısı olsun bakalım :)
Amin canım inşallah :) daha güzel heyecanları sen yaşa inşallah :)Zamanından erken gitmiştiniz zaten o yüzden canını sıkma bak olması gerektiği gibi ilerliyor herşey. Stres bebeğini de etkiler bu yüzden kendini rahatlat Allahın izniyle çok güzel günler göreceksiniz.
Amin kuzucum Aralik geldi ay sonuna gün sayıyoruz bir an önce tedaviye başlamak istiyorumAmin canım inşallah :) daha güzel heyecanları sen yaşa inşallah :) ❤
Ay bu günler değilde transferden sonra beklemesi o kadar zor ki.... Allahım inşallah seninde mutlu haberlerini buradan duyurmayı nasip eder :)Amin kuzucum Aralik geldi ay sonuna gün sayıyoruz bir an önce tedaviye başlamak istiyorum
Tuttu tutmadı stresi bambaşka dimi. İstemsizce durmadan kendini dinliyorsun falan. Yani transfer sonrası bekleyenlerden biliyorum bunlarida muhtemelen bende öyle olurum. Çok korkuyorum tutmaz diyeAy bu günler değilde transferden sonra beklemesi o kadar zor ki.... Allahım inşallah seninde mutlu haberlerini buradan duyurmayı nasip eder :) ❤
Ay İnan bende öyle korkuyordum hatta herkes sevgi kelebeği gibi dolaşıyor evde kesin tuttu diye, benim bi tane çakasım geliyordu inşallah bi bakarsın hamilesin. Bi de ben çok fena girip olmustum. Hiç mi hiç ümidim kalmamıştı. Ama çok şükür oldu. İsteyen herkese nasip etsinTuttu tutmadı stresi bambaşka dimi. İstemsizce durmadan kendini dinliyorsun falan. Yani transfer sonrası bekleyenlerden biliyorum bunlarida muhtemelen bende öyle olurum. Çok korkuyorum tutmaz diye
Hahaha allahım ya gerçekten insan endişe içindeyken etraftanda saygı bekliyor ama bak gitmedi seninle kaldı bebeğin inşallah kucağına da alacaksın sağlıkla. Bakalım ya kısmet kesin ocakta başlar bizim tedaviye çünkü zaten randevu aralık sonunda. Rahim dinlendirme isterse 1 ayda öyle uzar kendi kendime olasılıkları hesaplıyorumAy İnan bende öyle korkuyordum hatta herkes sevgi kelebeği gibi dolaşıyor evde kesin tuttu diye, benim bi tane çakasım geliyordu inşallah bi bakarsın hamilesin. Bi de ben çok fena girip olmustum. Hiç mi hiç ümidim kalmamıştı. Ama çok şükür oldu. İsteyen herkese nasip etsin
Selam canım ne yaptın kalp atışını duydun inş merakla seni bekliyoruzMalesef canım duyamadık bugün yolk kesesi olusmaya başlamış haftaya çarşamba gel dedi. Duyamıycagımızı tahmın ediyorduk eşimle ama canımız sıkıldı yine de . Hayırlısı olsun bakalım :)
Duyduk canım benim. Hatta ultrasonda kalbini bile gösterdi :) minicik pıt pıt atıyor :)Selam canım ne yaptın kalp atışını duydun inş merakla seni bekliyoruz
Ay çooook sevindim ya sanki benim olmuş kadar çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin tek kese mi peki seni görünce diyorum ümit hep var yaaDuyduk canım benim. ❤ Hatta ultrasonda kalbini bile gösterdi :) minicik pıt pıt atıyor :)
Hepinize dua ediyorum her seferinde inşallah Darısı basınıza Tek kese gördük diğeri sağlıklı olmadıgından tutunamamıs malesef. Hayırlısı böyleymiş demekAy çooook sevindim ya sanki benim olmuş kadar çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin tek kese mi peki seni görünce diyorum ümit hep var yaa
Ona da şükür İnan çok sevindim adına ya çok mutlu olunHepinize dua ediyorum her seferinde inşallah ❤ Darısı basınıza ❤ Tek kese gördük diğeri sağlıklı olmadıgından tutunamamıs malesef. Hayırlısı böyleymiş demek
Takviyelerle artar canım. Varikosel var mı?Kızlar merhaba insallah görürsünüz yazımı biz de dın sperm sonucumuzu alıp hayal kırıklıgona uğrayanlardanız sperm sayımız 8.8 milyon ileri hareket %64 morfoloji 10 sperm sayımız oldukça az diğerleri iyi çok şükür .. arttırabilme imkanımız var mı zaman kaybetmeden tedaviye mi başlamalıyız? Çok tecrübesiz ve üzgünüm lütfen bana yardım edin
Yok canım bildiğimiz kadarıyla hız morfoloji normal çıktı hız iyi olunca bakmadılar canımTakviyelerle artar canım. Varikosel var mı?
İleri hız morfoloji bunlar zor düzeliyor ama sayı arttırılabilir takviye vitaminle ve keçiboynuzu yada incir kürü bunlarda faydalı üroloji doktorları da öneriyor özellikle keçiboynuzunu. Tabi vitaminler herkeste aynı etkiyi göstermiyor malesef bizde 4 milyon sperm ileri hız ve morfoloji 0 dı en son vitaminlerden sonra sadece sayı değişmiş 6 milyon olmuş fakat gerekli olan hiçbirşey düzelmemiş ne yazıkkiKızlar merhaba insallah görürsünüz yazımı biz de dın sperm sonucumuzu alıp hayal kırıklıgona uğrayanlardanız sperm sayımız 8.8 milyon ileri hareket %64 morfoloji 10 sperm sayımız oldukça az diğerleri iyi çok şükür .. arttırabilme imkanımız var mı zaman kaybetmeden tedaviye mi başlamalıyız? Çok tecrübesiz ve üzgünüm lütfen bana yardım edin
Allah sifasını versin indallah sizin de canım aldım bugün deneyeceğiz bakalım ne kadar etkili olacakİleri hız morfoloji bunlar zor düzeliyor ama sayı arttırılabilir takviye vitaminle ve keçiboynuzu yada incir kürü bunlarda faydalı üroloji doktorları da öneriyor özellikle keçiboynuzunu. Tabi vitaminler herkeste aynı etkiyi göstermiyor malesef bizde 4 milyon sperm ileri hız ve morfoloji 0 dı en son vitaminlerden sonra sadece sayı değişmiş 6 milyon olmuş fakat gerekli olan hiçbirşey düzelmemiş ne yazıkki
AmiinKeçiboynuzumu aldın yoksa özünü mü? Düzenli olarak kullandır eşine canım çözülür sorununuz korkma.Allah sifasını versin indallah sizin de canım aldım bugün deneyeceğiz bakalım ne kadar etkili olacak